Tema za humor, sale in vice…
Anonimno 2661, 24.11.2022 ob 22:58
Si falil temo?
Doveo Ciga mladu i ljepu ženu kod lekara.Ljekar takodže bio naočit i njih dvoje zadrže se u ordinaciji duže nego što treba.Isprativši je do vrata,obrati se ljekar njenom mužu:
“Moračeš češče,da je dovodiš na kontrolu,propisao sam joj specijalne Hofmanove kapi!”
Ciga ga osmotri od glave do pete i pokazavši prstom na njegov nezakopčan šlic,reče:
“Fala tebi ljepo,gosn doktore,nego zakopčaj šlic na pantalonama,da ti ne ozebe Hofman!”
So snemali otroški dokumentarec o kmetu.
Novinar vpraša kmeta,kako se začne njegov dan.
Kmet:”Takoj,ko vstanem ruknem en kozarc žganja..!
Novinar:”Ne tako govort,snemamo za otroke…raje reč,da bereš knjigo..”
Kmet:”V redu bom pa drgač povedu…ko zjutraj vstanem,preberem eno knjigo,ko grem na njivo,preberem drugo.Ko se vrnem preberem dve knjigi.Mal kasneje greva s Franclom v knjižnico in tam prebereva pet ,šest knjig in ko naju knjižničar ven vrže pa greva k Dolfitu,ki ma pa tiskarno..”
Ulazi čovjek u apoteku:
“Dobar dan,dajte mi jedan burek!”
Ali gospodine ovo je apoteka..ne prodajemo mi burek.
“Dobro ako nema, može li onda sirnica ili zeljanica?”
Ama čovječe…ovo je A-PO-TE-KA!
“A ne bi loše bila ni krompiruša,a?”
Apotekarka ljutito uze telefon i nazva policijsku stanicu:Molim vas zovem iz apoteke i ovdje imam mušteriju koja misli da mi prodajemo pite…šta da radim?
Dežurni policajac joj reče:
“Ma udri ga tepsijom!”
Prolazi čovjek grobljem i vidi ogroman kamen na jednom grou,prilazi,da vidi zašto tu stoji,vidže tekst urezan iznad,koji glasi:”Brate,ako si pravi brat i drug pomozi,pomjeri kamen ovaj što mi na duši stoji i olakšaj mi muke..”
Čovjek kreče da pomjera,gura,vuče i posle podužeg mučenja uspije da pomeri kamen.Tek odjednom ugleda natpis koji stoji na mestu kamena:
“Brate,ako si brat i drug,vrati ovaj teški kamen nazad da zajebemo još nekoga”
Mujo sa gradališta dolazi u ordinaciju:
“Doktore,imam zatvor..danima ništa ne izlazi na polje”
Doktor ga pregleda i kaže..skini pantalone i nagni se peko stola…i doktor ga udari iz sve snagemotkom po guzici.
Sada idi u wc..kaže doktor.
Mujo sav sretan dolazi iz wc-a i kaže:….pomoglo je…kako,da spriječim zatvor u buduče?
“Prestani,da se brišeš sa vrečama od cementa!”..kaže mu doktor.
Uleti Polde domov pa nasmejan pravi Marti:
“A veš,da je Državni zbor sprejel zakon,da tisti,ki ima 4 otroke gre lahk kr takoj u penzijo.!
Marta:”Ja kva pa nama to pomaga,saj mava samo 3.
Polde”Veš Marti..ti moram prznat,da ti pred leti nisem bil najbolj zvest ..mela sva težave v zakonu..pa se je zgodilo,da mam še enega”
Marta u luft:”Proklet prasec frdamani,nezvest..$##$$&/(#”!()=?***
Polde jo miri:”Marti,no,saj vem…a otrok je tukaj in če ga pripeljem
sem in rečeva,da iamava4..greva lahko jutr v penzion..”
Marta malo pomisli…otrok itak ni nič kriv…penzija mamljiva pa popusti in mu reče naj ga pripelje.
Polde gre skozi vrata in se ćez kako uro vrne z najstnikom.Marta se živčno predstavi,se vsedejo malo poklepetajo.
Nakar Polde pogleda naokoli in zmedeno vpraša:
“Ti Marti …kje so pa ostali najini otroci..da se spoznajo pa to…???
Marta živčno prižge cigaret,puhne dim in pravi:
“Kaj kje so…vmes je vsak foter po svojga pršu..”
polde342, 25.11.2022 ob 04:03
Uleti Polde domov pa nasmejan pravi Marti:
“A veš,da je Državni zbor sprejel zakon,da tisti,ki ima 4 otroke gre lahk kr takoj u penzijo.!
Marta:”Ja kva pa nama to pomaga,saj mava samo 3.
Polde”Veš Marti..ti moram prznat,da ti pred leti nisem bil najbolj zvest ..mela sva težave v zakonu..pa se je zgodilo,da mam še enega”
Marta u luft:”Proklet prasec frdamani,nezvest..$##$$&/(#”!()=?***
Polde jo miri:”Marti,no,saj vem…a otrok je tukaj in če ga pripeljem
sem in rečeva,da iamava4..greva lahko jutr v penzion..”
Marta malo pomisli…otrok itak ni nič kriv…penzija mamljiva pa popusti in mu reče naj ga pripelje.
Polde gre skozi vrata in se ćez kako uro vrne z najstnikom.Marta se živčno predstavi,se vsedejo malo poklepetajo.
Nakar Polde pogleda naokoli in zmedeno vpraša:
“Ti Marti …kje so pa ostali najini otroci..da se spoznajo pa to…???
Marta živčno prižge cigaret,puhne dim in pravi:
“Kaj kje so…vmes je vsak foter po svojga pršu..”