Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tema za humor, sale in vice…

Tema za humor, sale in vice…

Moja ženska si je dala v glavo,da sem medved.Kadarkol greva seksat se ona dela mrtvo🤔👿🤣

Ne sam tvoja..doma leži,pr sosedu pa poskočna…pizda

..,.moja tud,ma pa rezervo.Tam je verjetn “poskočna”

Odgovor na objavo uporabnika
anonimno337, 21.10.2024 ob 05:31

Moja ženska si je dala v glavo,da sem medved.Kadarkol greva seksat se ona dela mrtvo🤔👿🤣

🤣🤣🤣

..mal se vprašite,zakaj?

Nimam  veliko  prijateljev…..ampak  ene trije pa le ne bi  želeli,da umrem…

Nikoli ne naredim iste napake dvakrat…Naredim jo 5-6 krat…tako,za ziher.

Kateri norc si je izmislil  krompirjeve počitnice?

Krompir je že  zdavnaj pobran…

Polž zasopihan prilezeiz gozda in sreča  lisico in ga začudeno vpraša:”Kaj je polžek, zakaj tako hitiš? ”

Ta odgovori:”Ne sprašuj, prišla  je davčna  inšpekcija..”

“Pa kaj?”

“No,saj veš,jaz imam hišo,moja žena ima hišo pa tudi vsi moji otroci imajo hišo..lahko si predstavljaš, kaj to pomeni..”

Lisica se zamisli in steče  za njim.Srečata štorkljo,ki presenečena vpraša lisico:

“Lisička,kam pa kam?”

Lisica:”A nisi slišala?Po gozdu  se sprehaja  davčna inšpekcija.”

“In kaj zdaj?”

“No,jaz imam  drago krzno,mož ima drago krzno in tudi otroci ga imajo..lahko si predstavljaš, kaj to pomeni!”

Štorklja se zamisli,se nasmehne in reče:”Ah,mi razen tega ubogega gnezda nimamo nič in še  to je umazano,grdo in poceni…praktično  brez vrednosti..”

Polž  jo pogleda in reče:”Hja,Štorklja..pol leta doma,pol leta v tujini…od kod pa to…aaa?”

Res je,da tisti ki pijejo,umrejo prej.

A so zato v življenju videli dvakrat več.

Ne zaupaj ljudem,ki ne marajo psov.

Verjemi pa psom,ki ne marajo ljudi.

Imam jedno vrlo bitno  pitenje..

Što su svi  Smajlici  čelavi?

MARŠ, PROKLETO GOVNO SRBJANSKO!!!

Kva delaš na tem forumu??? Zgin stran!!! Marš na svoje kurčeve srbjanske forume in ne gavnaj s to primitivno srbjanščino na slovenskem forumu!!!

TUKAJ NIMAŠ KAJ ISKAT, SODRGA SRBJANSKA ZARUKANA!!!

MARŠ DOL S FORUMA, SRBJANC PROKLET S TO USRANO SRBJANŠČINO BEDNO!!!, 14.10.2024 ob 15:46

PIZDA TI MATERNA, SRBJANC HUDIČEV, MAAARŠŠŠ DOL S TLE!!!

ZGIN S TEM SRBJANSKIM DREKANJEM PO SLOVENSKEM FORUMU!!! MARŠ, BALKANC ZAGOVEDAN, SPIZDIIIII!!!!

A ni vaše delo tole brisati. Se to bi morali uvesti, da se take uporabnike a vedno blokira.

Ti, ki to pišeš: osmisli si življenje pa bo takoj bolje. Malo ljubezni ti ne bi škodilo, se pa bojim da takšen kot si je našel nikoli ne boš

Moderatorji, 23.10.2024 ob 06:03

A ni vaše delo tole brisati. Se to bi morali uvesti, da se take uporabnike a vedno blokira.

Ti, ki to pišeš: osmisli si življenje pa bo takoj bolje. Malo ljubezni ti ne bi škodilo, se pa bojim da takšen kot si je našel nikoli ne boš

Srbjanc nima kaj pisat v svoji ogabni srbjanščini na SLOVENSKEM forumu!!!

Bravo!

anonimno149, 23.10.2024 ob 06:07

Bravo!

Za moderatorji!

PROČ S SRBARIJO!!!!

MARŠ DOL S FORUMA, SRBJANC PROKLET S TO USRANO SRBJANŠČINO BEDNO!!!, 23.10.2024 ob 06:11

PROČ S SRBARIJO!!!!

ti zgin doul dost te mamo!!!

Kua ti še ni jasn???

MARŠ DOL S FORUMA, SRBJANC PROKLET S TO USRANO SRBJANŠČINO BEDNO!!!, 23.10.2024 ob 06:02

MARŠ, PROKLETO GOVNO SRBJANSKO!!!

Kva delaš na tem forumu??? Zgin stran!!! Marš na svoje kurčeve srbjanske forume in ne gavnaj s to primitivno srbjanščino na slovenskem forumu!!!

TUKAJ NIMAŠ KAJ ISKAT, SODRGA SRBJANSKA ZARUKANA!!!

Zarukan si sam ti in to do amena🤣🤣🤣🤣🤣🤣

MARŠ DOL S FORUMA, SRBJANC PROKLET S TO USRANO SRBJANŠČINO BEDNO!!!, 23.10.2024 ob 06:07

Srbjanc nima kaj pisat v svoji ogabni srbjanščini na SLOVENSKEM forumu!!!

S KAKO PRAVICO SI JEMLJEŠ RESNICO?

KDO SI TI…DA BOŠ ODLOČAL?

fatima, 17.10.2024 ob 06:10

Meni su  cool muškarci  s malim kurcem,a ne ono kad  ga isuče  pa ne znaš jel sve  to tvoje  il trebaš da podjeliš s nekom ……………………………………………..

Hahaha

….kje si?🤔🫣🥵👿

profi931, 18.10.2024 ob 05:05

MARŠ DOL S FORUMA, SRBJANC PROKLET S TO USRANO SRBJANŠČINO BEDNO!!!, 18.10.2024 ob 05:02

MARŠ, proklet Srbjanc hudičev blesav!!!

Kva serješ tle po slovenskem forumu s to bedno srbjanščino ogabno??? Marš na svoje srbjanske forume usrane pa tam klamfej s to nagravžno srbjanščino primitvno!!!!!! SPIZDI S FORUMA, GOVNO SRBJANSKO ZAHOJENO!!!

Evo,sad te imam dosta!!!!!!!!

JA SAM OVDE,DA TE ŽIVCIRAM I VIDIM SAD,DA IMAŠ ŽIVCE…

SAMO SLABE…

profi931, 23.10.2024 ob 06:41

😂😂😂😂😂

New Report

Close