Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tema za humor, sale in vice…

Tema za humor, sale in vice…

Svetovalka za boljši zakon nama je zadnjič svetovala,naj seksava brez zavor.Probala sva v avtu in sva zgrmela pod parcelo🙃🤣

Ena informacija za tiste,ki se hvalijo,da ga imajo do kolena!

Ženske imajo raje,da je do popka.🙈

Če me danes razjeziš,dam vsem otrokom tvojo telefonsko številko.In jim rečem,da je od Božička!

Če moški govori pred ženskami perverzno je to seksualno vznemirjenje.

Ko pa ženska govori perverzno,moškemu vzame 3.50€/minuto!

Prišli so taki časi,da ne veš,kaj kupiti otrokom za Božička.Če darilo ni pravo,se jim bo Božiček in Dedek Mraz čisto zasral👿

Kakav je bio prvi spoj s novim dečkom?

– Užasno!Dovezao se u Rolls-Royceu iz 1940.

– To je pa jako skup avto.I što ti se nije svidjelo?

– On je prvi lastnik!

Na šihtu imam veš cajt občutek,da me sodelavka grdo gleda …. ko pa pride cajt za malico pa stopim malo bližje in vidim,da ma  sam obrvi  postrani narisane 🤣🤣🤣

FUL DOBER STE….PRVO KO JE,VAS PREBEREM IN SE VELIKO BOLJE POČUTIM.PA ŠE V SLUŽBI JIH RAZVESLIM Z VAŠIMI ŠALAMI🤣

Odgovor na objavo uporabnika
ha ha, 13.12.2024 ob 03:25

Na šihtu imam veš cajt občutek,da me sodelavka grdo gleda …. ko pa pride cajt za malico pa stopim malo bližje in vidim,da ma  sam obrvi  postrani narisane 🤣🤣🤣

Hahaha..identično

Če komu podarim bonboniero zdej  za praznike se po novem podpišem na njo….. …… .  …….Ker jo drugače ob drugi priložnosti dobim nazaj

Ooooo..to pa je ideja…pa še na buteljko🤣🤣🤣

S kolegom sm šel  po otroka v šolo.Prideva na hodnik pa sem se dobesedno znašel na Kosovu,samo “šiptarski so gučali”….

Jednog dana kad nađem finog momka stavit ću ga u frižider da se ne pokvari….

MARŠ DOL S FORUMA, PROKLET SRBJANC HUDIČEV NAGRAVŽEN S TO DEBILNO SRBJANŠČINO!!!! ZGIN!!!

NIMAŠ NA SLOVENSKEM FORUMU KAJ DELAT IN PISAT V TEJ JEBENI NAGRAVŽNI SRBJANŠČINI!!! ZGIN DOL PA NA BALKANSKIH FORUMIH DREKAJ S TO USRANO SRBJANŠČINO, PROKLET SRBJANC OGABEN!!!

Najbolj v skrinjo..

Ajej,kak folk 🙃

MARŠ DOL S SLOVENSKEGA FORUMA, PROKLET SRBJANC HUDIČEV!!!!, 16.12.2024 ob 03:43

MARŠ DOL S FORUMA, PROKLET SRBJANC HUDIČEV NAGRAVŽEN S TO DEBILNO SRBJANŠČINO!!!! ZGIN!!!

NIMAŠ NA SLOVENSKEM FORUMU KAJ DELAT IN PISAT V TEJ JEBENI NAGRAVŽNI SRBJANŠČINI!!! ZGIN DOL PA NA BALKANSKIH FORUMIH DREKAJ S TO USRANO SRBJANŠČINO, PROKLET SRBJANC OGABEN!!!

Ogni se foruma pa bo…pizda…res si težek!

Nimaš nobene pravice in pooblastil,da podiš s foruma ljudi,ki ti niso všeč!

Pojdi na forum SEKS,pa si ga vrži na roke,mogoče bo pomagal🤣🤣🤣

Prvo kot prvo nisem tega porekla…pa tudi če bi bil,kaj bi ti sploh rad,forum je za vse in to je to?

Ne veselimo  se samo mi Novega leta,tudi cene skačejo od veselja…🙈🤔🫣🤣

kjut, 16.12.2024 ob 06:00

Ne veselimo  se samo mi Novega leta,tudi cene skačejo od veselja…🙈🤔🫣🤣

Saj po novem,saj po novem,saj po novem letu boljše bo🤣🤣🤣Tomaž Domicelj

A se kdo vpraša?

Če ima trgovina oddelek z zdravo prehrano,kaj hudiča potem prodajajo v ostalih delih trgovine?

Jasno nam dajo vedit,da prodajajo škart robo,mi pa še naprej veselo nakupujemo., sploh v času praznikov in praznovanj.

sam vprašam, 16.12.2024 ob 06:24

A se kdo vpraša?

Če ima trgovina oddelek z zdravo prehrano,kaj hudiča potem prodajajo v ostalih delih trgovine?

…hej,predobro je še,folk pa fuknjen do amena

Prištejte 84 piv, odštejte število svojih let,nato dodajte 40€ in dobili boste letnico svojega rojstva.

New Report

Close