Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tema za humor, sale in vice…

Tema za humor, sale in vice…

Dobro jutro ☕️🥃

☕☕☕ dobro jutro,pri nas dežuje 🌧️🌧️🌧️🌧️🌧️🌧️

Dobro  jutro!

Kar obljubim,ko sem pijan, tega niti zlata ribica ne more izpolniti 🙈

Za Novo leto si želim,da bi končno med ljudmi zavladala neka zdrava kmečka pamet,pa bo!

Rodiš se…

Odrasteš..

Misliš si:”Nihče ne ne bo zajebaval…in potem dobiš otroke!

“Draga,jaz……!”

“Dragi,ne obstajata jaz ali ti,obstajata samo midva!”

“Ok,draga,pokavsala sva ti sestro.”

Noben moški ne mara,da ga žena nadzira,a kako naj drugače vemo,kaj vse smo storili narobe?

Kam hočeš za novo leto?

Kamor želiš,samo ne po laseh🤣

Ko sem bil jaz mali niti en pes ni imel bunde….zdej pa puhovke nosijo🙈Kdo je tu bolj nor..psi al lastniki?🙉

Žene so kao vino u otvorenim flašama. Ako ne staviš dobar čep ukisele se.

SPIZDI DOL S SLOVENSKEGA FORUMA, PROKLET SRBJANC HUDIČEV ČEFURSKI!!!! MARRRŠŠ!!!

NIMAŠ KEJ TLE DELAT S TO SRBJANŠČINO USRANO, PROKLET BALKANC ZAGAMAN!!! ZGIN DOL S TLE!!!

Odgovor na objavo uporabnika
profi931, 22.12.2024 ob 04:29

Žene so kao vino u otvorenim flašama. Ako ne staviš dobar čep ukisele se.

Točn tko🙈

Soseda  se je zapletla s sosedom in po skoku pohvali ljubimca:Ti si pa bolj poskočen kot moj mož.”

Vem,mi je že tvoja sestra povedala..🤣🤣🤣

Ko vidiš,da je nekdo do pasu stopil v morje in ima zamišljen pogled,vedi,da je šel v morje samo zato,da se je olajšal.🤣🤣🤣

Ob 3 zjutraj zvonec na vratih, mož odpira:”Hej,kdo ste pa vi?”

“Lopovi.”

“In kaj hočete?”

“Vemo,da imate zlato!”

“Koliko ga pa hočete,dosti?’

“100 kil.”

“A je lahko 105…”

“Valjda,daj 105 kil.”

“Rozi, zlato moje,vstani…po tebe so prišli!”

anonimno852, 22.12.2024 ob 02:04

Ko sem bil jaz mali niti en pes ni imel bunde….zdej pa puhovke nosijo🙈Kdo je tu bolj nor..psi al lastniki?🙉

Pa peljejo jih v vozičku,namesto otroka…bolano do amena.

PA ŠE RAD BI MEL BOLNIŠKO ZA PSA!?!

…je treba,drugač sosedje in pes mislijo,da smo revni.

Halo doktor,tu Franc,me slišiš,mam problem..

Franca hitro povej,mam polno čakalnico pacientov.

Veš doktor v sredo pridem domov in zalotim Jožeta na moji Micki..Zadrl sem se,da ga bom takoj ubil,Jože pa me je začel pomirjati:Micka,skuhaj kavo!Glej Franca ,če me boš ubil te bodo najmanj za deset let zaprl in ostal boš brez Micke,kaj ti to pomaga?Nič.Spij kavo in se pomiri.

Kar je res je res,pameten je ta Joža.

Franca,skrajšaj malo,polno čakalnico imam.

OK doktor.Glej predvčerajšnim pridem domov mater mu…Jože spet jaha Micko.Zaderem se:Micka,prasica,ubil te bom..vzamem nož pa me Jože ponovno pomirja:Micka,skuhaj kavo!Glej Franca,ubiješ Micko,dobiš najmanj deset let kehe,jaz bom hodil seksat drugam in kaj si naredu?Nič.Spij kavo in se umiri.

Franca,prosim skrajšaj!

Evo doktor,včeraj pridem domou in zamisli si,Jože je spet na Micki.Zaderem se,Micka prasica,ubil se bom!Vzamem nož pa me Jože zopet pomirja:Micka,skuhaj kavo!Glej Franca,če se boš ubil te bova z Micko pokopala in seksala dalje.Kaj boš s tem naredil?Nič!Spij kavo in se umiri.

Franca,mater ti,polno čakalnico imam…ti je jasno!?!

Ma doktor,sam vprašat sem tr hotu,ali mi bo toliko kave škodlo?

“Franca”lepo ti drugič Micki skuhaj kavo pa Jožeta poseksaj 🙃Po moje Jožeta ne bo več k Micki 🤣

👏👏👏

anonimno8956, 25.12.2024 ob 02:37

Halo doktor,tu Franc,me slišiš,mam problem..

Franca hitro povej,mam polno čakalnico pacientov.

Veš doktor v sredo pridem domov in zalotim Jožeta na moji Micki..Zadrl sem se,da ga bom takoj ubil,Jože pa me je začel pomirjati:Micka,skuhaj kavo!Glej Franca ,če me boš ubil te bodo najmanj za deset let zaprl in ostal boš brez Micke,kaj ti to pomaga?Nič.Spij kavo in se pomiri.

Kar je res je res,pameten je ta Joža.

Franca,skrajšaj malo,polno čakalnico imam.

OK doktor.Glej predvčerajšnim pridem domov mater mu…Jože spet jaha Micko.Zaderem se:Micka,prasica,ubil te bom..vzamem nož pa me Jože ponovno pomirja:Micka,skuhaj kavo!Glej Franca,ubiješ Micko,dobiš najmanj deset let kehe,jaz bom hodil seksat drugam in kaj si naredu?Nič.Spij kavo in se umiri.

Franca,prosim skrajšaj!

Evo doktor,včeraj pridem domou in zamisli si,Jože je spet na Micki.Zaderem se,Micka prasica,ubil se bom!Vzamem nož pa me Jože zopet pomirja:Micka,skuhaj kavo!Glej Franca,če se boš ubil te bova z Micko pokopala in seksala dalje.Kaj boš s tem naredil?Nič!Spij kavo in se umiri.

Franca,mater ti,polno čakalnico imam…ti je jasno!?!

Ma doktor,sam vprašat sem tr hotu,ali mi bo toliko kave škodlo?

hahaaa..dober

Tku bi jest narjedu

Pijan u hitnoj:
– Daj meni infuziju i pitej ostale šta će popiti.

Konobar nosi gustu juhu.
– Pobogu čovječe,zašto ste staviliu palac u moju juhu?
– Znate,malo sam reumatičan u palcu,pa mi je doktor savjetovao da ga što češće držim na toplom.
– Pa onda ga držite u guzici a ne u mojoj juhi!
– To radim iza šanka ..ovdje ne mogu zbog ljudi..

New Report

Close