Najdi forum

Teme za Nokio

Imam novo in ne prav poceni Nokio, ki se non stop kvari in je zato non stop na servisu. Ker mi Simobil vedno prijazno da nadomestni telefon, sem jih imela zdaj je cel kup. In videla nekaj lustnih tem. Ki sem jih prek bluetootha sicer dala na Nokio, a jih ta ne more odpreti. Ocitno teme, ki so na Sony Ericssonu niso dobre za Nokio. Moja Nokia pa ima samo pet tem (neke golf zogice, neki hipi krogi, neka besna oranzna barva itd.) in opcijo nalozi nove. Vrze te na sajt Nokie in tam pise, da teme niso na voljo. Kako lahko na telefon spravim in na njem odprem kaksno bolj lustno temo? Vem, ni racunalnistvo, se mi je pa ta forum zdel najbolj primeren za to vprasanje.

************************************************************************************************** Your fifteen minutes are almost up. Mine have lasted a lifetime. (Denny Crane)

Hmmm, ko bi napisala katero Nokio imaš, bi bilo mogoče kaj lažje..
Je pa res, da teme od SE ne delajo na Nokii in obratno.
Pa tudi sicer teme od Nokie ne delajo na drugi Nokii in podobne
neumnosti :)))

napiši znamko aparata pa bo boljši odgovor ..

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Teme sem ze nasla na internetu. Nokio 6111. In jih snela na racunalnik. Zdaj imam problem spraviti jih na mobilca.

http://twinset-girls.com/nokia-6111-themes?cat=27

Extract the zip file and send to your cellular using the USB cable.

Okej, odzipat znam. USB kabel si lahko sposodim. Mi pa ni jasno, kako naj bi izgledal ta prenos. Na telefonu ne vidim vtica za USB.

************************************************************************************************** Your fifteen minutes are almost up. Mine have lasted a lifetime. (Denny Crane)

to ni standardni USB priključek (ali pa je),
ne eni strani je standardni usb vtikač za računalo,
na drugi strani je pa vtikač za gsm aparat.

torej ne moreš kar tam enega usb kabla uporabljati – torej mora
biti za ta gsm aparat.

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Dela!!!!! Moj princ ima kabel in … Delajo teme. Zdaj snemam zvonenja. Koncno mi ta grozen telefon ne bo vec tako grozen. Hvala za nasvete!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close