temnenje stekel?
Uf, različni komentarji in mnenja. Jaz nikoli več ne bi dala temnit stekel, tudi jaz imam zatemnjeno 95 in 85{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} in me zelo moti. Zelo slabo se vidi, kot da bi bi bila noč in mene ZELO, ZELO moti. In da ti povem, da ko sije sonce, je še vedno moteče za otroka. Jaz razmišljam, da bi dala odstraniti to folijo. To je moje mnenje.
Imamo enoprostorca in original zatemnjena zadaj stranska okna in zadnjo. Razlike med original in dodatno zatemnitvijo ne poznam.
Naše izkušnje so pozitivne, za otročke je super, seveda še vedno včasih malce moti sonce, ampak spet ne toliko kot prej. Prej pa ne glede na to kako si senčnik nastavil vedno je nekje sonce sijalo. Imamo tudi te dvižne rolete zadaj in mislim da smo jih samo 2x uporabili. Kar se nas tiče – nikoli več avta brez zatemnitvije, če ne drugo je veliko bolj estetsko in nimamo na oknih več nalimanih senčnikov, ki so pravi obup.
Glede slabše vidljivosti tudi ne morem nič rečt. Se mi skorajda zdi, da so bili senčniki kar se vidljivosti tiče slabša izbira. Pojdi v kak avtosalon in preizkusi avto, boš videla da ni nobene teme.
Dali pred kratkim zatemniti stekla in je super. Imamo vedno na vseh avtih zatemnjena stekla.
Glede izvedbe pa ti priporočam, da izbereš dobrega izvajalca, ker drugače se lahko začne ali luščiti ali pa se s časoma opraska in zgleda res grdo. Najboljši (veliko o napisano tudi po forumih) je
http://www.perimund.com/index.html
Cena konkurenčna, izvedba odlična in zna dobro svetovati, ker na vse avtomobile ne paše lepo enaka stopnja in zatemnitev folije. Folije imaš različne: sive, črne, odbojne,…. Pokliči ne bo ti žal.
Se dolgo nisem oglaisl, pač ni padal dež danes v glavnem, tudi pri 95{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} zatemnitvi mene ne moti, senzorji opravljajo svoje delo. Otrok pa pri tej zatemnitvi ne moti nič !!!!!
Temnil pa sem pri Dr.Glass, cena za karavana je bila 130 eur + homologacija.