Temnolaske ne bodo nikoli tako privlačne kot blond
Verjetno res. Ker sem moški. Ženske so po defoltu lepše od moških.
Po mojih izkušnjah s takšnim tipom žensk… to ni blond. Ne zgoraj ne spodaj. 🙂
Nimam pa nič proti blondinkam. Sem imel že blond in temnolase punce. Trenutno imam sicer temnolask, ampak ne zaradi barve las. Res mi to ni bil nikoli nek pomemben faktor.
[/quote]
Ti pač si s tisto, ki se te “usmili”…. 🙂
Ta je mogoče naravna blondinka, ni pa sigurno. Prav možno, da ima pobarvane lase in obrvi, čeprav oči izgledajo bolj temno modre, ampak to nič ne pove. Je pa lušna ne? Tudi, če bi bila temnolasa, bi bila lušna. Ampak je premlada za vas. 😉
Vaš link
Odvratne so predvsem tiste, ki bi malo bile bjonde malo pa ne, da ne bi kateri mislil, da so k.u.r.b.e.
To je tista grozna tako imenova zlato blond barva, ki na temno blond in svetlo rjavih laseh izpade kot nekakšna žolta oker zelenkasta barva. Koža obraza dobi zariplo farbo, tako rdečkasto pijansko. Ker si nobena od teh trap ne posvetli tudi obrvi so te kot dva polža lazarja temno rjave ali črne. Oče pri teh farbah sploh ne pridejo do izraza in tudi te farbenblind babe mejkapa niti pod razno ne obvladajo. Glej sliko 2 v enem od prejšnjih odgovorov.
Tiste, ki imajo pa popolnoma poblajhane, skrepane in potgane redke tanke laske so pa tudi za zjokat, da ne rečem za bruhat.
Okusi so razlicni. Kot da bi rekel, da bo vecina prej izbrala zensko z merami 90-60-90, kar naj bi bil ideal, kot pa neko polnejso.
Imam naravno barvo las, prekrasno rjavo in mi na kraj pameti ne pade pobarvati se, da bi nekomu bila bolj privlacna. Trdim pa, da je lepota zelo povezana s tistim, kar ima zenska v glavi (ne samo na glavi), tako da ne pomaga prelepa blond ali rjava ali crna in krasen obraz, ce se vsa ta lepota izgubi, ko zenska odpre usta. Pravi moski pristopajo do tistih zensk, ki zracijo s harzimo in dobro energijo. Barva las, velikost prsi, riti…je cisto nepomembna.
Praslovani nikoli niso bili blond, blond barva las je mutacija, ki se je pojavila šele pred nekaj stoletji. Praslovani so imeli temnejše lase, lahko preveriš vse zgodovinske vire. Blond barva se je začela pojavljati kasneje predvsem v nordijskih državah, kvečjemu (po tvoji logiki) so blond in svetlorjavi slovani, potomci nordijcev. 🙂 Niti eni pa niso bili tisoče let nazaj blond. 🙂