Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu TEMNOPOLTI MOŠKI & SEX BREZ KONDOMA

TEMNOPOLTI MOŠKI & SEX BREZ KONDOMA

Nekako si mi vzela tole iz jezika, samo sem se bal “kulture govora” 😉

Hvala vsem,ki ste mi kakorkoli pomagali, predvsem pa s svojimi mnenji, da se lahko na podlagi njih odločim.Jza vem, kaj si želim in kaj ne zato bom upoštevala mnenja tudi vas. Tukaj sem prišla po pomoč, ki sem jo resnično rabila in nisem vedela na koga se naj obrnem, sej zato se imenuje ta portal over.med.net. Ne želim pa, da se tuki neki kregate brezveze in ponižujete.
Spraševali ste me, zakaj sem napisala, da je temnopolt? lejte, lahko bi napisala, da je črnc, nigr, pa nisem…… Zato, ker mi ta oseba veliko pomeni in gojim do njega prav posebne občutke ljubezni. Ne morem pomagat, da je temnopolt, takšen pač je in se ga tudi ne bom sramovala. On je takšen kakršen je in zame bo ostal še vedno človek, do katerega bom gojila močne občutke ljubezni. Ena je celo izpostavila, da želim z njim pritegniti pozornost drugih. Punca, prosim te lepo. Tema,ki sem jo načela je sex brez kondoma z temnopoltim moškim in ne razkazovanje se z njim.Kaj mi to pomaga, da se kažem z njim okoli, in da slišim razne zaničevalne opazke mimoidočih, ki predvsem letijo name, pa to ne lepe, temveč zaničevalne.Povej mi kaj imam jaz od tega? Nič, samo zaničevanje od ljudi,ki niso dorasli.Pomoje se njemu, kakor je rekel fanj zdi,ko opazi, da ga kdo opazuje,ko je v moji družbi.Tako kot je ena prej napisala, da na dolgi rok to ne bo šlo z nama in ima čisto prav.
Hvala vsem za vaša mnenja.Bili ste mi v veliko pomoč in nikoli ne bom pozabila tega. Želim Vam veliko uspeha.
p.s. če koga še zanima, pri nama je sedaj obdobje polno kreganja in verjetno bo pripeljalo do tega, da bova šla vsak po svoje. 🙁

Če se kregata tudi in predvsem zaradi sexanja in kondoma, potem tako pač je, kot nas je večina svetovala, kajne?
Če so posredi še druge stvari, pa veš itak ti.
Želim ti veliko sreče v ljubezni!

EVO!!!!

Svaka čast!

Samo ti to folku dopovej!!!! če še vedno mislijo, da sosedov Janez: “pa že ne more bit bolan!!!” in se lahko fu*aš z njim po mili volji s kondomom, al pa brez!

Lepo, Samostojna!

……..če povem čist po pravici, sem isto to hotel jst napisat vedno ko sem se spravil pisat komentar na to temo. Ampak me je vsakič nekak zaneslo predaleč :)))))

LP,

Remedy

In kaj je pri vsem skupaj važno, da je črnec?

A če bi bil bel, pa bi bila ti tudi za seks brez kondoma?

Vsekakor pa zagovarjam seks s kondomom.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Vsi tisti, ki ste se obesili na to, da je izpostavila barvo kože, če nimate treh čistih v glavi si preberite tole:

2/3 na svetu evidentirani primerov HIV/ADISa je iz Sub-Saharske Afrike

21 držav z najvišjo stopnjo okuženosti je iz Afrike. V vsaj 10 afriških državah je več kot 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ljudi okuženo z HIV virusom.

Če je pa tip slučajno iz Zimbabweja ali Botswane – tam je vsak četrti odrasel okužem z virusom HIV. Za otroka, ki se je zdajle rodil v Zambiji ali Zimbabweju obstaja večja verjetnost, da bo umarl za AIDSom, kot da bo preživel.

Od 13 mio sirot zaradi AIDSa jih je 10 mio v Sub-Saharski Afriki.

Ok, itak nimam pojma iz kje je model, ampak če je temnopolt je večja verjetnost, da je iz kje tam, kot pa če je modrooki blondy al pa če je sosedov janez. take care.

lp ajs

Zanimivi podatki.

Kako se osjećate s korištenjem kontracepcijskih tableta? Znam da postoje takvi Vaš link. Savjetovati koga odabrati?

Kondom al pa adijo

mogoce pa ima tako velikega da ko doma ne more niti nataknit😁

V vsakem primeru se zasciti. Ce pa kdo ugovarja temu, pa to pomeni da je ta oseba prevec sebicna, saj jim je bolj pomemben lasten obcutek kot pa tvoj notranji mir in varnost…

boš tvegala zdravje zarad enega sexa? Ni vredno. Če nočè, pač ni tvoj tip moškega.

Ne vem kaj ima barva človeka tu zraven ampak ja… kondom ali pa nič. Če hočeš bit pa mami z otrokom brez očeta pa kar brez kondoma.

Kondom se sname le po tem ko živiš skupaj s človekom in se odločita meti ortoke.

evo, tudi jaz nikoli ne bi spala z moškim, ki raje ne bi seksal, kot nataknil kondom. ok, saj vsi vemo, da je bolj fajn brez, ampak če imaš nekoga res rad in si želiš biti intimen z njim, boš pač tudi kondom dal gor, ane… Pa pri tem sploh nisem pomislila na hiv, ampak na splošno na zaščito pred nosečnostjo. Že to, da prideta do tega, da bi seksala, pa se vse skupaj konča zaradi tega, ker on noče kondoma, se mi zdi, da si ne želi tebe, ampak želi zgolj lasten užitek.

New Report

Close