Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek temperatura morja Koper

temperatura morja Koper

Živjo!
Jutri gremo z otroki malo pogledat na slo obalo-Koper. Zanima ne, če veste kolk je kaj temperatura morja.
HVALA za odgovore.

Pretežno jasno, 28°C, Vlaga: 53{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, Humidex: 34°C, Veter: ZSZ (2 m/s), Morje: 21°C …

Brrrrrrr….

Uf, je pa bolj mrzlo kot sem pričakovala 🙁

Še eno vprašanje? Malo sem brskala po internetu in našla picerijo Marina kot najbližjo in pa picerijo Atrij ki je v centru.
Katero mi bolj priporočate? Bi šla iskat pice za sabo na plažo.
HVALA

joj, odvisno od tvojega okusa…sicer v Marini nisem bila že nekaj časa, a načeloma so pice v marini (bile?) bolj debele, rob visok, kar dobre, pico sem pa šla ravno včeraj iskat v Atrij, vzela sem zelenjavno in je bila res zelo zelo dobra, danes so sodelavke jedle pizza primavera in pizza viva, in so tudi rekle, da so dobre. velika razrezana zelenjavna v škatli za s sabo je bila 5,10.

Atrij rula v vseh pogledih, tudi vegetarijanskih. Za ceno pice dobiš že kar dobro kosilo.Pice so pa odvisne od kuharja. Marina je cosi – cosi.Zame. Pa še manj prostora.

Danes sem se šla vršt enkrat v vodo in morje ima sigurno več kot 21 stopinj. Je čudovito, osvežujoče, mehko, dišeče, skratka….razkošen užitek:)

temperatura morja je 25 stopinj.sem prebrala na teletektstu.

New Report

Close