Temu aplikacija naročanje
Jaz sem naročala in je super. Roba je prišla hitro, meni osebno se izdelki zdijo cenejši in veliko boljše kvalitete kot na Shein pa še več ponudbe je
Če si potegneš aplikacijo iz povabila dobiš poleg 50% popusta na prvi nakup še kup enih kod za popust za druga naročila, med njimi tudi 25€ off pri nakupu nad 50€ kar je noro.
Pustim tukaj link, če vam (oz. komurkoli pride prav)
Koda, ki jo vpišeš za 50% popust pa je: tah30474
Veselo nakupovanje
Kako ste mi smešni res. Če niste prebrali je blo že ovrženo, da so nekomu pobrali denar iz kartice in povedano, da je nekdo zagnal lažno paniko. Sicer bi ti pa potem na katerikoli spletni trgovini, kjer plačaš s kartico lahko kar pobrali denar, saj povsod vpišeš enake podatke za plačilo. Če si pa tako črnogled/a in v vsem vidiš le najslabši scenarij pa preplačuj v fizičnih trgovinah. Noben te ne sili, da naročaš na spletu. Jaz sem povedala le svojo izkušnjo.
Jaz osebno imam super izkušnje s Temu aplikacijo, veliko sem že naročila in vse BP, res nisem mogla verjet, da so izdelki dejansko kvalitetni. Prav tako mi je všeč njihov ‘price adjustment’ (če se izdelek v roku 30 dni zniža ti povrnejo razliko), tako sem nazaj dobila že več kot 10€. Iz vseh naročil skupaj mi dva izdelka nista ustrezala in še to po moji krivdi, ker nisem preverila velikosti (modela za sladice) in so mi vrnili denar brez da bi ju poslala nazaj, kljub temu, da so poleg poštnine brezplačna tudi vračila. Izdelka sem lahko obdržala, denar pa so mi vrnili. Kje najdeš to pri nas? Nikjer sploh pa za ta denar tukaj ne bi dobila niti četrtino teh izdelkov, ki sem jih na Temu.. Meni je pač zelo všeč, pa lep dan
Pač še eni Kitajci. Pri njih se ne nabavlja robe, ki presega trimestno številko v EUR. Drobnarije in male potrebščine. Vse ostalo pa je že tvegano in zahteva precej naknadne spretnosti, da dobite kar ste naročili ali vrnjeno kupnino.
Imajo nekaj trikov na zalogi…tako da boste na takšen ali drugačen način pustili denar pri njih.
Ena stara2, 29.03.2024 ob 09:09
Uporabljam za razne malenkosti in sem zelo zadovoljna z izdelki in dostavo. Plačujem vedno s PayPallom.
Točno tako. Če pač ne želiš zaupati “komurkoli” podatkov o tvoji kartici, preprosto uporabiš PayPall. Ali pa posebno predplačniško kartico, na katero pred nakupom nakažeš le znesek nakupa.
Ampak, kaj, ko je toliko slajše sejati strah med nevednimi.
Temu, 10.09.2023 ob 07:55
A je katera naročala na Temu? Naročila bi stvari za ustvarjanje. Je enako kot Shein? Pride roba v parih dneh? Zanimajo me vaše izkušnje. Hvala.
Nekaj reči sem našel, da bi jih naročil in ko sem opazil koliko podatkov o meni bi radi in jim dovolim namestitev piškotkov, sem opustil željo. Piškotki so nepotrebna navlaka v računalnikih, pravzaprav sploh ne moremo kontrolirati njihovega namena.
Paznik, 07.08.2024 ob 14:35
Nekaj reči sem našel, da bi jih naročil in ko sem opazil koliko podatkov o meni bi radi in jim dovolim namestitev piškotkov, sem opustil željo. Piškotki so nepotrebna navlaka v računalnikih, pravzaprav sploh ne moremo kontrolirati njihovega namena.
Veš kaj je, ne? Ti si tele. Zakaj prideš na mon? Veš koliko podatkov s tem daš o sebi?