tenerife
Bila pred 6 -imi leti
na južnem delu in je bilo res enkratno,
bila sem decembra vreme je bilo non stop vroče ves čas čez 22
res je to da je bilo takrat morje mrzlo ampak zunanji bazen je bil pa topel za kopat,splača se vzeti renta car in prepotovati tenerife ker res niso velike
Aja pa še to najboljše je JUŽNI del tenerifov,to pa zato ker če se bliža dež ga TEDE najvišji vrh Španije zadrži padavine
in večkrat je kazalo da bo s severa prineslo dež a ga na našo srečo ni bilo.
Pa uživajte če greste:
Ma bi kar spakirala in pla še enkrat-Ma je blo nepozabno!!!!!!!!!!!!
Midva sva bila oktobra lani, temperatura je bila 30 stopinj. Ce te zanima zuranje in guzva, potem izberi Playa Americas, ampak preveri, koliko stran od obale si, ker so hoteli se kar precej vesoko na hribu, tudi cisto blizu avtoceste.
Glavno mesto otoka je zanimivo, ampak tam nimas kaj pocet vec kot en dan.
Ce te mika srfanje na valovih (samo dila), botanicni vrt in najvecji zivalski park (delfini, orke, opice, pingvini, super za otroke, ampak ne ravno poceni), potem pojdite na sever.
Rentajte avto, greste na najvisji vrh spanije (vozi gondola), potem pa severna in severno zahodna obala, super.
Midva sva bila v hotelu s 4*. pa je bilo super. Ce boste sli pozimi vsekakor preveri, ce imajo bazen z ogrevano vodo, ker je notranjih bazenov malo.
Ce ze zanima se kaj bolj konkretno pusti mail, pa ti povem al pa posljem se kako slikco.
o hvala!
Moj e mail je pikica1981@gmail lepo bi prosila za kakšno slikco… saj me izredno zanima kako v resnici izgleda… ne pa le na prospektih…
Odpravljam se po vsej verjetnosti poleti po španiji za kakih 8 dni, pa bi za ene pet dni skočila še nekam malo uživat…skrbi me le vročina v tistem času… no bova pa malo zobe stisnila…
Lepo prosim za slikce ter lep pozdrav!