Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tenerife – Loro park

Tenerife – Loro park

Pozdravček vsem.
Ali je kdo bil z otroci na Tenerifih? Predvsem me zanima obisk Loro parka, kjer imajo menda tudi orke. S katero letalsko družbo ste potovali? Kaj pa hoteli? Malo sem gledala po internetu, pa se mi zdi vse precej drago. Če ima kdo kakšno dobro varianto, ki ravno ne izsuši proračuna štiričlanske družine, bi bila zelo hvaležna.
Tina

Loro park je super! Ja, tudi orke imajo – večkrat na dan je šou. Saj imajo tudi spletno stran, si lahko malo pogledaš. Planirajte si pa kar nekaj ur za obisk tega parka.

Meni se ne zdi pretirano drago. Mi smo leteli iz Graza (Fly Niki).

Ponudbe je res dosti, poglej pa prek tujih agencij, ker je dosti ceneje!

Pa lepo se imejte, mi gremo (šele) konec leta tudi nazaj tja.;)

Zakupi polet in hotel, lahko tudi apartma, polet naj bo vasj iz Gradca, če ne iz Munchna. Potem pa nujno rent avta, pazi na otroške sedeže.

Loro park je super zelo lepa narava in je tudi orke so …

sama sem letela takrat še iz Travisa v Barcelono – tam preživela kak teden nato pa na teneriffe … nazaj vezan let z Ryan air… mislim da je bilo 100€ po osebi vsi 4 leti…

pa renta car seveda – kar na letališču… hm, lepi spomini…

Mi smo bili na Tenerifih konec oktobra – smo 5 članska družina. Otroci so bili navdušeni. Obiskali smo Loro park, Siam park, šli pod vulkan, v piratsko vas, na enodnevni organiziran izlet po otoku. Leteli smo z Ryanairom iz Milan Bergamo (to je kakšnih 50 km pred Milanom), cena 1000 eur. Mi smo imeli tam le nastanitev v apartmaju, zajtrk smo si sami pripravili, ostalo smo jedli zunaj. Hrana je cenejša kot pri nas.

New Report

Close