Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek “teniški komolec”

“teniški komolec”

Pozna kdo to težavo ?

Imel jo je moj mož. Vse tisto mantranje za hitro ozdravitev je samo še poslabšalo stanje. Imel je razne obkladke, masaže, blokade in kaj vem kaj še, pomagalo pa je edino mirovanje.

Mi lahko zaupaš kakšne bolečine je imel in kako dolgo so trajale ?

Jaz sem ga imela letos, pa nisem igrala tenisa. Bolečine v komolcu zmerne, če je roka mirovala, v primeru, da sem morala roko dvigovati ali kaj nositi, me ja pa bolelo. Občutek sem imela, da je roka popolnoma brez moči.
Šla sem k zdravniku, povedal mi je, da je vzrok vnetje živca, če se še prav spomnim, dobila eno inekcijo v komolec , žal pa ti ne vem povedati, kaj mi je dal. Mislim, da nekaj v zvezi s protibolečinsko in protivnetno terapijo. Bolečine pa so trajale vsaj 2 meseca (od začetka julija naprej), še zdaj me občasno zaboli, ampak ni kritično.

Lp.

Zadnje čase prihaja do takih bolečin tudi zaradi neprestanega upravljanja z računalniško miško – ker je roka skos v enem položaju. Se ravno ukvarjamo s tem, pa zaenkrat še nič ni pomagalo (mirovanje, fizioterapija…)

Pri mojem možu je trajalo leto in pol in še zdaj mislim, da zato, ker ni imel miru. Kar naprej je komolec masiral z nekimi mažami, dajal gor enkrat led, enkrat tople obkladke itd. Menda je zamenjal vsaj pet vrst raznih čudežnih maž.

Ojla, assya, a veš, da sem tudi to možnost sama omenila zdravniku, pa se mi je le režal. Gospod je že malo v letih in verjetno ni prav velik računalniški navdušenec. Tudi sama se vedno bolj nagibam k mnenju, da bi upravljanje z miško utegnilo vplivati na bolečine.
Drugače so mi pa nekaj v zvezi s tem že svetovali na računal. forumu. Popam link.

Lp.

New Report

Close