Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Teniški komolec

Teniški komolec

Iz teniškega komolca se bolečine širijo že v ramo. Fizioterapijo imam šele v avgustu. Če ste vi kdaj imeli to težavo, s čim in kako ste jo lajšali? Kakšno kremo, tablete? Ponoči tudi spati ne morem, nikakor ne najdem prave lege za roko.
Hvala vam za odgovor!

Meni so pomagali ledeni obkladki in jabolčni kis.
Ampak kat traja, ja.

Glih kar dala fizioterapijo čez. Malo boljše, sicer pa še vedno pazim na vsak gib ki ga naredim .

Baje, da če še kakšen teden po fizioterapiji boli, pomeni, da se bo dobro izteklo.

Ni kaj, zoprna zadeva.

Najbolj pomagajo ledeni obkladki in mirovanje.

Potem pomaga tudi kinesio taping oz. kineziološki trakovi. Sicer je fajn, da ti prvo to naštima nekdo, ki se na zadevo spozna, ampak ni pa nujno. Na youtubu imaš polno filmčkov kjer je res nazorno prikazano, kako in kje se namontira kakšen trak. Vtipkaj: kinesio taping tennis elbow in se uči.

Trakove kupiš v Sanolaborju ali naročiš po spletu (mislim, da je to ceneje).

Najbolj od vseh je pa meni pomagala tens terapija, ki sem jo sicer dobila pri fizoterapiji. Potem pa sem si napravo kupila kar sama in jo sedaj uporabljam po potrebi. (dobiš v Sanolaborju za 70 € dobiš že kar solidno)

Je sicer spet fino, da ti jo nekdo prvič naštima, potem pa uporabljaš naprej sama.

Najlepša hvala. Trak se mi že pelje iz Sanolaborja, zvečer grem privat k eni fizioterapevtki.. 100 x ti hvala!

New Report

Close