Terme Čatež – fuj
Pred xx dnevi smo bili na oddihu za par dni. V depandansi hotela in je grozno zaudarjalo iz kopalnice. Že takoj ob prihodu v prostor te pozdravi obupen smrad iz kopalnice. Poleg tega je bila postelja ( kavč ) za otroka katastrofa, ni mogel spati. Kavč je bil raztegnjen, vendar popolnoma trd, ugreznjen, pač – kupit smo šli napihljivo blazino, da je spal na njej. 2 otroka stara čez 10 let… ok eden je spal z nama, drugi na blazini. Soba majhna. Ko sem hotela odpreti okno, mi je ostalo v roki – padlo dol, mož je potreboval dobre pol ure, da ga je za silo spravil nazaj. Osebje na pultu zadirčno ( z izjeme mlade dame, ki si še ne upa).
Ok, plačali smo manj kot bi v drugih hotelih in dejstvo je, da ima ta hotel 3 zvezdice, vendar si jih ne zasluži. Kopalnica je res tako zaudarjala, da mi je šlo na bruhanje.
Nikoli več.
Srbske goste so seveda nosili po rokah, Slovence stlačijo v zasilne sobe.
V jedilnici dovolj osebja, tudi če bi jih bilo manj, ne bi bilo po mojem nič narobe. Da pa se ne lotijo ene prenove tega objekta… pa kdo bi prišel v hotel v tako? To ni hotel. V prikolici je bolje!
Nikoli več.
In higiena na bazenu…. neee! Katastrofa.
Ja v terme čatež ful hodijo srbi, ker njihove agencije sodelujejo z termami in seveda morajo srbi dobiti tisto, kar jim oglašuje agencija. To je pač biznis.
Resnica je to, kar je napisala avtorica. Srba ne stlačijo v mini sobo, ker je imel obljubljeno drugačno sobo. Slovenca pa lahko dajo magar v skladišče, če nisi preko agencije. Pa tudi, če si preko agencije.
Verjamem, da je bilo tako, ker je splošno znano, da so terme čatež vedno bolj razširjene med srbi, ki pridejo za 1 teden, Slovenci pa za vikend. Potem dobiš shrambo namesto sobe ja. Nočejo vikend gostov.
Seveda pa to ni prav. Ni prav, da ponujajo take sobe. To da kopalnica zaudarja je resnica in doživeto.
Bili 6 let nazaj. Spali ne. Enkrat na zunanjem, drugič zimskem. Cena za dnevno družinsko kar visoka. Res pa, da nas adrenalin ne zanima in ne koristimo vsega. Obakrat je bilo zelo zanikrno. Na zimskem še bolj. Ljudje so jedli in drobili notri. Ma fuj. Gneča pa taka, da sem se kar tresla od stresa. Plavat ni bilo mogoče, misel, da se namakam / posedam v tej vodi z vsemi glivičarji, dlakarji, aknarji..preprosto ogabno.
Mi je pa zelo všeč koncept: res lušna kulisa restavracije, Astroport s filmi o vesolju je bil res super, arkade za otroke, lunapark in slaščičarna, mali trgovinic in lekarna. Taki paketi so mi ZELO všeč! Verjetno pa je vse skupaj zelo staro in potrebno obnove. Žal mi je, zelo žal, da prodajajo Žusterno. Tam je bil olimpijski perfekten!
Kar se tiče namestitev v slovenskih hotelih za družine je ponudba zelo slaba. Družinske sobe, suite primerne za družine so znanstvena fantastika v večini hotelov. Ponudijo tisti dodatni kavč in pristavijo da je večina s tem zadovoljna. Tudi če si propravljen plačat, jih večinoma ni. Ker ne obstajajo. Jaz sem se vedno spraševala ali smo Slovenci res taki mazohisti da hodimo na tak način na dopust.
Avtorica zakaj niste že v štartu zavrnili sobo? Naj vam dajo novo ki ne smrdi. Prosim da napišeš oceno vsaj na google. Tako da bodo drugi vedeli.
Pred 3 tedni sem se vrnila iz Čateža.Bila sem na rehabilitaciji po operaciji raka dojke.Hotel 3 zvezdice.Sobe so resda majhne,a so čiste iz kopalnice niti slučajno ni smrdelo.Hrana ok,dovolj izbire,osebje prijazno.Bazeni čisti,voda topla,telovadnicam in ostalim prostorom za rehabilitacijo pa se vidi,da so potrebni prenove.Zimske termalne riviere pa nisem koristila,naplavala sem se v hotelskem bazanu mi je bilo čisto dovolj.Resnično pa rivieri nista več to kar sta bili nekoč.
Pocahontas666, 16.11.2024 ob 13:20
Pred 3 tedni sem se vrnila iz Čateža.Bila sem na rehabilitaciji po operaciji raka dojke.Hotel 3 zvezdice.Sobe so resda majhne,a so čiste iz kopalnice niti slučajno ni smrdelo.Hrana ok,dovolj izbire,osebje prijazno.Bazeni čisti,voda topla,telovadnicam in ostalim prostorom za rehabilitacijo pa se vidi,da so potrebni prenove.Zimske termalne riviere pa nisem koristila,naplavala sem se v hotelskem bazanu mi je bilo čisto dovolj.Resnično pa rivieri nista več to kar sta bili nekoč.
Ne Vem v kakšni sobi si bila, vendar a si oredstavljaš, da bi bili v tvoji sobi 4 in to 2 otroka nad 10 let, s tem, da eden meri v višino 172 cm. In mlajši spi z mamo in očetom na sredini, ker je v kavču ogromna luknja, pa kavč visi, skotališ se dol… pa blazin na kavču sploh več ni ( znucano) in ti otrok spi na napihljivi blazini?
Poleg tega zaudarja iz kopalnice???
Seveda, to bom napisala direktorju. Vas pa opozarjam, Slovenci – ko rezervirate sobe v depandansi *** pazite!!! Ker to si ne zasluži *** zvezdic, Srbi pa dobijo veliko sobo, pa imajo 2 mala mulca pod 4 leta!
To je vse skupaj daleč od udobja. Daleč. Pa boste rekli za 3 zvezdice kaj pričakuješ? E ja, pričakujem, da bi otrok nad 10 let dobil posteljo zase, ne pa kavč ( uničen) za 2!! otroka oba po centimetrih nad 150!!! Srbi poleg, pa sobano z dvema malima 2, 3 leta starima frockoma. Ampak ja, oni so tujci, gremo poskrbet za njih.
Avtorica,če nisi vsega kar je bilo narobe v hotelu reševala v času,ko ste bivali v hotelu boš sedaj karkoli zelo težko dokazala,sploh smrad iz kopalnice.
Moja soba je bila dvoposteljna brez dodatnih ležišč,majhna sploh,če bi bili v njej dve osebi,ki sta na rehabilitaciji in se od prej ne poznata.Soba je brez balkona,ker ti le taka pripada pod zdraviliškim standardom.Bile so čiste nobenega smradu iz nikjer,tudi od ostalih na rehabilitaciji nisem slišala,da bi se pritoževali nad smradom.V sobah pa je bilo vsaj za moje pojme prevroče.Sem pa bila v hotelu Čatež,v katerem ste pa bili vi če ni skrivnost
Terme Čatež so bile potrebne prenove že 15 let nazaj. Bazeni prepolni, gužva povsod in občutek umazanije, zanemarjenosti. So bili pa krivi tudi ljudje. Nekaterim je bil bazenski del celodnevno krmišče. Spomnim se ogromnih torb hrane, iz katerih so nekateri ves čas vlekli od piškotov do dunajcev. Otroci so s hrano letali tudi naokoli. Za 3 zvezdice verjetno noben ne pričakuje razkošja, ampak normalno funkcionalnost. Opisani kavč in okmo, ki ti ostane v roki, to vsekakor ni.
Namesto da bi vlagali v obnove in investirali v širitve, so se povsod, ampak povsod izplačevale nenormalne nagrade in nadzornim odborom za nedelo, ki so na koncu spravili vse, ampak vse, kar smo kdaj imeli, v stečaje, na kant in v propad. Narod bi moral nesposobnežem že včeraj začeti terjati nazaj vse, kar so zakockali!! Od tranzicije naprej revizija vsega! In celotno gamad naseliti v kolonije zaprtega tipa na degradirana območja 2×2 metra na sobo in jih uporabiti za javna dela za revitalizacijo države !!!! Vsa ta razna prazna mesteca ali vasi so nekoč živele od podjetij in obratov, ki so jih zafurali! Vrnit narodu, vrnit!!!
Slab mesec nazaj sva bila z možem v Čateških toplicah, v hotelu Čatež. Lahko samo pohvalim. Soba čista, kopalnica, wc, nobenega smradu, čista.
V bazenu sploh ni bilo ljudi, vsi so se v drugem bazenu samo namakali. Z možem sva bila sama in sva lahko mirno plavala celo uro. Vse čisto, nikjer ni bilo ljudi, sploh takih, ki bi jedli.
Hrana odlična, nimam pripomb. Cena je bila ugodna.
Ananas661, 16.11.2024 ob 14:44
Ne Vem v kakšni sobi si bila, vendar a si oredstavljaš, da bi bili v tvoji sobi 4 in to 2 otroka nad 10 let, s tem, da eden meri v višino 172 cm. In mlajši spi z mamo in očetom na sredini, ker je v kavču ogromna luknja, pa kavč visi, skotališ se dol… pa blazin na kavču sploh več ni ( znucano) in ti otrok spi na napihljivi blazini?
Poleg tega zaudarja iz kopalnice???
Seveda, to bom napisala direktorju. Vas pa opozarjam, Slovenci – ko rezervirate sobe v depandansi *** pazite!!! Ker to si ne zasluži *** zvezdic, Srbi pa dobijo veliko sobo, pa imajo 2 mala mulca pod 4 leta!
To je vse skupaj daleč od udobja. Daleč. Pa boste rekli za 3 zvezdice kaj pričakuješ? E ja, pričakujem, da bi otrok nad 10 let dobil posteljo zase, ne pa kavč ( uničen) za 2!! otroka oba po centimetrih nad 150!!! Srbi poleg, pa sobano z dvema malima 2, 3 leta starima frockoma. Ampak ja, oni so tujci, gremo poskrbet za njih.
Če otrokoma ne privoščiš svoje sobe je to tvoj problem.
Smrad iz kopalnice se da vedno dokazat, ker v tem hotelu smrdi iz vseh kopalnic. Bili smo lani in še enkrat prej in vedno je smrdelo, pa nismo bili vedno v isti sobi. Mi si ne moremo privoščiti dražje nastanitve, zato smo bili tiho in nismo povedali. Zaprli smo vrata in luftali kopalnico. Ja, takoj ko stopiš skozi vrata smrdi cel prostor po kopalnici. Je pa žalostno, da bi si privoščil par dni oddiha, pa čeprav nimaš veliko denarja in še za to dajem na kup celo leto, si zaslužiš smrad. Glede na to, bi res bilo potrebno hotelu odvzeti eno zvezdico in ga tržiti za še nižjo ceno. Ampak vsak poskuša prodat, če mu uspe. Ane.
marjetica245, 16.11.2024 ob 17:18
Slab mesec nazaj sva bila z možem v Čateških toplicah, v hotelu Čatež. Lahko samo pohvalim. Soba čista, kopalnica, wc, nobenega smradu, čista.
V bazenu sploh ni bilo ljudi, vsi so se v drugem bazenu samo namakali. Z možem sva bila sama in sva lahko mirno plavala celo uro. Vse čisto, nikjer ni bilo ljudi, sploh takih, ki bi jedli.
Hrana odlična, nimam pripomb. Cena je bila ugodna.
Gledala sem cenik v sobi.A 108 evrov na nočitev z zajtrkom v sobi brez balkona oziroma 118 v sobi z balkonom je za vas ugodno.
Predvidevam sicer,da je v tej ceni vključena karta za termalno riviero in ne zgolj hotelski bazen.