Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Terme Čatež – fuj

Terme Čatež – fuj

Odgovor na objavo uporabnika
haha800, 17.11.2024 ob 10:37

že da si eno sobico vzamete 4 osebe pove vse o tebi..tak da razlagaj te zgodbice svojim otrokom doma ne nam.. revčki kaj pa plazite če nimate več kot za pašteto pa kruh sramota da se 4 tišite v 1 sobi.pa da sem tvoj sin te brcnem v rit pa idi kar sama

Od Koga si podedovala denar? Ker oprosti, če imaš revne starše,  ti tudi spodoben fakulteti poklic ne pomaga, da prideš do denarja.

Ampak tebi to razlagat tako ali tako nima smisla, okrog takih ljudi naredim ovinek.

Ajej, glede hotelov ne vem. Ampak tole mi je zanimivo – da smo sedaj privlekli Srbe noter namesto migrantov. A ni hec?

Je pa res – da sem tudi že bila v toplicah (ne bom povedala katerih), kjer je iz kopalnice res neznosno smrdelo, brisače tanke in preprane … no, saj potem nismo več šli.

V teh toplicah je res veliko Srbov. Pojma nimam zakaj jih sploh omenjate, ampak dejstvi je, da v te toplice res radi hodijo Srbi. Najbrž se jim zdi poceni, preko njihovih agencij pa tudi dobijo ugodne ponudbe.

Meni je vseeno, če so tam srbi ali ne, motijo me ne.

Tole je spet ena fejk tema. Ne verjamem takim zgodbam; Terme spadajo v gospodarstvo, v sveti zasebni sektor, ki ga vodi poslovna stroka, zato ne more biti tam nič narobe. Ni to javna uprava, ki jo vodijo nesposobneži in “delajo” v njej lenuhi. Ker gre za zasebni poslovni sistem, je izkušnja obiska tam lahko samo čudovita, ker se zagotovo potrudijo za vsakega gosta po najboljših močeh.

Vse slovenske toplice so degradirane in potrebne prenove. Družinsko smo bili prisotni v vseh toplicah.

Neizmereno srečen sem za bivanje v Rimskih termah od izgradnje pa recimo prvih 10 let, ko je bilo vse vrhunsko, čisto in cenovno ugodno.

Potem smo družinsko prekinili in sem hodil samo še na enodnevne kopalne oddihe. Zaradi slabe higiene sem v cloti opustil vse slovenske terme. Odvrača me tisti specifični volnj po smrdljivih nogah, ki ga oddajajo plastične šlape obiskovalcev.

Namig za družine: Sveti Martin, Hrvaška. Vzdržujejo visok novo in ugodne cene. Drugače pa Madžarska, dežela termalnega turizma.

Srbija ima cel kup odličnih in obnovljenih term, cene pa so za polovico naših.

S srbskimi turisti ni nič narobe. Gre večinoma za beograjsko elito in zmagovalce tranzicije. Dobri gostje, ki zapravijo veliko denarja. Cenjeni so tudi v Kranjski gori. Slovenijo obiskujejo iz sentimenta: Čatež, Lj, Bled, Portorož, KG.

Ananas661, 16.11.2024 ob 14:44

Pocahontas666, 16.11.2024 ob 13:20

Pred 3 tedni sem se vrnila iz Čateža.Bila sem na rehabilitaciji po operaciji raka dojke.Hotel 3 zvezdice.Sobe so resda majhne,a so čiste iz kopalnice niti slučajno ni smrdelo.Hrana ok,dovolj izbire,osebje prijazno.Bazeni čisti,voda topla,telovadnicam in ostalim prostorom za rehabilitacijo pa se vidi,da so potrebni prenove.Zimske termalne riviere pa nisem koristila,naplavala sem se v hotelskem bazanu mi je bilo čisto dovolj.Resnično pa rivieri nista več to kar sta bili nekoč.

Ne Vem v kakšni sobi si bila, vendar a si oredstavljaš, da bi bili v tvoji sobi 4 in to 2 otroka nad 10 let, s tem, da eden meri v višino 172 cm. In mlajši spi z mamo in očetom na sredini, ker je v kavču ogromna luknja, pa kavč visi, skotališ se dol… pa blazin na kavču sploh več ni ( znucano) in ti otrok spi na napihljivi blazini?

Poleg tega zaudarja iz kopalnice???

Seveda, to bom napisala direktorju. Vas pa opozarjam, Slovenci – ko rezervirate sobe v depandansi *** pazite!!! Ker to si ne zasluži *** zvezdic, Srbi pa dobijo veliko sobo, pa imajo 2 mala mulca pod 4 leta!

To je vse skupaj daleč od udobja. Daleč.  Pa boste rekli za 3 zvezdice kaj pričakuješ? E ja, pričakujem, da bi otrok nad 10 let dobil posteljo zase, ne pa kavč ( uničen) za 2!! otroka oba po centimetrih nad 150!!! Srbi poleg, pa sobano z dvema malima 2, 3 leta starima frockoma. Ampak ja, oni so tujci, gremo poskrbet za njih.

Odvisno, kakšno sobo plačaš! Majhno, morda suito, povezani sobi….vedno je tako v hotelih! Ne mores se pritoziti, da so drugi imelu majhna otroka in večjo sobo! Očitno so to plačali!

Oprosti avtorica, ampak dobiš tisto, kar plačaš. Ne moreš 4 oseb strpat v 25 kvadratov veliko sobo in pričakovati komfort!

Moja izkušnja s temi termami je dobra, nikoli ne gremo v času počitnic, ker je gužva prevelika. Bili v vseh 3 hotelih, nimam pripomb, razen hrana v hotelu Čatež je nekoliko slabša, manj je izbire. Poleg tega v rezervaciji vedno zapišem, da želim višje nadstropje (enkrat nisem in smo dobili teraso namesto balkona, pa mi ni bilo všeč), in vedno je bilo upoštevano. V depandansi res še nisem bila, pa tudi ne mislim biti, ker mi že na pogled ni ok.

Sicer pa lahko tudi velikost sobe izbiraš, ne vem, v čem je problem? Če bi smrdelo iz kopalnice, bi šla sama zagotovo do recepcije in zahtevala drugo sobo.

Gostje pa, kot je meni znano, so večinoma Hrvati, Srbov je bolj malo.

Edine terme, ki me ne vidijo več, so Moravske Toplice.  Te pa so res potrebne temeljite obnove!

Ena srečno poročena, 17.11.2024 ob 16:20

Oprosti avtorica, ampak dobiš tisto, kar plačaš. Ne moreš 4 oseb strpat v 25 kvadratov veliko sobo in pričakovati komfort!

Moja izkušnja s temi termami je dobra, nikoli ne gremo v času počitnic, ker je gužva prevelika. Bili v vseh 3 hotelih, nimam pripomb, razen hrana v hotelu Čatež je nekoliko slabša, manj je izbire. Poleg tega v rezervaciji vedno zapišem, da želim višje nadstropje (enkrat nisem in smo dobili teraso namesto balkona, pa mi ni bilo všeč), in vedno je bilo upoštevano. V depandansi res še nisem bila, pa tudi ne mislim biti, ker mi že na pogled ni ok.

Sicer pa lahko tudi velikost sobe izbiraš, ne vem, v čem je problem? Če bi smrdelo iz kopalnice, bi šla sama zagotovo do recepcije in zahtevala drugo sobo.

Gostje pa, kot je meni znano, so večinoma Hrvati, Srbov je bolj malo.

Edine terme, ki me ne vidijo več, so Moravske Toplice.  Te pa so res potrebne temeljite obnove!

Pa Saj ne veš v naprej kakšno sobo dobiš, še manj pa kakšen kavč dobiš. Saj ne veš, če bo imel kavč luknjo ali ne.

Mo smo pa vedno v depandansi – hotel Toplice, ker imamo s seboj mačko. Pa nas namestijo v ta hotel. Tu so živali dovoljene. Eno leto smo za 4 + mačka dobili veliko sobo, drugo leto pa tako majhno sobo, da ni  bilo prostora za hodit. V tej sobi smo bili 4 in mačka.  Od tega 2 pubertetnici.  Takrat smo naslednji dan odšli. Ni bilo vzdržno.

V tistem hotelu je v kopalnici resnek vonj, panaj si spodaj ali zgoraj. Resnico govori avtorica. Mi zaradi mačke v drug hotel ne moremo tam… imeli smo pa opravke v Zagrebu. Smo potem raje najeli v ZG apartma. Ker v tem hotelu res ni bilo vzdržno.  Misl8m, da tista soba ni imela po moji oceni niti 10 kvadratov.

Mi zaradi mačke marsikaj potrpimo, tega nismo mogli.

Če imaš otroke velike 170 cm ali pa 160, ne vzameš sobe z dodatnimi ležišči, ker je to vedno bolj tako. Za majhne otroke so dodatna ležišča ok, ko pa zrasejo, vzameš 2 sobi. Npr. družinsko, povezano.

Za normalni standard potrebuješ 4 zvezdice ali več, tako doma ali v tujini.

New Report

Close