Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Terme Dobrna

Terme Dobrna

S partnerjem se odločava za počitnice v Termah Dobrna.
Tisti, ki ste že bili, kako je?
Kakšni so bazeni, savne, hrana, sobe?
Katerega izmed hotelov priporočate?
Kakšne so kaj vzmetnice? Sprašujem, ker sem alergik in sem imela že uničen dopust na račun starih vzmetnic in hude alergije.
Je že bil kdo v economy varianti sobe v Viti? Kako je bilo?
Je samo postelja 150X200 ali je tudi drugače majhna soba, mini tv itd?

Dobrna je bolj za upokojence in starejšo generacijo po moje.
Bila sem v hotelu Vita, bazen je samo en, savne so pa luštne. Vsako jutro me je ob 7h zbudilo nabijanje cerkvenih zvonov, ker je cerkev točno na hribčku nasproti hotela. Soba je bila čisto v redu, hrana tudi, pa prijaznost osebja.
O vzmetnicah nimam pojma, ker več ali manj povsod dobro spim.
Economy soba je najbrž malenkost manjša in malce ožja postelja, da bi bil pa tudi TV manjši, pa ne verjamem.
Po moje je njabolje, da pokličeš v hotel in se pozanimaš glede vzmetnic in sobe, ti bodo vse razložili.
Meni je Dobrna všeč predvsem zato, ker me nanjo vežejo mladostni spomini. Za mlade je pa po moje bolj dolgčas tam. Razen če se bosta bolj ali manj crkljala v hotelu pa šla vmes malo v bazen in v savno 😉

Bila sem v hotelu, kjer je bazen in v tistem tazadnjem (ne vem kako se mu že reče). Takrat je bilo še dokaj neobiskano, brez gužve, dobra hrana….
Potem pa me je začelo motit, ker je kup starejših, ki po par ur visijo na obrobju bazena in se nikamor ne premaknejo. Bazena sta dva če se prav spomnim – en notranji in en zunanji (zelo majhen).

Mi ne gremo več tja. Je pa bilo fajn še cca. 8 let nazaj it na kak paket v dvoje je lepše, k si poleg dobil še jakuzi in šampanec z jagodami.

Dobro poznam Dobrno in vse tri hotele. Če si v Viti imate restavracijo, bazen in savno v kompleksu in je bolj komot, če ste v Vili Higea, morate do Vite hoditi na na obroke in bazen cc 200 m. Če pa ste v Parku imate restavracijo v istem hotelu in je potrebno hoditi le na bazen. Bazen je eden notranji in eden zunajni, ter en jakuzi. Savne so čiste in urejene. Hrana je v obeh hotelih ok in samopostrežna, le da je v Parku precej manj izbire.
Postelje v ekonomy sobe so res ožje, mislim da 140, drugače so sobe čiste in urejene.
Zadnja leta hodim sama zato vzamem Park, ker je malo cenejši.
Cerkev je res samo čez cesto na hribu, a so letos zmanjšali glasnost zvonenja, no mene to ne moti. Je pa res, da je to kraj bolj za počitek, zvečer se praktično nimaš kam dati, imajo eno slaščičarno, kjer malo posediš, včasih je kakšen glasbeni večer v Viti, pod vilo Higeo je vinska klet, ki tudi ni odprta vsak dan.
Čez dan vozi vlakec v Hudičev graben in mlin, lahko pa greš v Velenje.
To je pa tudi vse.

New Report

Close