Terme Olimia
Tile in Laško majo preveč navite cene… Pa bi šči kdaj tja da mal okolje zamenjamo ker smo hodili pred korono kar dosti okli vsaj 2 letno v toplice in smo okolico, ki nam je bila zanimiva že obdelali. zdej stvar tko rešmo, da takrat ko gremo kam v toplice gremo raje kakšen dan manj in smo tiste dni res 90% na bazenu in ne hodimo po okolici….
666773, 18.10.2021 ob 14:15
Tile in Laško majo preveč navite cene… Pa bi šči kdaj tja da mal okolje zamenjamo ker smo hodili pred korono kar dosti okli vsaj 2 letno v toplice in smo okolico, ki nam je bila zanimiva že obdelali. zdej stvar tko rešmo, da takrat ko gremo kam v toplice gremo raje kakšen dan manj in smo tiste dni res 90% na bazenu in ne hodimo po okolici….
Laško je sicer več kot enkrat cenešji kot tiste Počivaljškove terme.
Tina03, 18.10.2021 ob 22:42
Mi pa hodimo v terme Olimia že 13 let. Včasih v hotel Sotelia in tudi v Roso, kjer so čisto normalne cene za najem apartmaja. Ven pa gremo jest in se imamo prav fino.
Saj če ti ni problema dati 700 Eur na sobo na noč, je lahko prav lušno. Potem pa lepo doplačaš vsak dan in se lahko še celo kopaš v Family fun.
Fbbjjj, 18.10.2021 ob 16:38
Grozljivo so drage, res. Sem cisto zgrozena nad ceno. Mi bomo koristili bone in gremo tja. Po porabi bonov bo sele normalna cena. Drugo leto, ko ne bo vec bonov, bodo verjetno znizali.
Tudi če znižajo cene za 15% in jih dajo na raven leta 2019, bo soba še vedno stala 600 Eur na noč. Za ta denar dobiš sobo v večini najbolj luksuznih hotelov na svetu.