Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Terme Olimia

Terme Olimia

3 nočitve s polpenzionim za 2 odrasla in 2 otroka v navadni sobi za 2.200 Eur….počivavšku se je odpeljalo.

Pazi to : za bazene je potrebno doplačati 10(5) Eur na dan.

Že lani so imeli cene višje za 30% od 2019, zdaj so še povišali?!?!!

Pojdi raje v Kempinski, te bo stalo točno pol manj.

Sicer je tam lepo, sploh welness Orhidelia… ampak ne hodim več tja, ker nimajo nobene mere pri svoji požrešnosti na denar. Grem raje v Prekmurje, kjer je tudi čudovito in cene so še vedno dokaj normalne.

700 Eur na noč? to je skoraj minimalna plača.

Kje najdete te cene? Največ, kar sem jaz napraskal je v hotelu, 2 sobi s polpenzionom, 4 osebe, 2 nočitvi, 770 eur.

Odgovor na objavo uporabnika
sdgg, 18.10.2021 ob 11:00

Kje najdete te cene? Največ, kar sem jaz napraskal je v hotelu, 2 sobi s polpenzionom, 4 osebe, 2 nočitvi, 770 eur.

Hotel, polpenzion, 3 nočitve, 2.206,50 Eur

čez vsako mero, 18.10.2021 ob 11:09

Hotel, polpenzion, 3 nočitve, 2.206,50 Eur

Sotelia?

cene so nenormalno visoke, hvala lepa, sem raje doma in otroke vsak dan peljem na kakšen izlet….

Ime hotela, 18.10.2021 ob 11:14

Sotelia?

To je hotel, ja.

Priporočam hrvaške ali madžarske toplice – lepo urejene in cenejše, le vožnje je malo več. V slovenske pa le v kakšnih posebnih akcijah, ko imajo nižje cene.

He, he… kaže da tudi za to ceno prodajo.

Me ima, da bi enkrat sedel tja pred receopcijo, da vidim kdo je to pripravljen plačati. Kar tako… iz firbca.

Tile in Laško majo preveč navite cene… Pa bi šči kdaj tja da mal okolje zamenjamo ker smo hodili pred korono kar dosti okli vsaj 2 letno v toplice in smo okolico, ki nam je bila zanimiva že obdelali. zdej stvar tko rešmo, da takrat ko gremo kam v toplice gremo raje kakšen dan manj in smo tiste dni res 90% na bazenu in ne hodimo po okolici….

666773, 18.10.2021 ob 14:15

Tile in Laško majo preveč navite cene… Pa bi šči kdaj tja da mal okolje zamenjamo ker smo hodili pred korono kar dosti okli vsaj 2 letno v toplice in smo okolico, ki nam je bila zanimiva že obdelali. zdej stvar tko rešmo, da takrat ko gremo kam v toplice gremo raje kakšen dan manj in smo tiste dni res 90% na bazenu in ne hodimo po okolici….

Laško je sicer več kot enkrat cenešji kot tiste Počivaljškove terme.

no ja, bogati nikjer nimajo želje, da bi zraven sebe gledali nas reveže.

So dragi, ja. Pa vseeno skozi zasedeno. Zlasti hiške, kjer si je bivanje še možno privoščiti. Mi pa prenovljene terme niso več všeč. Sedaj je v Thermaliji veliko manj prostora za plavanje, otroci pa še bolj veselo skačejo, škropijo in kričijo (ker pač večina staršev ne doplača za family fun).

Grozljivo so drage, res. Sem cisto zgrozena nad ceno. Mi bomo koristili bone in gremo tja. Po porabi bonov bo sele normalna cena. Drugo leto, ko ne bo vec bonov, bodo verjetno znizali.

Je res Laško je cenejši ampak vseeno dražji od marsikaterih drugih term in to občutno.

Mi pa hodimo v terme Olimia že 13 let. Včasih v hotel Sotelia in tudi v Roso, kjer so čisto normalne cene za najem apartmaja. Ven pa gremo jest in se imamo prav fino.

Tina03, 18.10.2021 ob 22:42

Mi pa hodimo v terme Olimia že 13 let. Včasih v hotel Sotelia in tudi v Roso, kjer so čisto normalne cene za najem apartmaja. Ven pa gremo jest in se imamo prav fino.

Saj če ti ni problema dati 700 Eur na sobo na noč, je lahko prav lušno. Potem pa lepo doplačaš vsak dan in se lahko še celo kopaš v Family fun.

Fbbjjj, 18.10.2021 ob 16:38

Grozljivo so drage, res. Sem cisto zgrozena nad ceno. Mi bomo koristili bone in gremo tja. Po porabi bonov bo sele normalna cena. Drugo leto, ko ne bo vec bonov, bodo verjetno znizali.

Tudi če znižajo cene za 15% in jih dajo na raven leta 2019, bo soba še vedno stala 600 Eur na noč. Za ta denar dobiš sobo v večini najbolj luksuznih hotelov na svetu.

Ne razumem, da ste toliko pripravljeni dat za neke posrane umazane terme. Fuj in fej. Raje grem na hr Istro in vzamem polpenzion za trikrat manj se sprehajam ob morju in še čistoča je boljša.

Vesel407, 19.10.2021 ob 11:55

Ne razumem, da ste toliko pripravljeni dat za neke posrane umazane terme. Fuj in fej. Raje grem na hr Istro in vzamem polpenzion za trikrat manj se sprehajam ob morju in še čistoča je boljša.

Nekaj pozabljaš – v Istri ne moreš koristit bonov  🙂

Sem preveril cene in je res – razen če je Booking doživel kakšen hekerski vdor.

Nenavadne cene se mi zdijo – še v Monte Carlu je ceneje, razen v res ekskluzivnih hotelih.

New Report

Close