Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Terme Olimia

Terme Olimia

Odgovor na objavo uporabnika
rok-1, 19.10.2021 ob 13:20

Sem preveril cene in je res – razen če je Booking doživel kakšen hekerski vdor.

Nenavadne cene se mi zdijo – še v Monte Carlu je ceneje, razen v res ekskluzivnih hotelih.

Take oziroma podobne cene imajo že kar nekaj let. Le kje so ti silni dobički, počivalšek?

Družina na minimalcih gre lahko ravno za 2 noči tja.

Obiskujem nemške terme. Zelo zadovoljna, cena prenočitve je bila lani 50€/ osebo. Brezplačno kopanje je bilo možno po zapustitvi sobe še ves dan brezplačno.

Znotraj kopališč imajo povsod restavracije s toplo prehrano.

Terme, 20.10.2021 ob 11:46

Obiskujem nemške terme. Zelo zadovoljna, cena prenočitve je bila lani 50€/ osebo. Brezplačno kopanje je bilo možno po zapustitvi sobe še ves dan brezplačno.

Znotraj kopališč imajo povsod restavracije s toplo prehrano.

Tudi jaz lahko priporočim Terme Erding.

Je še kaj prostega – bi šli za pol dneva ter plačali 350 Eur?

Zdaj je vsaj jasno, zakaj kličejo tega ministra Gospod Turizem

za zdravje boste pa ja plačali, no…

Finančno Policijo poslati tja. Aja saj res je nimamo. Se peljejo okoli z avti, ki so vredni po 200 tisoč evrov. Nobenemu pa ni treba dokazati nič tudi PCTja ne… Prosto po Prešernu…

če prav razumem, 20.10.2021 ob 09:22

Družina na minimalcih gre lahko ravno za 2 noči tja.

Ne vem, če so tisti na minimalcih ravno ciljna publika najdražjega kopališkega hotela v državi.

Drago je, ja. Ampak očitno je dovolj interesa, ker sem zdajle na bookingu komaj našla prost termin v decembru, da sem sploh lahko preverila ceno. Samo informativno, plačala nikoli ne bi toliko 🙂 1.839 vse skupaj, oziroma 153 evrov na osebo na noč 😳

Leeleenrpr, 22.10.2021 ob 13:59

Ne vem, če so tisti na minimalcih ravno ciljna publika najdražjega kopališkega hotela v državi.

Drago je, ja. Ampak očitno je dovolj interesa, ker sem zdajle na bookingu komaj našla prost termin v decembru, da sem sploh lahko preverila ceno. Samo informativno, plačala nikoli ne bi toliko 🙂 1.839 vse skupaj, oziroma 153 evrov na osebo na noč 😳

Decembrske cene so trenutno res nekoliko nižje, še vedno pa znašajo okoli 500 Eur na noč.

smo zainteresirani, 21.10.2021 ob 09:39

Je še kaj prostega – bi šli za pol dneva ter plačali 350 Eur?

Dobra. 🙂

Čeprav tudi žalostna. 🙁

To greste za en teden v Dubaj, pa se karto za expo dobite zraven.

Ravno iz Olimij. Navite cene v nebo. S tem da je prihod v sobo po 14.30, odhod iz sobe pa do 11.00. obupno. Tri nočitve čez tisoč eur.

Saj to ni normalno.

New Report

Close