Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Terme Olimia – WTF??

Terme Olimia – WTF??

Okol teh turističnih bonov se pa že dogaja. Se poigravamo z mislijo, da jih pokoristimo. vsako leto gremo enkrat v naš terme in bi šli tudi zdaj. Pa vržem rezervacijo za 4 osebe (2 otroka do 10 let) recimo za Božič, od 24.-26. v hotelu Sotelia. In kaj dobim:
1.-paket Nočitev z zajtrkom za 600,00 EUR, kjer moram doplačati za večerjo 160,00 EUR in za obisk Familiy Fun 60,00 EUR. Kar znese 820,00 EUR.
2. Paket Familiy Fun za , kjer je vključen pol penzion in tudi neomejeno kopanje v Fam.Fun.
Pa, a so teli čist prtegneni? Se pravi, da jim PP za ceno 610,00 EUR povsem pokrije stroške in še nekaj dobička naese (sicer se ga ne bi šli). A preko bonov želijo pa na ta dobiček še 200 EUR za povrh??
In če pustimo ob strani dejstvo, da bi v primeru unovčenja bonov jaz doplačal “le” 320 EUR – me zanima – a imajo nas, domače goste za norca ali vlado ali vse po vrsti?
Iz principa ne bom šel v te terme, temveč v Banovce, kjer so pametnejši – ob nočitvi z zajtrkom za večerjo doplačaš le 5 EUR na osebo in je to to. Pač ne bo oprema Sotelia, ampak za hrano sem pa skor prepričan, da bo enako dobra. Morda kakšna fina reč manj, okusno bo pa vsekakor. Oboje sem namreč že preizkusil. Pa še prijazni Pomurci – se vidimo!

sm hotu napisat, da znese:
nočitev z zajtrkom z doplačili za PP in kopanje v FF 820,00 EUR
PP z vključenim FF pa 610,00 EUR.

Razlika je ogromna, dopuščam možnost, da sem se zmotil. A mislim, da ne.

Ne, nisi se zmotil. Terme Olimje so v pričakovanju glupih ovc z boni močno zvišale cene. Nobene logike ni. Kmalu bo. NZ dražja od PP!
Tako, da tudi mi ne gremo tja, ampak ravno tako v Prekmurje.

Upam, da bodo “Počivalškove” terme imele malo obiska, ker SO NARAVNOST ODERUŠKE!!!

Ja, saj ze vemo, da so cene z bonom in cene brez bona, no. Pol pa pejte v pocivalskov turisticni holding, jaz ne.

Se en nateg te vlade

Ma ti boni so res en nateg te vlade, da nekateri mislijo kako so radodarni da bodo dali bone za 200€ in kaj imaš od tega bona, če moraš vse ostalo doplačevat.

te terme so imele ze prej take cene…..polpenzion za eno noc 600 eur…ocitno je to vrhunec ponudbe v slo

Imaš prav. Upam, da bodo prenosljivi in se jih bom lahko znebil.

[/quote]

Jaz komaj cakam sem dobila Sotelio junija za 50% popust polpenzion 3 dni 199e za 2.

Pa kaka masaza se poleg pa je!

Pricakujem pa luksuz in res ustrezljive ljudi za tak nivo hotela.

Banovci so pa tudi super lani silvestrovala tam.prijetni zaposleni in super hrana in masaza

in ne veste, da v sloveniji v vseh primerih, ko so neke subvencije, je tisti produkt dražji najmanj za višino subvencije? in vi reveži naivni mislite, da bo zdaj drugače?
v vseh primerih je tako…..delaš fasado, drago ko pes, pa ti rečejo, saaj dobiš subvencijo….končna cena pa je še vedno višja, če si vse sam zorganiziraš in plačaš majstra, brez kakih subvencij. Enako s kakimi kotli za ogrevanje, toplotnimi črpalkami, kakimi posebnimi krediti po kaki naravni ujmi ipd ipd….
torej pripravite se, da 200 evričev ne bo vrednih praktično nič, še za eno noč boste doplačali.

Ne gre za to, da imajo visoke cene. Ampak za to, da imajo za povsem enako ponudbo za gotovino eno ceno, z bonom pa za 200 eur višjo!!

po tvojem je sotelia v prekmurju??????

[/quote]

Ja tud jest to upam da se jih čim hitreje znebim

po tvojem je sotelia v prekmurju??????
[/quote]

SI PISMENO???
Piše, da NE gremo tja (torej v Sotelio, ki je v Olimjah), ampak ravno tako kot avtor razmišlja, da bi šel v Prekmurje, bomo šli tudi mi v Prekmurje.

Vse slovenske terme precej dobro poznam. Gotovo bolje kot pa znaš ti brati in napisano razumetu, kaj praviš?

Če bo razlika v ceni, ali plačaš redno ali v bonom/vavčerjem… iz principa tako lokacijo ignoriram.
V obeh primerih je 200€ 200€. A jih plačam jaz iz žepa, ali da država bi moralo biti za hotel vseeno. Važno, da imajo biznis.

In če bo doplačil povsod preveč… tudi raje vržem bon stran, kot pa da me na suho nategnejo.

To ni nateg vlade, ampak nateg goljufivih ponudnikov storitev!

To ni nateg vlade, ampak nateg goljufivih ponudnikov storitev!
[/quote]
da, se strinjam. In očitno podobna scena tudi v Mali nedelji:
https://siol.net/novice/slovenija/zloraba-turisticnih-bonov-na-vladi-pravijo-da-je-to-kriminal-526401

Polpenzion 55 eur na osebo.
Karte vkljucene.
Otrok zastojn

Sem jim pisala da bomo koristili vavcer.
Nocitev z zajtrkom 51.
5 eur vecerja po osebi.
Karte vkljucene.
Otroka zastojn.

1 eur se je pa zgubil……

1 eur se je pa zgubil……
[/quote]
Tole je pa čist druga scena. Tisti en evro imajo lahko tudi za papirologijo do fursa, če hočejo. Ampak to je normalen razpon. Bravo Banovci!

New Report

Close