Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Terme Paradiso

Terme Paradiso

A je tam sedaj kurbarija?

Danes kaksen par v paradiso 😊

Idem u terme na početku trećeg mjeseca na nekoliko dana i tražim žensko društvo bez obaveze. Ako ćeš biti tamo da se imaš s kim družiti i da te ne prate oni “lovci” jel će misliti da si došla u društvu. 50g, prosječnog izgleda, ugodan za razgovor.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 6769, 06.02.2025 ob 19:19

Lep pozdrav od Zdenka

SI za druženje , kak kontakt?

Hey, are you still available go go down in terme paradiso tonight or tomorrow? I am 29.

Bo kakšna mamica za 8 marec paradiso javi se za pocrklat.

Do kada vikendom rade saune i bazeni?

22h, mi smo za vikend tamo zelimo soft napaljivanje

mladi i zgodni

Da li bude akcije vikendom

Netko u subotu 01.03.saune,ovdje muški dio para

Anonimno 10080, 26.02.2025 ob 20:25

Netko u subotu 01.03.saune,ovdje muški dio para

Mi

A je res , da je v tem tednu krožil po savnah in bazenu opazovalec in iskal vse kar se neprimernega dogaja….

….kot mi je je podal vir informacijo baje , da.bosta petek, soboto in nedeljo dva krozila okoli od 14.oo pa do konca….

Pamet v roke in ne študirat preveč z spodnjo glavo.

Danes kakšen bisex moški v paradiso 😊?

Chat: darija4jou@gmail.com

Zelo lepo se opisujete za savna akcije in mislim , da ne bomo imeli problemov nad nadzorom dogajanja v savnah in bazenu….mogoče danes, jutri komu skrajsamo bivanje v oazi 👍

Lepo ste si zakuhali težave nespametni ste res…

Pošaljite neki kontakt, kasno sam vidio

Anonimno 10080, 02.03.2025 ob 06:50
    Pošaljite neki kontakt, kasno sam vidio

VAŽNO OBVESTILO

OD DANES NAPREJ ČIM BO OBJAVA ZA TERME PARADIZO JIH REDNO OBVEČAM KAJ SE DOGAJA V SAVNAH IN BAZENIH. GRE SE DA SO TUDI LJUDJE KI ŠRIDEJO TJA SE DEJANSKO POSAVNAT IN NAMOČIT V BAZENE NE PA DA GLEDAJO KAKO DRKATE KURCE PA SPUŠČATE SPERMO V BAZEN

milangabro, 02.03.2025 ob 09:31

VAŽNO OBVESTILO

OD DANES NAPREJ ČIM BO OBJAVA ZA TERME PARADIZO JIH REDNO OBVEČAM KAJ SE DOGAJA V SAVNAH IN BAZENIH. GRE SE DA SO TUDI LJUDJE KI ŠRIDEJO TJA SE DEJANSKO POSAVNAT IN NAMOČIT V BAZENE NE PA DA GLEDAJO KAKO DRKATE KURCE PA SPUŠČATE SPERMO V BAZEN

Vsaka info dobrodosla da se ukrepa…vecni problem dirkacev , ki grenijo uzitek normalnim ljudem ….

Nisam mislio da bi bio trkač, samo da nisam sam, razgovor, druženje

Vidim ove bodove,  kao “nadzor” u Paradisu… smijeh. Uglavnom, jučer, 1.3., puno zgodnih ljudi, gledanja, u_ivanja. A nadzor je zakazana kad su dvoje ljudi ušli u kupačima u saune! I ne brinite, ljudi, pa više je do_ivljaja po ulicama, nego u saunama! Živjeli! P.S. ako je akcija gledanje dvoje, troje GOLIH ljudi, onda nneka ne dođemo više u Paradiso! A tam je fakat dobro!

Poz ekipa. Ako mi možete objasniti o čemu se radi? Koji je problem?

Nadzor nadzora, 02.03.2025 ob 21:15

Vidim ove bodove,  kao “nadzor” u Paradisu… smijeh. Uglavnom, jučer, 1.3., puno zgodnih ljudi, gledanja, u_ivanja. A nadzor je zakazana kad su dvoje ljudi ušli u kupačima u saune! I ne brinite, ljudi, pa više je do_ivljaja po ulicama, nego u saunama! Živjeli! P.S. ako je akcija gledanje dvoje, troje GOLIH ljudi, onda nneka ne dođemo više u Paradiso! A tam je fakat dobro!

Imaš pravo. I mi smo bili 01.03. i ništa se posebno nije dešavalo. Fina i opuštena atmosfera koju su remetili samo oni koji su došli u kostimima i gledali okolo kao da su pali s Marsa.

https://profeelo.com/hotwifes      

Sutra 11.3. Oko 13? Saune i opuštanje?

Neka mladji par za vikend?

New Report

Close