Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek terme snovik

terme snovik

Malo bi se sla kopat…
Tisti, ki ste že bili v termah snovik…kako je tam..je fajn..bazeni, lokali, …da malo slišim mnenja

sva dva..brez otrok..tako da igrala me ne zanimajo

Glih ne vem kaj ni. Če imaš možnost iti kam drugam, bi jaz šla.

To je res malo kopališče.

Saj ni čudno,da tole državo hudič jemlje! Pri tako nesposobnih državljanih, ki ne znajo odtipkat na net Terme Snovik- pa se prikažejo slike, pa ceniki, pa …. Takole kopanje pa je res en cel projekt za nekatere. Hudo!!

Jaz jih imam blizu, pa mi je brez veze tam in grem drugam. Tako, da…
Edino ok mi pridejo za rojstne dneve otrok.

Men so tam cepli na radarju za 150 evrov in tri točke…… tako, da, ko jih jebe….. so se mi zamerle. Že tako so zavlečene tja v vukojebino pol pa še policija z radarji straši tam.

ne pametuj

slika je ena, izkušnje v reali pa nekaj drugega. Je ravno ena tvoja predhodnica to omenila. Verjemi, da sem si pogledala na netu.

Saj ni čudno,da tole državo hudič jemlje! Pri tako nesposobnih državljanih, ki ne znajo odtipkat na net Terme Snovik- pa se prikažejo slike, pa ceniki, pa …. Takole kopanje pa je res en cel projekt za nekatere. Hudo!![/quote]

draga internetna – a si že slišala, da so ponavadi predstavitvene slike eno , rela pa ponavadi popolnoma drugo??? Ene so uradne fotke, eno pa realno stanje.

Terme snovik -v tej vročini verjetno, če ni druge alternative, vsekakor bolje, kot pa nič. Je pa bazen dostikrat poleti prenatrpan, sploh v času blizu in v obdobju poletnih počitnic. Te terme imajo sicer najhladnejšo termalno vodo, tako da za sedaj bo osvežujoče, v hadnejših mesecih pa rado hitro zazebe, če si noter v vodi več kot 10 minut. Meni so edinole všeč njihove masažne šobe v obeh bazenih, ker so res dovolj močne in naredijo dobro drenažo – te dobro preklofa in prekrvavi :).

v Laškem (wellness park laško) sma se prav super imela že nekajkrat, dovolj prostora v termalnem centru, savne, hotel!

Bila samo enkrat v termah Snovik in ne bi šla več tja, ni mi bilo všeč. Dretje otrok nenormalno zoperno in preglasno nisem še doživela kaj takega, sem dala musko v ušesa se jih je še slišalo. Samo dretje, sama sem tja odšla da se sprostim, spočijem, malo poplavam. V bistvu mi je na domačem balkonu 100krat bolje, ko se lahko sončim brez hrupa in otroških scen. V bazenih vse nagužvano, sem hotela plavati v zunanjem nemogoče. Notranji pa too much prevroče, zunaj 30+ stopinj v notranjem pa ne vem 25+, neprijetno. Pa tudi Snovik sploh nima veliko bazenov, notranjega in zunanjega imajo kakor sem videla in tiste 2, 3 jacuzziji-skoz zasedeni.

Mislim da so te terme primerne predvsem za družine z otroki, za neko relaxacijo in mir pa niso. Meni je izgledalo kot otroški vrtec. Pa še dosti drago za tistih par uric.

tobogani ne delajo. nikoli več tja

Uff, tud jaz full slabe izkusnje z njimi in nikoli vec tja res!
Na receciji bi mogl cakat da nekdo drug zapusti bazen ker niso imeli vec zapestnic za garderobo itd. In to ob 12 uri, ko ljudje komi prihajajo. Potem cena je popolnoma previsoka glede na to da nimajo za ponudit v bistvu nic, za prim cene v termah catez so iste, nudijo pa ogromnooo no, bazenov kolkor hoces itd. Potem kosila v restavraciji, brez besed no, 10€ das in dobis tam neke ostanke {da se nebi narobe razumeli, spostujem hrano in vem da marsikdo se tega nima} ampak ne mors tako no.
Tako. Da polomija

New Report

Close