terme strunjan
Jaz sem bila lani v termah Strunjan. Zelo pozitivne izkušnje!
Če si mlajše generacije, te bodo najveretneje nastanili v eni od hišk, malo stran od hotela Talaso. Odvisno za kakšno bolezen oziroma poškodbo se zdraviš. Če si gibalno ovirana, te bodo najbrž nastanili kar v hotelu, da imaš res vse blizu( restavracijo, fizioterapije…). Jaz sem letos januarja bivala v hiškah in mi je bilo neverjetno všeč. Pozimi sicer mir, skoraj nič prometa, burja. Poleti najbrž ,malo bolj živahno.
Pozanimaj se na recepciji za doplačilo za eno osebo.
Hrana ress dobra, najedla sem se rib ter preostale morske specialitete.
Pa pozdravi mi mačka Srečka, ki bedi nad dogajanjem v avli hotela. On je izgubljeni maček, ki so ga v hotelu “posvojili”. Od takrat je nenadomestljiv član osebja.
Ima vse pod kontrolo.
Aja, pa še ena od prednosti toplic Strunjan. Morska voda v bazenih in kopelih. Prosi zdravnico, da ti določi biserne kopeli. Te kopeli so top! Ne vem, koliko lahko hodiš. V Strunjanu imaš ress veliko peš poti naokoli v naravi. Na informacijah lahko zaprosiš za pohodne palice. Predlagam peš pot do belega križa, ki je oddaljen nekje 15 minut od hotela v hrib. Krasen razgled in energijske točke so bile izmerjene tam. Pa pot čez soline,itd…itd…..