Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek TERME TOPOLŠČICA-mnenje

TERME TOPOLŠČICA-mnenje

STE BILI KDAJ V TERMAH tOPOLŠČICA? kAKO SE VAM JE ZDELO?

V termah TopolŠčica še nisem bila.
V termah Topolšica pa je super.
http://www.t-topolsica.si/si/

Moja starša hodita že več let, vedno pozimi…dopoldne smučanje na Golteh, popoldan bazen…umirjen dopust. Vzameta tudi mojo hčerko in se imajo vedno fajn. Nikoli nobenih pritožb, gredo letos spet.
Lp

Terme TOPOLŠICA, kje si našla tist č.
Drugače pa povej bolj konkretno kaj te zanima. Živim blizu, zato gremo večkrat na kopanje za tri ure. So pa to terme bolj za starejše( vsaj čez zimo), imajo en notranji in en zunanji bazen + poletni bazeni, ki pa so zdej zaprti. So pa pred kratkim odprli zraven še welnes center. Če te pa še kej bolj konkretno zanima pa napiši.

Ok, mene pa zanima, kje v Sloveniji so terme, kjer se v bližinu tudi kaj dogaja za mlade? Npr. če grem med vikendom, če je kje zvečer glasba v živo (pa ne mislim narodnozabavna muzika), ampak tako bolj pop&rock glasba, koncerti…??

Sem bila enkrat v Atomskih toplicah (Podčetrtek) in mi je bilo za umret dolgčas zvečer.

Ne spadam med penzioniste, pa mi terme Topolšica prav odgovarjajo. Mir in brez pretiranih sončkov.

Mi je všeč da se bazen odpre že ob 6 zjutraj. Dobra hrana. Dobre masaže. Sauna bolj mala ampak zato skoraj ali pa prazna.

Malo šepa organizacija – pa se da.

Greš v Šmarješke toplice in imaš čisto blizu, na Otočcu muziko ob koncu tedna – in to odlično muziko.

V Termah Topolšica so ponavadi nemško govoreči gostje…

New Report

Close