Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Test ocetovstva

Test ocetovstva

Je kdo od vas ze delal test ocetovstva? Kje in kako se da to nardit in da je preverjeno kot izvajalec testiranja. Zelo pogosto po obnasanju partnerke se mi poraja da ni otok moj.

Ne kompliciraj. Kar koli boš izvedel, bo hudo za tebe. V vseh pogledih.

Bolje izvedeti prej in dat partnerki vedet resnico kot pa trpet celo zivljenje v nevednosti ali pa izvedet v bolnici ce slucajno do cesa pride pa da si ti prvi na spisku za darovalca itd…in ti tam povedo da ne ustrezas da nimas nic skupnega z otrokom.

… in dat partnerki vedet resnico…

Saj partnerka že ve, kaj je res.

Odgovor na objavo uporabnika
Dnk, 25.06.2025 ob 15:44

Bolje izvedeti prej in dat partnerki vedet resnico kot pa trpet celo zivljenje v nevednosti ali pa izvedet v bolnici ce slucajno do cesa pride pa da si ti prvi na spisku za darovalca itd…in ti tam povedo da ne ustrezas da nimas nic skupnega z otrokom.

In kaj bo to pomenilo za otroka, ki vas ima za očeta(biološkega) že celo življenje?

Ma daj daj. Si bil poleg, ko je zanosila? Si ga imel noter? Te otrok kliče ATA?
Nimaš kaj debatirat. Svoj ranjeni ponos in težave s kompleksi si porihtaj, ne pa DNK test.

Teslo.

Ne vem če sem bil poleg. Tudi če sem bil ni nujno da sem bil edini

Dnk, 25.06.2025 ob 17:29

Ne vem če sem bil poleg. Tudi če sem bil ni nujno da sem bil edini

Kako ne veš? A spiš med seksom?

Sicer pa imaš očitno slab okus za ženske ali pa hude komplekse in popadke ljubosumja.
Ubogi otrok…

Najprej se pogovori s seboj kaj boš naredil v enem ali drugem primeru. Sicer je pa po moje vseeno če ga gresta delat. Zaupanja pri vaju ni več. Otrok bo pa revež v vsakem primeru.

jah če si poročil droljo in ji ne zaupaš, pač naredi test. važno da veš na čem si, saj edino tako lahko ukrepaš dalje.

sicer pa vsi ki tule v vseh takih temah zagovarjajo, da mora moški sprejeti podtaknjenega otroka, hkrati pa pljuvajo potujih otrocih, kako jih pa že ne bodo futrali, zakaj bi tega tujega otroka moral? in to od ženske ki ne samo da jih je varala ampak tudi podtaknila otroka?? ni večjega zločina nad moškim kot to!

ma dvoličneži z dvojnimi merili.

Ne veš?, 25.06.2025 ob 17:38

Kako ne veš? A spiš med seksom?

Sicer pa imaš očitno slab okus za ženske ali pa hude komplekse in popadke ljubosumja.
Ubogi otrok…

Kako pa zagotovi veš če je ali ni.

Lahko si 10× pa ni nujno če je so tui drugi par 10×

No. Tu blizu je bil enekstremen primer, ko je sodišče napotilo 8 moških na test očetovstva. Lahk bi se celo zgodilo, da bi bil ta deveti biološki oče. Tako da ni tako ziher kot ti poveš.😁

OK, da bi rad vedel ali je otrok tvoj ali ne, razumem. Ampak glede na to, da nimaš zaupanja oziroma sumiš, da te je varala ali da te vara, kaj boš naredil v primeru, da je otrok vendarle tvoj? Ker varala te je (ali te) še kljub temu lahko.

možnosti, 25.06.2025 ob 18:04

OK, da bi rad vedel ali je otrok tvoj ali ne, razumem. Ampak glede na to, da nimaš zaupanja oziroma sumiš, da te je varala ali da te vara, kaj boš naredil v primeru, da je otrok vendarle tvoj? Ker varala te je (ali te) še kljub temu lahko.

Kaj odgovori povprecna mona na 2 del tvojega vpradanha ce je namesto zenske v moski

Dnk, 25.06.2025 ob 18:07

Kaj odgovori povprecna mona na 2 del tvojega vpradanha ce je namesto zenske v moski

Lahko pa da je le ljubosumen. Al pa da je kak mutivoda desič, ki gre preko trupel, da se bi izmaknil preživnini.

Kaj odgovori povprečna mona, me ne zanima, pa tudi tebe ne vem, zakaj bi. To je vprašanje, na katerega si moraš sam odgovoriti, saj gre za tvoj primer in tvoje življenje, a ne?

Pa zakaj se vsi skupaj ne date kastrirat in sterilizirat? Kje se najdete taki na kup, da se kar vsevprek kavsate, potem pa jadate? Pa saj bi se lahko žgali cele dneve, samo ne spravljajte otrok na svet. Niste zreli za bit starši in družine. Gamad primitivna.

Ja, ta rogonosec je ista gamad, kot njegova baba. Nek spodoben moški bi vedel, kam ga vtika. Če si pa mamin teliček, ki si ga moral po vsej sili vtaknit, pa čeprav v tazadnjo capajdro, si si pa čisto sam kriv. Ali pa je šele poleg tebe postala kurba? Potem pa si itak zanič dec. Tapravim decom se babe ne gonijo okoli. Si že en navaden zabit pizdun. Ona pa ista zabita kravetina, če je takega teleta med noge spustila.

Kaj boš zdaj? Imel boš potrdilo, da nisi oče. In? Kaj potem dalje? Še vedno se ti baba predobro kavsa, da bi šel od nje proč, a ne de? Malo se bota tepla, malo pa žgala dalje in še kakega revčka spravila na svet.

Ali boš pa ugotovil, da si oče. Kaj pa potem? A potem pa ona naenkrat ne bo več kurba in bo vse super?

Vrlo važno, res. Ti, tvoj kurec, tvoja blesava baba, pa vaši izpadi ljubosumja in norosti. Vsi ste za premlatit in nagnat delat, pa va ne bo šla kurbarija po glavi.

Samo na otroka seveda noben ne misli. Revež bo pa kaj? Po novem ti bo rekel stric al kaj? Jebem ti glavo butasto.

Pa ona gori, ki pravi, da je to najhujše, če komu otroka podtakneš…. daj, ne smeši se, no. Če ga ne bi namakal, mu ga nobena ne bi mogla podturit. Je tak?

“Pa ona gori, ki pravi, da je to najhujše, če komu otroka podtakneš…. daj, ne smeši se, no. Če ga ne bi namakal, mu ga nobena ne bi mogla podturit. Je tak?”

wtf kak argument pa je to?? V VEZI IN ZAKONU SPOLNOST MORA BIT! drugače sta le cimra in v ekonomskem odnosu. seveda govorim za zdrave ljudi, pustmo bolezen, poškodbe ali izredne situacije, ko ni časa.

on je seksal s svojo partnerko ne z drugimi, ona pa še z drugimi. da kuzlo zagovarjaš si pač isti šrot. jaz vedno zagovarjam resnico, poštenost, poštene odnose, zvestobo, ljubezen itd pa nima veze ali se gre za moškega ali žensko, jaz sem na strani dobrega ne zlega. in baba ki vara in podtakne otroka je pač čisto zlo. če bi tipu povedala resnico, se on tega ne bi šel. eto, samo  resnico je treba reči, pa si človek lahko izboljša lajf.. ko pa nasuvate kupe laži pa uničujete tudi življenja drugih!

to je bilo na splošno rečeno, ne vemo ali je otrok njegov ali ne, vemo pa da ima za babo varalico, ki ji ne zaupa. zdaj ali bo on živel v njeni laži ali pa svoji resnici je pa pač le v njegovih rokah. on otroka v nobenem primeru ne bo zajebal, ona ga je že v samem štartu, ko ga je podtaknila drugemu.

Veliko slovenskih moških živi v zmoti, da so otroci njegovi. Nimajo pa jajc, da bi šli delati test očetovstva!

Tukaj nekateri pišejo, da če te otrok kliče ata, da je potem ok. Pa kaj je z vami ljudje? Če bi jaz izvedel, da otrok ni moj nagonim babo in otroke. Pa se naj potem otroci zahvalijo mami za nastalo situacijo!

Dnk, 25.06.2025 ob 15:19

Je kdo od vas ze delal test ocetovstva? Kje in kako se da to nardit in da je preverjeno kot izvajalec testiranja. Zelo pogosto po obnasanju partnerke se mi poraja da ni otok moj.

To se da preverit na Inštitutu za sodno medicino MF (laboratorij za medicinsko genetiko) z podpisom izjave obeh staršev. Lahko pa greš privat na Inštitut za DNK analize Ljubljana, stane pa okoli 200 eur če se ne motim.

New Report

Close