Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Test slovenščine

Test slovenščine

http://sskj.mladinska.com/index.php?r=80

Ponavljajte ga, ker so vedno malo drugačna vprašanja. Me res zanima, če je kdo tak frajer, da vedno dobi 5. Jaz sem dobil največkrat 4.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Jaz tudi, tam nekje 85 %. Po moje bi 5 lahko dobila Senza.

Tudi jaz kot moja predhodnica. Škoda, da ne pokažejo, kje si se zmotil.

Pa sem res, ampak v tretjem poskusu (95%), prej 2x 85%. 🙂

Kul vaja za dobro jutro, hvala, Spider!

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Piše spodaj:
Če želite preveriti, kje ste ga polomili in kako se glasijo pravilni odgovori, prosimo, vpišite svoj e-naslov. Dostop do rešitev boste prejeli po e-pošti: nepravilni odgovori bodo posebej označeni.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

5 v tretjem poskusu.

.......... Quidquid agis, prudenter agas et respice finem!

Kr neki rezultatov sploh noče poslat. Samo tvoj naslov hočjo izvedt.

Pošlje, pošlje, ampak le, če nimaš pod 50%. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

4, 3, 4. 🙂

Odgovor, kje sem ga polomila pri testu, sem dobila takoj. 🙂

Sem bila kar presenečena.

Za napake sm mislu, ti neduhovit retardun.

Ja saj za napake ja, kaj pa si ti ta pameten mislil? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne vem zate, ampak jst nism mel niti blizu 50 %. Tko kt pr Spiderju je 4ka padla.

Piše spodaj:
Če želite preveriti, kje ste ga polomili in kako se glasijo pravilni odgovori, prosimo, vpišite svoj e-naslov. Dostop do rešitev boste prejeli po e-pošti: nepravilni odgovori bodo posebej označeni.[/quote]

Pravilne odgovore bi lahko dali brez posredovanja naših elektronskih naslovov.

Kruh bi tudi lahko zastonj delili.

Piše spodaj:
Če želite preveriti, kje ste ga polomili in kako se glasijo pravilni odgovori, prosimo, vpišite svoj e-naslov. Dostop do rešitev boste prejeli po e-pošti: nepravilni odgovori bodo posebej označeni.[/quote]

Pravilne odgovore bi lahko dali brez posredovanja naših elektronskih naslovov.[/quote]

Samo jih ne.
[img]http://cdn4.gurl.com/wp-content/uploads/2013/05/tumblr_inline_mklapfYBoe1qz4rgp.gif[/img]

Pravilne odgovore bi lahko dali brez posredovanja naših elektronskih naslovov.[/quote]

Samo jih ne.
[img]http://cdn4.gurl.com/wp-content/uploads/2013/05/tumblr_inline_mklapfYBoe1qz4rgp.gif[/img][/quote]

Haha. Dobra.

Še malo pa bom lahko rekel, da več ne znam slovensko. Saj ne vem, če se sedaj piše že Slovenko…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close