Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Test temperamenta

Test temperamenta

Iscem na guglu, pa nic ne najdem… V mislih imam to ali si sangvinik , flegmatik ali melanholik.

Hvala

Išči tipe osebnosti po Hipokratu.

Če znaš angleško, je testov malo morje na netu:

http://www.gotoquiz.com/hippocratic_personality_test

Pa sej smo tudi mi koleriki. Predvsem imam feeling da je tu ogromno kolerikov, hahahahaha. Kaj prav test moraš narediti da veš kaj si, a se nič ne poznaš. Evo reakcija kolerika !

Evo, močna naveza melanholik – kolerik :))), sej se vidi po postih … z nekaj malega flegmatika in za ščepec sangvinika, kar bi človek v idealnem svetu moral razvijati, da se malo uravnoteži, ampak … eh, sej meni je sami s sabo čist kul tko k je (drugim je včasih mal teže z mano :)))))))))))))) … po drugi strani pa meni tudi ni lahka z njimi, tko da smo si kvit.

Za sebe vem, da sem kolerik, ker me vsaka stvar razp*zdi:)

Hippocratic Personality Test
Your Result: Phlegmatic

While phlegmatics are generally self-content and kind, their shy personality can often inhibit enthusiasm in others and make themselves lazy and resistant to change. They are very consistent, relaxed, rational, curious, and observant, making them good administrators and diplomats. Like the sanguine personality, the phlegmatic has many friends. But the phlegmatic is more reliable and compassionate; these characteristics typically make the phlegmatic a more dependable friend.

Bo kar držalo. Meni je prav 🙂

Js sem pa melanholik obarvan s flegmatikom.

New Report

Close