Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Teste za vse zaposlene

Teste za vse zaposlene

Znorel bom od vseh teh informacij. Testirali naj bi se vsi zaposleni. Vsi kje ? V kakšnih delavnih pogojih ? Imam 4 zaposlene. Dva delata v enem prostoru cca 100m2, druga dva na cca 80m2. Jaz sam v pisarni. Stiki so minimalni oz jih skoraj ni. In zdaj naj se vsake dva dni testiramo ? Kdo je tu nor ?

Totalna norija tole ja…. spet en polovično premišljen zmazek v medijih, uradno pa še nikjer. Komu je v interesu tak sistem dela mi res ni jasno. Če mene vprašaš, se bo do srede še marsikaj obrnilo.

Ce bi se cepili ne bi imeli problemov. Tako pa se postavite v vrsto za testiranje in pripravite 12 evrov. In tako vsakih 48 ur.  Srecno !

Kaj ti ni jasno ? Pct boste rabili povsod!  Tudi na avtobusu in Petrolu.  Brez pct ne bos mogel funkcionirat.

Odgovor na objavo uporabnika
Tinche, 13.09.2021 ob 13:03

Kaj ti ni jasno ? Pct boste rabili povsod!  Tudi na avtobusu in Petrolu.  Brez pct ne bos mogel funkcionirat.

čisto prostovoljna odločitev ane…

Ce ne gre zlepa, gre zgrda. Ampak pocepili se boste.

Cilj je jebanje folka v glavo, da popusti in se cepi z eksperimentalnimi cepivi na lastno odgovornost. Logika je podrejena cilju.

Odgovor na objavo uporabnika
Grrrrrrrrrrrrrrrrr, 13.09.2021 ob 10:55

Znorel bom od vseh teh informacij. Testirali naj bi se vsi zaposleni. Vsi kje ? V kakšnih delavnih pogojih ? Imam 4 zaposlene. Dva delata v enem prostoru cca 100m2, druga dva na cca 80m2. Jaz sam v pisarni. Stiki so minimalni oz jih skoraj ni. In zdaj naj se vsake dva dni testiramo ? Kdo je tu nor ?

sdddddddddddddddddd

 

Dajte se že enkrat zavedat da se vlada s svojimi pritiski gre psihološko vojno. Psihološko zato, ker dobro vedo, da je vse spisano tako da nikomur nič ne morejo, v resnici pa postajamo sovražniki drug drugemu in cepljeni pritiskajo na necepljene. Več ko je cepljenih, večjo “vojsko” imajo.

PCT je nezakonit, protipraven in ne upošteva 17. člena uredbe (EU) 2021/953. Kaj to pomeni? Nihče ni dolžan upoštevati PCT-ja, saj se mora PCT izvajati v državah članicah EU samo v času PANDEMIJE! PANDEMIJA v Sloveniji NI razglašena. Ta uredba je v celoti ZAVEZUJOČA in se neposredno uporablja v vseh državah članicah. Tudi če Slovenija razglasi EPIDEMIJO, še vedno ni treba nositi NIKJER MASK še manj pa PCT, dokler ni razglašena PANDEMIJA. Začetek veljavnosti te uredbe začne veljati na dan objave v Ur. l. EU. Uporablja se od 1. julija 2021 do 30.junija 2022. … Javni uslužbenec, ki zahteva PCT je odgovoren za nevestno delo v službi, zlorabo uradnega položaja po 257 in 258 čl. KZ -1 Prav tako se s to zahtevo krši Nurmberška deklaracija, po kateri je sodišče DOLŽNO KAZNOVATI in skladno s 16. členom Ustave RS v povezavi z 29. členu (genocidno ravnanje posameznika..). Vsi državni uslužbenci (zdravniki, policija, inšpektorji, učitelji..) se bojijo samo ODŠKODNINSKE TOŽBE na njihovo osebno ime in priimek po 2. odstavku 26. člena USTAVE RS. …. V kolikor kdorkoli od strank zahteva kakršne koli osebne podatke, krši 91. člen Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), ki pravi: 1) Globa od 4.170 do 12510 se kaznuje pravna oseba, ali posameznik, ki samostojno opravlja dejavnost. 2) Če obdelujejo osebne podatke , ne da bi imeli pravno podlago v zakonu ali v osebni privolitvi posameznika (8, člen). Z globo od 200 do 800 EUR se kaznuje vsak posameznik, ki stori dejanje iz 1. odstavka tega člena REZIME: Za vsako fiziično ali pravno osebo, ki na podlagi nezakonitih in protiustavnih vladnih ukrepov, kršijo človekove pravice, se v skladu z veljavno zakonodajo vloži pri pristojnem ODT kazenski pregon. Iz tega ni izzvet NIHČE (natakar, receptor, učitelj, medicinsko osebje, policaj, varnostniki…TUDI, če se izgovarjajo na to, da samo opravljajo svoje delo. …. USTAVA je spisana za ljudstvo, ZAKONI pa za javno upravo. Uredbe in odloki so PODZAKONSKI AKTI. Zakon mora biti v skladu z USTAVO, podzakonski akti pa v skladu z zakonom IN ustavo. SVET EUROPE, katerega je Slovenija članica, se je s podpisom UREDBE ZAVEZALA v celoti. PCT je NEZAKONIT IN PIKA! Na ljudeh pa je, da se opolnomočijo in opremijo z znanjem in pogumom…dsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssaseee

Ne moreš verjet koliko fašistov je tu gor. Da vas ni sram, prodane duše. Toliko agresije in zlehtnobe ni bilo deset let skupaj, kot zdaj v treh dneh. Samo vedite, da so bili na koncu izdajalci kruto odstranjeni.

Odlok, ki je objavljen v UL, predpisuje od 15.9. dalje PCT pogoj za VSE zaposlene in samozaposlene. Če niste cepljeni oziroma prebolevniki, je za vas obvezno testiranje 1x na teden, lahko samotestiranje v službi ob prisotnosti odgovorne osebe in obvezni so evidenčni listi z rezulatom in datumom testa, ki ga mora podpisati zaposleni, ki se je testiral.

New Report

Close