Testiranje
Kaj a zdej se bodo mogle testirati vse prodajalke, vsi storitveni delavci in kozmetičarke, frizerke? In zakaj se ne uprejo, tako učiteljice kot vsi ostali? To je grd poseg v telo.
Res so ornk zaslužili s temi lažnivimi testi.
Moja druzina se ne bo šla nikoli testirat, v rit naj si porinejo une lažnive palčke.
To je butasta neumna in prestrašena čreda.
Fašistična novinarska golazen pa spet propagira fašizem in zdravstvene delavce, ki izvajajo to nasilje s testi, prikazujejo kot žrtve, ker so deležni groženj.
Čisto sami so si krivi, ker so deležni groženj.
Sami so odgovorni, ker izvajajo fašistične ukrepe.
Ves svet se hitro testira. S hirimi testi se tako hitro izloča asimptomatske okužene osebke. Če pa se na podlagi lažno pozitivnega testa izloči še kakšen negativni osebek, pa gre itak še na PCR test. Ukrep za zamejevanje epidemije pač. BTW, vse države se pritožujejo nad nezanesljivostjo hitrih testov, Slovenija ni izjema.
Ma dej pametovat, te testi so največji nateg kar je možen, ničvredni. Samo porabit jih je treba, da bodo nekateri zopet bogateli. Smo si vsi lahko ogledali kakšni prepotentni mulci so prodali te teste in kam se je razporedil zaslužek. Po moje tukaj ni potreben še kakšen komentar za kaj se gre. Enako s cepivi.
orng si me nasmejal. Kokain je za njega prestiž. Saj beremo njegove deluzije, če bi vsaj na šmarnci bil. Bi mu človek, še odpustil. On je naravno usekan.
[/quote]
A ga poznaš? Ker njegova pisanja so taka kot da bi bil on sam veliki vodja oz. bi imel od sedanje oblasti in ukrepov veliko premoženjsko korist. Če nima nič od vsega tega tiranskega nabijanja, mu samo možgani delujejo na drugačen način kot nam normalnim, torej je res usekan.