TESTIRANJE NI OBVEZNO, MASKE NISO OBVEZNE, CEPLJENJE NI OBVEZNO
🔴🔴🔴🔴💯👉TESTIRANJE NI OBVEZNO, MASKE NISO OBVEZNE, CEPLJENJE NI OBVEZNO KER JE PRISILNO. KADAR JE PREDMET PRISILE V NASPROTJU Z USTAVO, S PRISILNIMI PREDPISI (POGOJEVALNIMI) ALI V NASPROTJU Z MORALNIMI NAČELI POSAMEZNIKA, JE PREDMET OBVEZNOSTI :::::>> ⛔️ N.E.D.O.P.U.S.T.E.N. ⛔️👀
———————
Obligacijski zakonik – OZ-UPB1 (uradno prečiščeno besedilo)
Objavljeno v: Uradni list RS, št. 97/2007 z dne 24.10.2007
37. člen (Kdaj je predmet obveznosti nedopusten)
Predmet obveznosti je nedopusten, če je v nasprotju z ustavo, s prisilnimi predpisi ali z moralnimi načeli.
———————
vir-https://www.racunovodstvo.net/zakonodaja/obligacijski-zakonik-oz/37-clen
… občudujem učitelje, ki so se uprli. Mislim testiranju s popolnoma nezanesljivimi testi. Diagnoza se postavi na podlagi kliničnih znakov in morebitnega testa, ki je dodatek. Da pa testiraš zdrave ljudi, moraš biti fajn premaknjen. pa da jim uničuješ nosno sluznico (nekateri pač ne znajo lepo brisa vzeti). Pa vsak teden.
Z grozo sem ugotovila, da še niso nehali z naročanjem veletestov.
Za moj gnar, ki ga lahko prislužim tako, da grem na testiranje, če ne, ne smem v službo, pol pa disciplinska itn.
Res pa je korona naredila zmešnjave v glavi. Zdaj smo prvič v zgodovini kužni, čeprav zdravi, zaradi nas mora cel kup ljudi v karanteno. Pa po 14 dni gledat v luft, da ne bomo koga okužili. Nerazložljivo, kako smo vsemu temu nasedli.
Jaz sem šla pohlevno v vrsto, ker še nisem zrela za upor. Imam doma nekaj mladine, ki jo moram prehraniti in moj mož ni lastnik naftne ploščadi.
Do kdaj še?
GLUPI KO TOČAK…še v družinah skregani med seboj zaradi enega natega par družin,ki so gospodarji vsega svetovnega denarja ….v firmah pa kriminalci direktorji izvajajo fažizem nad svojimi sužnji,ki pa kar tekmujejo komu bodo prej porinli palčko v mozak…in seveda osem ur nosijo kitajske maske na gobcih …za kozlat …nagravžna,zarukana gamad z analnimi karakterji
Koliko od nas imamo že protitelesa, ker smo takoj tako že davno prej sami preboleli ta stvor, brez, da bi nas kdo testiral in tisti, ki so doma preboleli, brez, da bi se prikazali v ZD?
Za neučinkovite teste je denar, ogromne vsote, čeprav sploh niso niti primerni za določanje česarkoli, za test na protitelesa pa je potrebno samoplačniško in zaenkrat še neuporabno za uporabo dokazovanja na prebolelost.
Imajo zdravniki sploh še komensens ali so le najhujše vrste plačljivih ovc?
Lastna hrbtenica?
ZASUJTE USTAVNO SODIŠČE MNOŽIČNO!
Bodisi e-naslov: [email protected] bodi klasična pošta: prof. dr. Rajko Knez, Ustavno sodišče, Beethovnova ulica 10, SI-1001 Ljubljana
TEKST:
Predsedniku Ustavnega sodišča Republike Slovenije, prof. dr. Rajku Knezu,
v imenu tisočerih podpisnikov peticije, poslane predsedniku Republike Slovenije, da naj na račun ustavnosti, demokracije, svobode, človekovih pravic, etike, morale, integritete,
ponovno v Državni zbor predlaga dr. Andraža Terška kot daleč najboljšega kandidata za mesto sodnika ustavnega sodišča.
Izpolnite svojo zavezo kot pravnik, sodnik in človek, bodite prav to, kar predsednik države ni. Sprejmite to izbrano pristojnost in popeljite ustavno sodišče do končne odločitve – o ukrepih in omejitvah ustavnih pravic in svoboščin.
Po tem, ko so to že storila številna sodišča drugih držav, odločite kot sodišče tako, da bo to v skladu z dokazljivimi dejstvi, preverjenimi dejstvi, znanstvenimi študijami, analizami in presojami, študijami slovenske in tuje epidemiološke stroke, ki so že dlje časa preverjene in objavljene ter dostopne na spletu – in končajte to mučenje, trpinčenje in teroriziranje ljudi.
Predvsem pa pravne nesmisle in politiko neprestanega žaljenja, poniževanja, strašenja in zavržnega poneumljanja, nenazadnje kaznovanja ljudstva, ki želi le živeti ter glede tistega, kar je vsemu svetu jasno in očitno že mesece.
VIR:
povzeto po: https://www.facebook.com/ozavesceni
Verjemite da verjetno nikomur od zgoraj naštetih ni mar za nas male ljudi. Vsaj za enega od njih lahko z gotovostjo trdim da…je samo denar v igri.
Vsem borcem na eni in na drugi strani se gre samo in le za denar. Na družbenih omrežjih je njihov ˝glas˝ le novačenje novih naivnih strank, katere nasedejo, verjamejo da jim je res mar za slovenski narod…HA HA…vsi ki so pri koritu ji je mar le za svoj bančni račun…mali človek, bo pa vedno ostal mali in pozabljen. Če si pa ta mali, naiven, pošten človek upa pomisliti, da bi mu ti ˝borci˝ pomagali, kot človek pomaga človeku (na kulturni relaciji PROSIM – HVALA), pa ozmerjan z neomikanim, neolikanim, nevzgojenim ljudstvom. Vse, vse je samo denar. Nikomur od teh, ki so glasni na eni oz. drugi strani ni dejansko mar za čisto nič drugo kot denar!!!
Verjemite da verjetno nikomur od zgoraj naštetih ni mar za nas male ljudi. Vsaj za enega od njih lahko z gotovostjo trdim da…je samo denar v igri.
Vsem borcem na eni in na drugi strani se gre samo in le za denar. Na družbenih omrežjih je njihov ˝glas˝ le novačenje novih naivnih strank, katere nasedejo, verjamejo da jim je res mar za slovenski narod…HA HA…vsi ki so pri koritu ji je mar le za svoj bančni račun…mali človek, bo pa vedno ostal mali in pozabljen. Če si pa ta mali, naiven, pošten človek upa pomisliti, da bi mu ti ˝borci˝ pomagali, kot človek pomaga človeku (na kulturni relaciji PROSIM – HVALA), pa ozmerjan z neomikanim, neolikanim, nevzgojenim ljudstvom. Vse, vse je samo denar. Nikomur od teh, ki so glasni na eni oz. drugi strani ni dejansko mar za čisto nič drugo kot denar!!!
[/quote]
Res je,
Komur ni mar samo za denar, se ne bo drenjal pri koritu.
Kako majhen bo pa majhen človek, pa je odvisno le od njega samega, v kolikšni meri se bo pustil poniževati.
Res je,
Komur ni mar samo za denar, se ne bo drenjal pri koritu.
Kako majhen bo pa majhen človek, pa je odvisno le od njega samega, v kolikšni meri se bo pustil poniževati.
[/quote]
Točno tako!!! In ob vsakem novi izkušnji zaničevanja, teptanja…mene, malega človeka…kateri pošteno dela…za urno postavko ki 50x nižja od urne postavke ˝borca˝…je moja drža še bolj pokončna, moja borbenost za pravice ki nam jih kradejo še bolj srčna.
Je pa šok ko ugotoviš, kdo so ti ˝borci˝ in kako prefinjen je njihov ˝ boj˝ priti sistemu. 🙁 🙁 🙁