Testni parfumi
Seveda, prodajalke jih same vzamejo zase in za kolegice. Jaz sem jih celo sama dobila od kolegice, ki je delala v drogeriji. Proizvajalci dajo za vsak kozmetični izdelek zraven testerje, da lahko stranka poizkusi, če ji je parfum sploh všeč in če ji krema odgovarja na koži… Tudi z reklamnimi vrečkami je enako.
Lep dan še naprej, mici!
Imenuje se Douglas, naslov je Kramergasse 8.Ta ulica povezuje Neuer Platz (tisti trg na katerem je zmaj) z Alter Platz.Douglas je na približno pol poti med njima oz. gledano iz Neuer Platza še malo prej.Zemljevid si poglej na karti Celovca na naslovu:
http://www.gis-klagenfurt.at/frameset.htm
Cene so približno take kot pri nas, splača se zaradi tax-free-a, zaradi prijaznih trgovk, testerjev, ki nikoli niso problem,…
LP,Ana
Ana!
Najlepša hvala za razlago. V parih dneh grem v nakupe v Celovec. Tam še nisem bila, a sem slišala za mnogo dobrih trgovin. Slišala sem, da je v centru H&M in C&A. Potem grem v tvojo drogerijo. Ker bi si pa kupila tudi nekaj športne opreme (kolesarske čevlje, smučarske hlače in bundo), mi prosim svetuj, kje lahko to najdem. Omenili so mi, da je trgovina Adidas nekje na poti proti centru.
Prosim svetuj mi, kam lahko zavijem za dober nakup in kako najlažje priti tja. Npr.: za tvojo drogerijo je verjetno najbolje po Villacher Ringu iti do Neuer Platza, tam parkirati in se sprehoditi po Kramerjevi ulici.
Ali kaj veš, kako je s prehodom skozi tunel, ki ga menda prenavljajo. Kdaj bodo kakšni popusti? Ali dobim tax free na meji?
Najlepša hvala za vse ideje.
Pozdravček,
Enia