Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek tetoviranci

tetoviranci

Mater ste eni grdi s temi tatuji. Kaj nimate oči , da bi videli kako ste eni grdi s temi slikami na sebi. Ne rečem nekaj malega, ampak polno slik. Grem zadnjič z eno na kavo in ko vidim tiste njene tatuje. Kar minilo me je do nje. Pa je drugače kar luštna. In za poslastico si prižge še čik. Že tak ji je smrdelo po čikih iz ust…

to so sami picassoti

kaj ko bi se ti raje sam seboj ukvarjal.  meni tudi ni všeč, pa mi nihče ne zvija roke. men je pa res vseeno. some foks hawe to learn the hard way.

ves ta folk je že potetoviran. So kot ovce, ki opanašajo druge. Ne razmišljajo s svojo glavo.

mene tatuji ne motijo. sama jih sicer nimam, niti ne bom imela. vendar druge ne ocenjujem glede na tatuje.

kajenja pa tudi jaz ne toleriram, pri partnerju. rada se poljubljam, rada lepo dišim, skrbim zase, da vase ne vnašam škodljive stvari in pač ne želim, da me kadilec s čim onesnažuje. tatu recimo ne naredi drugemu škode kot jo kadilec nekadilcu.

Every day playing space waves is a new joy for me.

To pač ni všeč in kaj? Moraš vsem povedat? Zakaj?

Kaj vse meni ni všeč.

..res je ogabno gledati počečkane  ljudi..pazi, sedaj vsaj ni tako opazno, poleti, na plaži pa sploh, ni da ni, vsak koscek telesa zmrcvarjen…vse okončine, trebuh, hrbet, vrat…pacienti. mentalni.

Ce ste prej dolocili, da na tem forumu ni nikogar pod 40 let, potem takih tem ne bi smelo bit. Po 40.em naj bi bilo jasno, da se z drugimi ne ukvarjamo, kajne? Mogoce pa je avtor pod 40?

Nima veze koliko je avtor star.

Je pa res, da ima prav in je prevec tega.  Neka mera mora bit. Si predstavljate, da bi imeli svoje hise tako porisane. Kako grdo bi to izgledalo. Pamet v roke

New Report

Close