Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tetra plenice- kje najugodneje?

Tetra plenice- kje najugodneje?

Počasi počasi nabavljam stvari za dojenčka. Od vsega branja forumov in čekiranja kaj je nujno in kaj ne sem itak že vsa blesava, tako da imam malo pavze zdej 🙂 Me pa zanima, katere tetra plenice ste kupili…katere so glede na ceno najkvalitetnejše? Ste kupili ali dobili tudi kaj rabljenih? Koliko plenic je sploh smiselno imeti? Je 30 preveč? A tiste povijalne pleničke tudi rabimo, ali lahko dokupimo po potrebi?

Meni najboljše ampak žal pregrešno drage so IANA…10 plenic 30 eur…sem jih enkrat kupila 10 ker so bile v akciji pa mi je bilo kasneje žal da jih nisem več. Sicer pa če gledam razmerje med ceno in kvaliteto so mi uredu iz baby centra…uvožene iz bosne mislim da v roza pakiranju (vrečka)
Kar se povijalnih plenic tiče…mislim da večina porodnišnic ne prakticira več širokega povijanja. jaz jih imam nekaj še od prvega otroka in glede na to da pričakujem januarja bom verjeno nekaj časa povijala…če se mi bo le dalo 🙂

Jaz sem najbolj zadovoljna s tistimi iz Hoferja. Tudi zato, ker so kancek vecje, pa se vzorcaste. Ce se le da, ugotovi, kako so obentlane, ker marsikatere niso dobro.

Cena zna bit ugodna v Babycentru, ce imas bone od Dinersa ali pa v DMju s 15{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} za 150 njihovih tock. Ali pa v Tosamini trgovini.

Nam so svedske oziroma povijalne plenice prisle zelo prav. Smo so bolj fiksirali plenico, pa ce je slo cez, smo zamenjali povijalko in ne body. Ce te ne moti, da so rabljene, ti prodam ene in druge. Sem iz Lj.

Ja, bi me zanimalo 🙂 A lahko podrobnosti na [email protected]
Hvala!

Iz hoferja so tudi meni super. trpežne in dosti bolj mehke od navadnih. Imam jih nekaj tudi iz Ikee, pa so dosti bolj trde kot te iz hoferja.

Moji vnučki soimeli tudi nekaj Hoferjevih, ostale pa tosama, in oboje zelo dobre. Nekatere poceni so pnavadi tudi zelo tanke, da se vse skozi vidi.

Sem poslala mail

Najboljše iz Tosamine trgovine, paket 10 plenic stane 13 evrov, Baby center jih ima za 17 evrov (enaka znamka).

Kupila sem 30, saj jih redno rabimo bolj za ostalo kot za povijanje (podiranje kupčka, podloga za glavo v posteljici in v vozičku, za pokrivanje vozička na soncu, kopanje, pokrivanje med umivanjem …)

Ikeine so tanke, Hofer jih velikokrat nima za kupit.

Po mojih izkušnjah so Mullerjeve najboljše. Hoferjeve so v primerjavi z njimi “trše”.

Nikar pa dm-ovih – te so OBUP.

Morda v Kreativnih igračah, zelo širijo ponudbo https://www.kreativne-igrace.si/nega-dojencka/tetra-plenice

Ta otrok bo kmalu koncal osnovno solo.

Kak second Shop bi znal imeti ugodno ceno. Ja, prodajajo tudi pleničke.

Malo pobrskajte mamice.

Odgovor na objavo uporabnika
plenicar, 09.01.2025 ob 00:33

Ta otrok bo kmalu koncal osnovno solo.

hahaha, saj res, pa naj potem kar sam pove tukaj s katerimi je bil najbolj zadovoljen! 🙂 hahaha

New Report

Close