Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek teva ali croks

teva ali croks

Otrokoma bi kupila čevlje za poleti v katerih bosta lahko tekli, se ne bodo uničili in se bodo zlahka obuli. Kaj predlagate, teva ali croks?

naš ima oboje, raje nosi krokse in navadne natikače

Mi imamo oboje. 🙂 Crocse imajo sicer raje, so pa teve bolj estetske.

Ne vem, če je tole glih taprava primerjava.
Teva je vsekakor bolj kvalitetna in ergonomična obutev kot crocsi.

Crocsi lovijo prah, teva vseskozi v uporabi – mali ima 2,5 let.

Triinpolletni sin ima oboje, original Crocse in Teve. Crocse prodajam, ker so ga ožulile (tisti črni gumb, ki drži pasek in je gor narisan krokodil). V Tevah pa se krasno počuti in jih ima kot zalepljene na nogo 🙂 Hčerka pa je imela Crocse kot prilepljene na nogi od lanskega poletja in vso zimo namesto copat. Sin v Tevah teka, pleza, skratka vse, tako da meni se zdijo malce bolj praktični za take, ki ne znajo “normalno hodit”, ampak imajo vedno vklopljen “turbo pogon”.
Bom pa še tu prilepila moj oglas, če katero zanimajo modri Crocsi št. 25-26.
http://www.bolha.com/otroska-obutev-prosti-cas/crocs-oglas1275104660

Moj je v turbo pogonu v crocsih. Meni sicer ni jasno kako v njih pleza na drevo, teče, brca žogo, vozi kolo, ampak njemu gre odlično od nog. Jih ne zamenja za nič drugega.

Moji trije so imeli najprej tevice, zdaj pa prisegajo na crocse (8,10 in 12 let so stari)

Meni sicer ni bilo jasno, kako lahko, ampak vse delajo v crocsih – tudi fuzbal igrajo….

meni so bili odvratni….he he ampak ker sem parkrat obula sinove in ker sem jih nato dobila slučajno za 20 EUR, sem si jih tudi sam omislila— so v glavnem za okoli hiše, da se razume.in so res zelo udobni…
zame so sicer še vedno zakon moje te-va – model Anna–

http://www.styleceo.com/images/stores/787/t/teva-anna-sandals-womens-4238323

Ena je napisala, da so Teva bolj estetski. Meni so pa to tako nagravžni čevlji, da je joj. Pa otroke še nekak spregledam, ko pa vidim v njih odrasle ljudi, pa….omg, ogabno!

[quote=
zame so sicer še vedno zakon moje te-va – model Anna–

http://www.styleceo.com/images/stores/787/t/teva-anna-sandals-womens-4238323%5B/quote%5D

Takih pa še nisem videla! Lepi! Mogoče pa si jih bom omislila!

no zdej si pa dobila prave odgovore :)) mogoče povprašaj otroka katere bi raje imel.

Koliko pa stanejo teli teva čevlji za otroke? Kje se jih da kupit? Croksi so kar dragi.

moj sin ima tevice rajši (4,5let), hčerka (sicer komaj 1,5leta) pa si hoče vsakič obut kroksice. kdo bi vedel…

Neka eleganca Teva res niso, po Ljubljani tud jaz ne hodim v njih. Za 2-3 tedensko poletno počitniško potepanje po Evropi pa ne vem, kaj bi brez njih. A ti bi šla v sandalih s štiklami, da bi bla bolj estetska?

Neka eleganca Teva res niso, po Ljubljani tud jaz ne hodim v njih. Za 2-3 tedensko poletno počitniško potepanje po Evropi pa ne vem, kaj bi brez njih. A ti bi šla v sandalih s štiklami, da bi bla bolj estetska?[/quote]

Ne, na pootovanjih poleti hodim v japonkah. Vedno in povsod. Treking pa v supergah. In to je to. Teva so mi odurni čevlji, ga ni denarja, da si jih dam na noge.

In kakšna je razlika med japonkami in tevami?

Ta je pa svetovna!!!!! Zaradi parih trakcev je en čevelj estetsko sprejemljiv, drugi pa oduren.

Pa je v principu enako obuvalo!!!! Eni ste res trčeni.

Triinpolletni sin ima oboje, original Crocse in Teve. Crocse prodajam, ker so ga ožulile (tisti črni gumb, ki drži pasek in je gor narisan krokodil). V Tevah pa se krasno počuti in jih ima kot zalepljene na nogo 🙂 Hčerka pa je imela Crocse kot prilepljene na nogi od lanskega poletja in vso zimo namesto copat. Sin v Tevah teka, pleza, skratka vse, tako da meni se zdijo malce bolj praktični za take, ki ne znajo “normalno hodit”, ampak imajo vedno vklopljen “turbo pogon”.
Bom pa še tu prilepila moj oglas, če katero zanimajo modri Crocsi št. 25-26.
http://www.bolha.com/otroska-obutev-prosti-cas/crocs-oglas1275104660%5B/quote%5D

Mojemu 4 letniku so croksi isto zažulili.. sem mu odrezala tisti črni gumbek in sedaj je non stop v njih. Jih pa ni nikoli nosil s paskom odzadaj.
Probaj.

Naša dvoletnica ima za v vrtec tevice (ki so mimogrede dražje od crocsov), za na poganjalčka telovadne copate (se še uči), za na balkon (smo v bloku tak da okolica hiše odpade) ima pa crocsice. Malo si jo težko predstavljam, da bi v crocsih tekla naokoli (se mi zdi da bi pridelala par novih prask), ampak bom pa mogla prav enkrat probat, ker vse mamice razlagajo, kako so njihovi otroci povsod z njimi.
Jaz nosim teve, pa edino kar me moti je to, da mi peto uničujejo in imam čisto črne, da še s pilo vsak dan pete brusla, ne spravim ven tiste barve. Tko da to je velik minus, pa očitno imam jaz tako nogo, ker možu se kaj takega ne dogaja. Crocse sem imela pa samo en mesec nazaj v porodnišnici, pa se mi je noga noter potila, ampak verjetno že zaradi danih okliščin. Jih bom enkrat obula, ko bom šla ven, da bom še jaz frajerka 😛

Neka eleganca Teva res niso, po Ljubljani tud jaz ne hodim v njih. Za 2-3 tedensko poletno počitniško potepanje po Evropi pa ne vem, kaj bi brez njih. A ti bi šla v sandalih s štiklami, da bi bla bolj estetska?[/quote]

Ne, na pootovanjih poleti hodim v japonkah. Vedno in povsod. Treking pa v supergah. In to je to. Teva so mi odurni čevlji, ga ni denarja, da si jih dam na noge.[/quote]

Med japonkami in teva pa ni primerjave, kar se trpečih nog tiče. mogoče si še mlada in tega ne čutiš, ampak raven podplat japonk + nič opore za nogo je zelo slaba usluga, ki jo delaš svojim nogam. še sploh na potovanjih, ko je kar napor. razen seveda če pod potovanja ne šteješ poležavanje na plaži in pred šotorom.

Testirali oboje; Teva in Crocse. Od 2 leta dalje za otroka (hčerko in sina).
Zase imam poleti raje usnjene, športne sandale (ne od Teve) za doma kot copat pa Crocs čez celo leto.
Pri otroških Teva sem opazila, da znajo bit paski precej ostri, radi zažulijo zaradi grobega materiala, zato jim kot sandale raje kupujem usnjene Canguro (kvaliteta Cicibana, a malenkost cenejši).
Kar se tiče mojih otrok, če bi bilo po njuno, bi imela Crocse nonstop gor. Imata jih za doma kot copat, pri babici za igro na vrtu (celo po drevju plezata v njih), v peskovniku, na igrišču, na poganjalcu, pa tudi na morje jih vedno vzamemo. Prednost Crocsov nasploh je ta; da se lahko vzdržujejo (pralni stroj), tudi ko se podplat znuca – ne drsijo, so lahki in stabilni.

Upam, da sem bila v pomoč …

New Report

Close