TEVA- res najboljši?
Odločam se za nakup sandalčkov, ki bi jih naša dveletna miškica nosila na morju, tako v vodi kot na suhem. Verjamem, da so TEVa sandalčki kvalitetni, vendar sem skeptična, ker je pri nas plaža iz srednje velikih kamenčkov in se bojim, da ne bo s prstki na nogah brcala v kamne, ko bo hodila po vodi.
Lani je imela penaste sandlačke, ki so bili spredaj zaprti. Tudi za letos sem ji kupila takšne, a ji ne bodo prav čez vso poletje, zato se odločam za nakup novih.
Kaj menite, ali so TEVA sandalčki primerni za tako plažo (mislim predvsem hojo po plitvem morju)?
Hvala za pomoč.
Mi imamo vsi trije Tevo. Sin je star dobri 2 leti. Sva mu pa Tevo kupila, ker ni pretirano draga v primerjavi s ciciban ali superfit sandali, pa ker je zelo odprta. Pri nakupu nisva imela v mislih, da bo hodil z njo po vodi, ker je jermenčki v bistvu dolgo časa sušijo, sploh pa od slane vode. Za hojo po vodi ima tiste običajne plastične sandale.
Si poizkusila z iskanjem? Pred kakšnim mesecem smo namreč imeli to temo.
Evo, še enkrat bom napisala razloge, zakaj jih nosimo mi, sinu pa sva prve kupila, čim je znal dobro hoditi:
so lahki
iz materiala, ki zdrži še tako mačehovsko ravnanje
ne smrdijo
enostavni za obuvanje in sezuvanje
noga je v sandalu stabilna, saj z jermenčki prilagodiš oprijem
primerni za hojo po pesku, asfaltu, travi, v vodi, po kamnih …
jermenčki se sušijo hitro (tudi na morju!)
cenejši od Cicibanovih in podobnih … , ki takih ali podobnih itak nimajo
itd.
Za nas so skratka najboljši, tebe moramo pa še prepričati :)))
lp, t.
Oj!
Jaz sem si jih kupila 5 let nazaj. Bili so dragi in sem jih kar nekajkrat šla gledat. Danega denarja mi še danes ni žal. Ko so umazani jih fliknem v stroj in so kot novi. Nosim vsako leto kar nekaj mesecev.
Sinu sem jih kupila lani-hodil je super, tudi po kamnih. Letos ima nove in jih že veselo nosi. Kupili smo jih na superga.si ( so malo cenejši). V trgovini pomerli in si zapomnili oznako, pol pa na net. Pazi samo da bodo dovolj veliki. Mislim, da je pol cm spredaj in zadaj prostora. Saj ti bodo svetovali prodajalci.
Lep pozdrav. T
Mi smo do letos imeli vsako leto te-ve, še mož, ki je bil blazno skeptičen si jih je kupil. No letos pa nekako sinove številke nismo dobili oz. je ravno tako med številkami, da se enih ne splača kupiti, ker mu bodo čez 2 tedna premajhni, drugi pa so mu preveliki in bi se spotikal, smo mu kupili Nike Playtime sandalčke, ki so v Yellu bili manj kot 3 jurje. So iz neoprena, se hitro sušijo, dobro zašiti in bojda tudi antibakterijski. Za letos bo torej imel te
naslednje leto pa spet teve :)))
Hoy!
Mi smo tudi iskali! Nekaj kar je lahko, zračno, tudi za po vodi če je sila…
Tudi mi smo se odločali za Te-ve, pa mi nekako niso in niso všeč! ;))
No, odločili smo se potem za te in smo ( oziroma je naša Tia ) zelo zadovoljni!
Nike me je prepričal že z supergicami, kupujemo pa vedno take stvari po superge.si!
Pozdravčke in dober nakup!
Vallery!