Težava z Epson stylus sx130
Pozdravjeni
Uporabljam multifunkcijsko napravo Epson stylus SX 130 pojavila se je tale težava:
Ko sem mekaj dni nazaj hotel skenirati nek dokument sem prižgal računalnik in Epson stylus sx 130
takoj ob vklopu naprave mi je na zaslonu računalnika napisalo:
Povezava z Epson stylus SX 130 ni vzpostavljena skeniranje ni mogoče.
Isti napise se pojavi povsod na vseh ikonah tudi če hočem printati,če hočem natisniti fotografije,tudi če hočem prebrati navodila se pojavi isti napis.
Poskusil sem zamenjati vse kable in tudi USB kabel za povezavo naprave z računalnikom tudi na računalniku sem preiskusil vse USB vhode vsi delujejo normalno.
Na administrator tasku sem zbrisal vse kar se tiče naprave in z diska ponovno vse naložil vedno se pojavi isti napis,tudi naprave ne morem odstraniti z administrator taska.
Tudi vse pogone redno posodabljam,uporabljam Windows 7
Naprava na drugih računalnikih deluje normalno.
Kaj bi bil še lahko vzrok takšne napake?
Tudi sam uporabljam enak tiskalnik in večkrat me je že imelo da bi ga vrgel skozi okno.
Žal je tako da je za malo denarja malo muzike , čeprav sem verjel da bo pa tu bolje ker ima štiri ločene kartuše z veliko kapaciteto.
Napaka !
Ko enkrat” zmanka “enega črnila črnilo zamenjaš potem gre čistit šobe, natisne stran ali dve, spet “zmanka” naslednjega in spet čisti šobe, zgodba se ponovi še dvakrat in spet je prva kartuša prazna.
Za popizdit, nateg prve sorte.
Zadevo se da rešit s polnilnimi kartušami z reset čipom, tam pa je drug nateg ker podnožja kartuše najpozneje po enem letu crknejo zaradi vgrajene baterije , ker pa tega nisem vedel sem kupil že kar nekaj kartuš ne da bi jih reklamiral . Vedite da čim vam po polnenju kartuše ne prepozna več takrat je baterija fuč in ne pomaga drugega kot upat da je še v garanciji.
Naslednič ne kupim več drugega kot Hp čeprav sem pred Leksmarkom in Epsonom mislil da so to jajca….Danes vem da sem se motil
mam isti tiskalnik in mi ta problem gre na kurac!! kje pa kupujete kartuše ugodno?
Forum je zaprt za komentiranje.