Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Težave paysafecard

Težave paysafecard

Pozdravljeni. Če mi prosim kdo pomaga. Naročam par stvari na Temu, sem kupil paysafecard za 25.evro. Piše dodaj novo kartico, potem zahteva št. kartice, odtipkam številko in piše neveljavno. Odtipkal sem tudi pin, isto piše neveljavno. Ne vem v čem je problem, če bi kdo vedel, prosim za nasvet. Hvala lepa.

Ne gre to tako za nakup na Temu.

Ti moraš ustvarit pay safe račun. Tam narociš pay safe kartico, ki ti jo pošljejo iz Irske. Na ta račun, oziroma fizično kartico potem nalagaš te virtualne in pri tem vpišeš pin.

Na Temu ne moreš vpisovat pina ampak CVC, ki ga imaš na debetnih ali kreditnih karticah zadaj in je trimesten.

Jaz sem pay safe skenslal račun, ker jemljejo predrage provizije in še letno članarino

Ko dobiš to fizično kartico iz Irske jo moraš se aktivirat z njihovimi gesli.

Sem videl da si že spraseval… stati kaj to kupujes…? 27 za paysafe najverjetneje ane? Pa kartico upisujes… si zmesan?

Mas koga ki ma paypal?

Jst ne poznam te strani niti nisem naroceval… tisto zadnjic ki je bilo z botoksom je tako slabo reklamo naredilo, da niti ne bom.

Odgovor na objavo uporabnika
bozomon, 04.05.2024 ob 22:34

Sem videl da si že spraseval… stati kaj to kupujes…? 27 za paysafe najverjetneje ane? Pa kartico upisujes… si zmesan?

Mas koga ki ma paypal?

Jst ne poznam te strani niti nisem naroceval… tisto zadnjic ki je bilo z botoksom je tako slabo reklamo naredilo, da niti ne bom.

Kaj se sploh oglašaš, če si nepismen?

Na petrolu ali nekje je kupil virtualno kartico za 25 eur pay safe. Ponekod se res da direktno s tem plačat, vendar redko. Potrebuješ ustvarjen pay safe račun in fizično kartico. Na ta ustvarjen račun potem nalagaš te virtualne vrednostne kartice. Bo šlo? Kurac bo šlo če si zabit in nepismen.

In tupi Božo tudi na pay pal moraš vpisat bodisi kreditno kartico ali številko bančnega računa, ki ti ga direktno bremenijo. Iz zraka ne bo nič padlo.

Pa se to avtor. Na Temu je minimalen znesek naročila 25 eur, ce se ne motim, da je brez poštnine. Ti imaš kartico za 25 eur. Od tega je 3 eur provizije pay safe. Torej imaš le 22 eur na virtualni kartici.

Ja, res je ,sem spraševal o tem. Kupil sem tako kot mi je bilo svetovano na forumu. V trafiki so rekli, da odtipkam pin in naročam do te vsote. Hvala vam za odgovore. Sem zamočil, naj gre v maloro teh 25. Evro. HVALA.

Jst bi meu paysafe kodo ce je ne rabis…

😂

plusdzabaka1@gmail.com

bozomon, 04.05.2024 ob 23:10

Jst bi meu paysafe kodo ce je ne rabis…

Ja zmenta se, daj mu 20 eur pa bo. Jaz bi mu jo plačal pa sem lani konec leta zaprl račun, ko bi moral naročit novo fizično kartico, ker je ta potekla. So predragi. Jemlje take provizije, da ti slabo rata.

Modri vrag, hvala za kulturno in razumljivo napisano glede paysafecard. Sem se registriral, tako kot ste napisal. Dobil njihovo kodo, odtipkal in vse o.k. Pisalo je,da lahki zdaj nakupujem, brez kartice, pri tistih ponudnikih, ki imajo logotip, paysafecard. Temu, ga nima. V glavnem hvala, s tem se ne grem več. Sem preveril stanje, s pin, stanje je 25.evro.  Vse je v redu, samo nimam kje kupit, ker nobena trgovina nima paysafecard, direkt plačevsnje z odtipkanim pinom. Hvala, šola za drugič.

Meni bo prišlo prav na psn store… bom kupu kake skine za fortnite…

Se priporocam😋

😝

1962 anonimno, 05.05.2024 ob 11:27

Modri vrag, hvala za kulturno in razumljivo napisano glede paysafecard. Sem se registriral, tako kot ste napisal. Dobil njihovo kodo, odtipkal in vse o.k. Pisalo je,da lahki zdaj nakupujem, brez kartice, pri tistih ponudnikih, ki imajo logotip, paysafecard. Temu, ga nima. V glavnem hvala, s tem se ne grem več. Sem preveril stanje, s pin, stanje je 25.evro.  Vse je v redu, samo nimam kje kupit, ker nobena trgovina nima paysafecard, direkt plačevsnje z odtipkanim pinom. Hvala, šola za drugič.

Malenkost. Zdaj ti je brez veze, ko imaš že 25 eur na računu. Naroči kartico pri njih. Vzeli ti bodo deset evrov. Prišla bo približno v dveh tednih. Boš imel pa za drugič. Saj ne rabiš potem drugo leto članarine plačevat spet 10 eur. Če  boš imel 0 denarja na računu, ti ne bodo nič vzeli.

Paysafe se sploh ne splaca… 10€ placas 11… 25 pa 27… v nemciji tega ni… odpri si to predplacnisko na banki pa mas za spletna nakupovanja…

To s paysejfom se jst nebi sel…

V glavnrm, hvala. Bom dal gospe v trafiki, ko je zmeraj prijazna. Stvar rešena in pozabljeno.

bozomon, 05.05.2024 ob 12:00

Paysafe se sploh ne splaca… 10€ placas 11… 25 pa 27… v nemciji tega ni… odpri si to predplacnisko na banki pa mas za spletna nakupovanja…

To s paysejfom se jst nebi sel…

Čedalje manj jih je predplačniških. Sem imel predplačniški mastercard pri NLB. Pa so ukinili, ne vem točno, pred dvema letoma? Zdaj plačujem z navadno mastercard. Nikoli ni bilo nič narobe, tudi denar vrnejo enako na mastercard. Mi je aliexpres enkrat samodejno vrnil, ko ni bila pošiljka poslana. Itak pa ne bi mogel nihče vzet več kot je na kartici mesečno limita.

A še meni kdo pomaga? Kaj je to Pay U? Piše, da je način plačila PayU, spodaj pa je še znakec za visa in mastercard. Lahko potem plačaš spletni nakup z mastercardovo kartico?

A pri NLB obstaja, kakšna predplačniška kartica? Imam samo mastercard (navadna debetna).

Najlepša hvala, če bo kdo odgovoril. LP

Anonimno 8008, 05.05.2024 ob 12:18

A še meni kdo pomaga? Kaj je to Pay U? Piše, da je način plačila PayU, spodaj pa je še znakec za visa in mastercard. Lahko potem plačaš spletni nakup z mastercardovo kartico?

A pri NLB obstaja, kakšna predplačniška kartica? Imam samo mastercard (navadna debetna).

Najlepša hvala, če bo kdo odgovoril. LP

NLB ima predplačniško CeKR od mestne občine Kranj. 😁Res, ne zajebavam se. Menda da deluje tudi za spletne nakupe, ne samo za nakup občinskih storitev od kart za bus dalje. Ne bom probal.😁

Pay U je ena v vrsti globalnih plačilnih sistemov. In sicer indijski. Zate ne pomeni nič. Ko klikneš na Pay U plačilo, izbereš karticno plačilo in vtipkaš kartico. To je vsa umetnost.

Jaz imam za te zadeve revolut. Imaš opcijo katrico za enkratno uporabo.

Kako pa si zasciten prek teh vasih opcij?

Jst sm vedno dobil prek paypala… tudi ko nisem mel prav😂

Mi je sestra rekla da ni prisel paket in jst sm res mislil in bil preprican da ni. In sem odprl claim ter zmagal dispute… sepravi dobil in dnar in paket😂😂

Sem pošiljal potem denar nazaj… vedno vec posljem. Enkrat sem kupil nekaj za 5e in sem mu potem 10 poslal.

Tema😂

bozomon, 05.05.2024 ob 12:34

Kako pa si zasciten prek teh vasih opcij?

Jst sm vedno dobil prek paypala… tudi ko nisem mel prav😂

Mi je sestra rekla da ni prisel paket in jst sm res mislil in bil preprican da ni. In sem odprl claim ter zmagal dispute… sepravi dobil in dnar in paket😂😂

Sem pošiljal potem denar nazaj… vedno vec posljem. Enkrat sem kupil nekaj za 5e in sem mu potem 10 poslal.

Tema😂

Seveda ti je za verjet, dobiš paket in vrnejo ti denar. Plačaj ti na Amazonu preko pay pala. Sicer si pisal, da si plačal tako na Amazonu. Pa že leta nima te opcije.☝️😜 Pojdi ti Božo na otroški forum, kaj rineš v teme za odrasle?

Al samo preko uradnega ponudnika kupujete… spletna stran in podobno… kjer je opcija return…

Nič da bi nasli privat oglas pa placali s tem…

modrivrag, 05.05.2024 ob 12:39

Seveda ti je za verjet, dobiš paket in vrnejo ti denar. Plačaj ti na Amazonu preko pay pala. Sicer si pisal, da si plačal tako na Amazonu. Pa že leta nima te opcije.☝️😜 Pojdi ti Božo na otroški forum, kaj rineš v teme za odrasle?

Screenshot 20240505 124512 Gmail

Jst se ne spomnim da sem pisal da sem placal na amazonu. Se ne spomnim kdaj sem nazadnje kupil. Sestra je kupila eno letalo po mojem ukazu😋

bozomon, 05.05.2024 ob 12:39

Al samo preko uradnega ponudnika kupujete… spletna stran in podobno… kjer je opcija return…

Nič da bi nasli privat oglas pa placali s tem…

Dobro je Božo, si že pisal, da ti na bolhi prodajaš in kupuješ in enkrat na pet let rabljeno na e bayu. Vemo vsi za pay pal. Nisi nič novega pogruntal. Sam ga imam. Ga p redko uporabljam. Oziroma sem celo izbrisal vse kartice in povezavo z bančnim računom, ker ne maram, da so ti podatki nekje na spletu v 3pm. Če ga bom rabil, bom že sproti dodal kartico.

New Report

Close