Težave paysafecard
bozomon, 05.05.2024 ob 12:53
Glup si model… jst pa se bolj ker ti sploh odpisujem.
Itak Božo. Vsi smo glupi, ki nismo na nivoju 7 letnika. Tam okvirno sodiš. Saj pravim, rineš v odrasle normalno življenjsko funkcionalne teme kot fašnk v nebesa, kjer nimaš pojma in se ti ne sanja, ker si na ravni otroka. Pol pa vsakič začneš še bebave print screene lepit…..jaoooooo
Pa kaj mislis ti?
Allahu Akbar kako li me Bog stvori…
Zadnjic mi je Bog dal da sm nasu enga… en oglas… in on je hotu prek paypal friends da placam… in nisem hotu… 865€ je blo… sem rekel ni sans. Lahko placam prek feiends ampak ce posljes prvi. In on je isto nek musliman… prvo je bil skepticen.. sem mu rekel “ce ti ne placam, naj Poslanec na sodnjem dnevu priča, da nisem od njegovega ummeta…” pac da nisem njegov sledilec…
In placu sm mu 865…
Pa dajte v nedogled tipkati račune s pin Pa tolk opozoril Kot da se spravite za točke k svojim otrokom na Oš.
Če pa plačuješ s kartico, tvoje navedbe govorijo, da kartica ni podorta. Ampak vseen jo tipkah z vsem možnim za druge, vsaj 10x Neumnost je smešna enkrat. Ampak, ker ste opozorjeni. Preveri osnovne pogoje pislovanja, da kartica res ne bo pregorela.
.
bozomon, 05.05.2024 ob 12:59
Pa kaj mislis ti?
Allahu Akbar kako li me Bog stvori…
Zadnjic mi je Bog dal da sm nasu enga… en oglas… in on je hotu prek paypal friends da placam… in nisem hotu… 865€ je blo… sem rekel ni sans. Lahko placam prek feiends ampak ce posljes prvi. In on je isto nek musliman… prvo je bil skepticen.. sem mu rekel “ce ti ne placam, naj Poslanec na sodnjem dnevu priča, da nisem od njegovega ummeta…” pac da nisem njegov sledilec…
In placu sm mu 865…
Te res Božo niso nič naučil v poboljševalnicah, ko že v redno šolo nisi hodil? Ni šlo čisto nič v betico?
In zakaj točno si posral psiho delikvent resno temo, ko se ti vidno ne sanja o vrstah plačil o čemer je tema?
A ne gre, 05.05.2024 ob 13:00
Pa dajte v nedogled tipkati račune s pin Pa tolk opozoril Kot da se spravite za točke k svojim otrokom na Oš.
Če pa plačuješ s kartico, tvoje navedbe govorijo, da kartica ni podorta. Ampak vseen jo tipkah z vsem možnim za druge, vsaj 10x Neumnost je smešna enkrat. Ampak, ker ste opozorjeni. Preveri osnovne pogoje pislovanja, da kartica res ne bo pregorela.
.
Bedarije pišeš. Malo se pouči preden pišeš. Sploh ni nikjer govora o pin fizične kartice, ampak virtualne vrednostne kartice za enkratno uporabo v višini 25 eur. To je enako kot bi ti imelo darilno kartico za špar za 25 eur. Bo šlo? Kurac bo šlo.
bozomon, 05.05.2024 ob 12:34
Kako pa si zasciten prek teh vasih opcij?
Jst sm vedno dobil prek paypala… tudi ko nisem mel prav…
Mi je sestra rekla da ni prisel paket in jst sm res mislil in bil preprican da ni. In sem odprl claim ter zmagal dispute… sepravi dobil in dnar in paket
Sem pošiljal potem denar nazaj… vedno vec posljem. Enkrat sem kupil nekaj za 5e in sem mu potem 10 poslal.
Tema
Podatki se samodejno spremenijo ob vsakem plačilu, kar varuje pred goljufijami.
Drugače je pa na voljo visa ali mastercard. Tja nakažem toliko kot rabim za plačilo.
modrivrag, 05.05.2024 ob 13:14
Bedak. 7 letni otrok je bolj zrel od tebe. Permejdun, da je.
PLatit se mora! Tud če ni šeriat!
Halo ne dolazi u obzir da se ne plati. Da mi tamo Poslanik priča, da nisam njegov za pišljivih 800e.. Da Bog sačuva. Ne dolazi u obzir.
A ne ne…
Muško to ni.
Mushroom, 05.05.2024 ob 13:16
Podatki se samodejno spremenijo ob vsakem plačilu, kar varuje pred goljufijami.
Drugače je pa na voljo visa ali mastercard. Tja nakažem toliko kot rabim za plačilo.
Ne razumes… ce placas npr prek flika, nisi zasciten.. to je isto kot flik? To revoult al kaj mate…
Ok ce kupis npr na banggood ja… to dobis nazaj… ce pa na bolhi fizicni osebi placas preko tega pa ne… je tako? Imam prav?
bozomon, 05.05.2024 ob 13:18
PLatit se mora! Tud če ni šeriat!
Halo ne dolazi u obzir da se ne plati. Da mi tamo Poslanik priča, da nisam njegov za pišljivih 800e.. Da Bog sačuva. Ne dolazi u obzir.
A ne ne…
Muško to ni.
800 evrov so dve tvoje socialne podpore in ziher tudi več kot penzija tvoje mame. Da imam jaz takega sina, ga v rit nasuvam, mi ni več sin.
Božo NE Bi se piše narazen ne skupaj nebi. V poboljševalnici ste to jemal, si pozabil?
modrivrag, 05.05.2024 ob 13:03
Te res Božo niso nič naučil v poboljševalnicah, ko že v redno šolo nisi hodil? Ni šlo čisto nič v betico?
In zakaj točno si posral psiho delikvent resno temo, ko se ti vidno ne sanja o vrstah plačil o čemer je tema?
Ukini si ta Paypal. Poglej, koliko zapraviš za brez veze.