Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Tezave pri iskanju partnerke

Tezave pri iskanju partnerke

Danasnje zahodnjakinje ste izrazito domisljave. Raziskave kazejo, da 80% moske populacije smatrate za nevredne podpovprecneze, ki so lahko srecni, da jih ne pogazite.
[/quote]

Te “raziskave” so iz zelo slabe trte izvite. Da bi ljudje sprejemali 20% drugih ljudi za potencialne partnerje, je že bolj v smeri radodajk teorija.

Poglejmo samo povprečen razred v šoli. 30 učencev obeh spolov.. pa bo razvita le ena simpatija (če ne bo v sosednjem razredu).
1 od 15 je približno 6,7% ustreznosti. Če je v sosednjem razredu je že pol manj: 3,35%

Gledano seksualno, da “lahko” fukamo, smo visoko kompatibilni. Za dolgoročne odnose malce manj. In če ženska ali moški izbira kratkoročno, je pač izbor dejansko nekje med 40-20% (še prostitutke in žigoli ne sprejmejo vseh!).
Za dolgoročne partnerje pa je procent, veliko, VELIKO manjši od omenjenega.

Ženske in dekleta tako zavračjo 95% vseh fukfehterjev in slinavcev, pa so statistično čisto povprečne in normalne.
Tudi, če stvar obrnemo, smo v življenju zavrnili več kot 90% ljudi, ki so imeli interes za nas (kratkoročen ali dolgoročen).

Procent je nekoliko večji znotraj znanega kroga ljudi oz. Sebi podobnih ljudi, ki so ekonomsko, po izobrazbi, razgledanosti, interesih in seveda intelektualno bližje. Gledano absolutno vso populacijo.. pa bo seveda številka zavrnitve 99% plus.

Že omenjeni socialni eksprimenti, večkrat ponovljeni, to potrjujejo. Ženske v 100% zavrnejo privlačnega neznanca, ki pristopi s ponudbo za seks (moški obratno v 75% ponudbo sprejmejo, četudi so v “srečni vezi”).
Glej: https://www.lehmiller.com/blog/2013/9/23/what-would-happen-if-you-asked-100-female-strangers-for-sex

Eden glavnih razlogov za zavrnitev je: preživetveni nagon. Glavni razlog za smrti žensk po svetu je: moški. Glavni razlog za smrt moškega: srčni infarkt (ob toliko zavrnitvah).
Ženska mora tako poznati moškega, ker je le ta fizično prevladuje in bi s prevelikim zaupanjem ogrožala svoje lastno življenje (da o družbenih predsodkih do radodajk ne začnemo).

Resda pa imajo ti eksperimenti napako: izvajajo se na univerzah, pred različnimi fakultetami in torej zajem specifično starostno skupino 20 letnikov.. Študentski odnos do življenja pa večina ljudi ne nadaljuje celotno življenje.

De omnibus disputandum..

Povedano na kratko: podzavesten strah pred ženskim spolom in intimo ti preprečuje da bi jo srečal in na dolgi rok obdržal.

Mislim, da oba veva kak handikep je za moskega, ce ne dosega niti visine povprecne zenske, povrhu vsega pa je ze mlad prakticno brez las. Morda se je tudi zaradi tega tako zelo fokusiral na kariero. Nedvomno, da je bil okoli zensk posledicno tudi lesen. Za namecek je se delal v izrazito moskem kolektivu. Da bo mera polna pa ni niti navzven oddajal znakov, da je kaj ekstra uspesen. Tako, da res ni mogel nobeni “slucajno” pasti v oci. S povprecno faco in celavo glavo bo na portalih za zmenkarije ignoriran. Kot nevesc duvanja zenskam na duso pa bo v veliki vecini primerov izpadel desperado cudak.

To je kruta realnost. Kar pa se ne pomeni, da si v Sloveniji ne bi mogel najti zenske. Bi! Gotovo. Ampak poanta tega kar sem napisal je nekje drugje. V Sloveniji je bila njegova pojava velik handikep. Na poti okoli sveta pa je spoznal, da ni vsepovsod tako. Kljub temu, da ni imel nobene profesionalne titule, je bil marsikateri zenski ze na prvi pogled vsec. Tudi to, da ni znal “osvajati” vec ni bil nek resni manjko. Zato je po hitrem postopku prisel do kalibra zenske, ki ga v Sloveniji niti pogledala ne bi.

Je naredil prav? Bi se moral v Sloveniji ponizevati, pretvarjati da je nekaj kar ni, in dozivljati zavrnitev za zavrnitvijo, da bi se ga kaksna povprecna vrstnica koncno “usmilila” in ga dozivljala kot tolazilno “nagrado”?
[/quote]

Si ti sploh prebral kaj sem napisala? Verjetno, ampak “nočeš” razumet. Tebi je, predvidevam, najbolj važno, da nas popljuvaš, ostalo te sploh ne zanima. Tolko o tem.

Ja to laufa tam do 23- 25 leta ko imajo polno oboževalcev, problem rata ko ni nobenega v vrsti in so naenkrat same, potem so dobri tudi ostanki.
[/quote]

Motiš se, če ženska dobro zgleda, ji oboževalcev ne manjka tud v poznih letih.

Kako že gre 30 letniki seksajo z 20 letnicami 40 letniki z 30 letnicami….

No hotel sem povedati da se tam pri 25 letih vse skupaj ustavi, tisti za sproti gredo na mlajše resnega ni in potem je šok k je sama in želi resnega fanta. Seveda je ne ustavi da je nebi poseksali tisti 30- 30 letni, ampak ti iščejo samo dobro zabavo. In tukaj vstopi naš fant ki ima službo in stanovanje, še kurbir ni, idealen mož. Seveda se ona predstavi za idealno ženo, ki ni imela sreče z fanti in so jo revo vsi varali ona je pa bila vedno zvesta in pridna punca 😉

Mislim, da oba veva kak handikep je za moskega, ce ne dosega niti visine povprecne zenske, povrhu vsega pa je ze mlad prakticno brez las. Morda se je tudi zaradi tega tako zelo fokusiral na kariero. Nedvomno, da je bil okoli zensk posledicno tudi lesen. Za namecek je se delal v izrazito moskem kolektivu. Da bo mera polna pa ni niti navzven oddajal znakov, da je kaj ekstra uspesen. Tako, da res ni mogel nobeni “slucajno” pasti v oci. S povprecno faco in celavo glavo bo na portalih za zmenkarije ignoriran. Kot nevesc duvanja zenskam na duso pa bo v veliki vecini primerov izpadel desperado cudak.

To je kruta realnost. Kar pa se ne pomeni, da si v Sloveniji ne bi mogel najti zenske. Bi! Gotovo. Ampak poanta tega kar sem napisal je nekje drugje. V Sloveniji je bila njegova pojava velik handikep. Na poti okoli sveta pa je spoznal, da ni vsepovsod tako. Kljub temu, da ni imel nobene profesionalne titule, je bil marsikateri zenski ze na prvi pogled vsec. Tudi to, da ni znal “osvajati” vec ni bil nek resni manjko. Zato je po hitrem postopku prisel do kalibra zenske, ki ga v Sloveniji niti pogledala ne bi.

Je naredil prav? Bi se moral v Sloveniji ponizevati, pretvarjati da je nekaj kar ni, in dozivljati zavrnitev za zavrnitvijo, da bi se ga kaksna povprecna vrstnica koncno “usmilila” in ga dozivljala kot tolazilno “nagrado”?
[/quote]

Tudi ženske povprečnega videza in z malo več kg so na portalih ignorirane, kaj šele, ko enkrat prestopijo magično mejo 40 let. To je pač svet spletnih zmenkarij.
Ne mi rečt, da ne poznaš moškega, ki bi bil nizek in plešast, pa srečno vezan/poročen? Ali pak visokega in lasatega, ki ne more najti partnerke?

Tudi jaz ne verjamem, da tisti človek ni našel partnerice zaradi pleše in 170 cm. DXY, kako se možakar razume z njo? Kakšna je bila pri njej situacije glede moških, preden sta se spoznala?

Si me nasmejal. 😉

Omg, ti res misliš, da bi si punca s kar enim, ki pride mimo, ustvarila familijo, le zato, ker ima službo, stanovanje, itd.? Daj nehaj no, to je bolano, saj nismo neumne.

Tudi jaz ne verjamem, da tisti človek ni našel partnerice zaradi pleše in 170 cm. DXY, kako se možakar razume z njo? Kakšna je bila pri njej situacije glede moških, preden sta se spoznala?
[/quote]

Seveda ni to razlog za ne dobit ženske. Razlogi so prej drugje, ampak tega DXY itak ne bo priznal.

Po mojem, če nisi že kdaj spontano ogovoril ženske, ki ti je bila simpatična, in očitno rabiš obrazec ter navodila, raje ne.
No lej, jaz sem tudi že samo iz dvigala prišla s telefonsko cifro … moški se mi je nasmehnil, se predstavil, lepo gledal in voila. Je pa tudi res, da sem jaz precej odprt človek, hitro navežem tisti prvi stik, ne bojim se ljudi, nisem vzvišena in ne igram neke nedostopne ledene kraljice.
[/quote]

Še vedno čakam odgovor.

Seveda ni to razlog za ne dobit ženske. Razlogi so prej drugje, ampak tega DXY itak ne bo priznal.
[/quote]
Nezivljensko bluzite. Tipicicni modus operandi teoretikov.

DEJSTVO je, da je nizka rast (za SLO pojme) in zgodnja plesa v kombinacijami z “negobcnostjo” tipa celo zivljenje sabotirala pri tem, da bi dobil zensko, ki bi mu bila vsec. Tako da se v tej smeri sploh vec ni trudil.

V okolju, kjer so ljudje na splosno precej nizji, pa tudi spoznavajo se ne toliko po kljucu “gobcnosti”, pa si je z lahkoto dobul zensko, ki ga v SLO ne bi niti pogledala. In to brez “dela na sebi”, ipd.

Ampak tisti, ki cel svet, kriterije, merila, … sodite po pajzlu od Slovenije in okoliskih drzav pac mislite, da tako pac je. Pa ni. Tako je pri vas.

Jaz sem cisto drug primer. Pa vam povem, da mi na kraj pameti ne pade karkoli imeti s kaksno Slovenko, ker ste v globalnem merilu NEKONKURENCNE!

DXY, kako se možakar razume z njo? Kakšna je bila pri njej situacije glede moških, preden sta se spoznala?

Sicer pa še vedno ne kupim tvoje razlage. Očitno je da mu ne bi šlo pri ženskah tudi, če bi bil visok 185 cm in z lasmi na glavi. Pleša in nizka rast sta mu kvečjemu dodatno pobila samozavest. In katera država je ta, kjer so ljudje nižje rasti?

Španija.

Hudo posploševanje se greste tu, črno-belo gledanje. Vse Slovenske so nekonkurenčne? Koliko Slovenk si imel čast položit/srečat pobližje, da lahko daješ take “statistične” ocene?

Toliko enega sovraštva napram ženskam… hvala, ker se Sovenkam ogneš.

Nezivljensko bluzite. Tipicicni modus operandi teoretikov.

DEJSTVO je, da je nizka rast (za SLO pojme) in zgodnja plesa v kombinacijami z “negobcnostjo” tipa celo zivljenje sabotirala pri tem, da bi dobil zensko, ki bi mu bila vsec. Tako da se v tej smeri sploh vec ni trudil.

V okolju, kjer so ljudje na splosno precej nizji, pa tudi spoznavajo se ne toliko po kljucu “gobcnosti”, pa si je z lahkoto dobul zensko, ki ga v SLO ne bi niti pogledala. In to brez “dela na sebi”, ipd.

Ampak tisti, ki cel svet, kriterije, merila, … sodite po pajzlu od Slovenije in okoliskih drzav pac mislite, da tako pac je. Pa ni. Tako je pri vas.

Jaz sem cisto drug primer. Pa vam povem, da mi na kraj pameti ne pade karkoli imeti s kaksno Slovenko, ker ste v globalnem merilu NEKONKURENCNE!
[/quote]

In zakaj naj bi mene zanimalo koga ti nočeš?

Sicer pa, zakaj se tolk ukvarjaš z nami, po tvojem mnenju nekonkurenčnimi? Ukvarjaj se s tistimi, ki so zate top liga. Ampak! pazi! da ne nabašeš na SLOVENKO 😉

Ah sej ni treba kupit. 🙂 Sam imam lase za izvoz in sem nad 185. Imam tudi nekaj tistega, kar Volk navaja v sosednji temi: osebnost, smisel za humor, pamet. Malo mi sepa empatija in mogoce telo, ceprav sramote na plazi ne bi delal, sem brez bierbauha in imam neporascen hrbet. Pa mi nikakor ne gre pri zenskah. Je pa res, da se v tujini neznanke precej raje pogovarjajo, ce jih ogovoris.

Omg, ti res misliš, da bi si punca s kar enim, ki pride mimo, ustvarila familijo, le zato, ker ima službo, stanovanje, itd.? Daj nehaj no, to je bolano, saj nismo neumne.
[/quote]

Nisem nikjer rekel da ste neumne, samo preračunljive. mogoče je potem problem da se jih toliko loči . Ampak to je samo moje mnenje kar pač vidim v okolici.

Nisem nikjer rekel da ste neumne, samo preračunljive. mogoče je potem problem da se jih toliko loči . Ampak to je samo moje mnenje kar pač vidim v okolici.
[/quote]

Dvomim, da bi se kdo to šel.

Dvomim, da bi se kdo to šel.
[/quote]

Oziroma morda se, ampak to je bolano.

Menim, da je brezveze spraševati tukaj za mnenja ljudi, ki te ne poznajo in si še misliti ne morejo, kaj je problem pri tebi (oz. ga ni). Z enimi se bolj zaštekaš kot z drugimi oz. je kemija ali je pa ni. Poleg tega so nam ponavadi všeč tisti, ki jih nekako poznamo že nekaj časa in so nam postali všeč sčasoma.

Ne gre za to, da se nekdo meče v zveze ampak za socialne veščine, ki pripeljejo do zveze. Kolikor vidim, nekdanji študent v srednješolskih in študentskih letih le-teh ni razvil (morda niti ni imel stikov z dekleti?) Jaz sem prvo dekle imel šele kot absolvent, pri 23. Zakaj? Zaradi pomanjkanja stikov z dekleti in težav pri navezovanju stikov z njimi. Namreč dekle sem si prvič zaželel pri 17, toda nisem imel razvitih socialnih veščin in ne kroga vrstnic. Po mojem mnenju to pomeni, da je s takim posameznikom vse prej kot vse v redu.
[/quote]

Se strinjam, s tabo ni vse vredu, zato odmisli ženske. če do 33 nisi uspel razviti socialnih veščin, potem očitno nisi ravno vredu.

Se strinjam, s tabo ni vse vredu, zato odmisli ženske. če do 33 nisi uspel razviti socialnih veščin, potem očitno nisi ravno vredu.
[/quote]

Imaš srečo da te ni možno kar tako izslediti…

Fantek, kaj pa groziš? Zgoraj si razvil teorijo, da z nekom brez socialnih stikov ni vse vredu. jaz se samo strinjam s tabo.

Napisal sem kar sem napisal zaradi let, ki jih navajaš.

Še vedno čakam odgovor.
[/quote]

Sem ti odgovorila. Ne moreš zdaj po enem kopitu ogovarjat žensk, sploh ti je pa nekdo že napisal navodila, kako lahko “napelješ” na pogovor tudi na blagajni v trgovini. Narediš prostor in kaj pripomniš, vprašaš za neki artikel, ali je dober, pokomentiraš dolgo vrsto/počasno prodajalko/vreme … Ampak če tega ne znaš storiti spontano in sproščeno, ker pač nikoli nikogar ne ogovoriš spontano in sproščeno, boš pogorel.

Mimogrede: ta, ki me je ogovoril na blagajni, je bil nizek in plešast.

Enostavno se zanimajte za okolico, imejte veselje do življenja, bodite dobre volje tudi v banalnih situacijah, trenirajte dobro voljo, ko ste v javnosti, poskusite čim več stvari obrnit na hec, ne se jezit za brez veze … en dogodek, ko se zaletita dve simpatični. V enem velikem supermarketu sva zijali vsaka v svojo smer in se zaleteli z vozički. Takoj smeh in neke trapaste pripombe, kuponček, policija, kakšni potrošnici sva, da naju zaslepi blago na policah, bla bla bla in sva šli po končanem nakupu na kavo. Jaz stara takrat okoli 40, ona par let mlajša.
To je bilo vse, ampak hočem reči, ne škodi se kdaj nasmejat tudi za brez veze.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close