Tezave pri iskanju partnerke
Sem ti odgovorila. Ne moreš zdaj po enem kopitu ogovarjat žensk, sploh ti je pa nekdo že napisal navodila, kako lahko “napelješ” na pogovor tudi na blagajni v trgovini. Narediš prostor in kaj pripomniš, vprašaš za neki artikel, ali je dober, pokomentiraš dolgo vrsto/počasno prodajalko/vreme … Ampak če tega ne znaš storiti spontano in sproščeno, ker pač nikoli nikogar ne ogovoriš spontano in sproščeno, boš pogorel.
Mimogrede: ta, ki me je ogovoril na blagajni, je bil nizek in plešast.
Enostavno se zanimajte za okolico, imejte veselje do življenja, bodite dobre volje tudi v banalnih situacijah, trenirajte dobro voljo, ko ste v javnosti, poskusite čim več stvari obrnit na hec, ne se jezit za brez veze … en dogodek, ko se zaletita dve simpatični. V enem velikem supermarketu sva zijali vsaka v svojo smer in se zaleteli z vozički. Takoj smeh in neke trapaste pripombe, kuponček, policija, kakšni potrošnici sva, da naju zaslepi blago na policah, bla bla bla in sva šli po končanem nakupu na kavo. Jaz stara takrat okoli 40, ona par let mlajša.
To je bilo vse, ampak hočem reči, ne škodi se kdaj nasmejat tudi za brez veze.
[/quote]
Če človek nima sreče v sebi, tudi spontan ni in to se čuti. Se strinjam z napisanim.
Forum je zaprt za komentiranje.