Težave pri zanositvi
Pozdravljene in pozdravljeni
Že kar nekaj časa poskušava z možem imeti otroka. Obadva sva pod 40 let stara in uživama v zdravem načinu življenja. Obadva telovadima, jema meso in zelenjavo in zraven še opravljava delo v službi. Poskušava že nekaj let in nimava sreče. Zelo si želima imeti otroka, saj sva ga načrtovala odkar sva skupaj. Lepo bi vas prosila za pomoč ali nasvet. Hvala lepa za odgovore.
Lp,
J
Težave pri zanositvi so zelo stresne, sploh pa ko nekaterim ženskam uspe v prvo. Moja sestra je imela podobne težave, je kar mislila da je neplodna. S fantom sta kupila prehranska dopolnila za plodnost Vitanoval Plus za njo in za njega (za vsak slučaj). To sta uživala en mesec in nato še 2 meseca kasneje je sestra zanosila. Njen otrok se je rodil zdrav in tudi porod je bil preprost brez zapletov. Poskusi še ti 🙂
Se strinjam z prvim komentarjem. Tudi jaz sem se soočala z isto težavo dokler nisem odkrila to prehransko dopolnilo, ki mi je spremenilo življenje. Mož mi je kupil VITANOVAL+ in po 2 mesecih sem zanosila. Pri porodu ni bilo komplikaciji in moja hči se razvija normalno kot ostali otroci 🙂 Toplo priporočam!