težave s snemanjem
Lep pozdrav.
mene pa zanima zakaj mi cd-rw noče zapeči cd-ja do konca? Namec, enkrat mi yape;e 20%, drugic55%, tretjic40%. Imam TEAC-a, za katerega pravijo da je še kr dober, ampak nevem kaj mu je. Lahko je kriv tudi program Nero. Ko se mi zalaufajo windovsi XP mi na zetku pove da imam probleme z enmi driverji in da je nekaaj narobe z cd recording software. Res nevem kaj bi lahko bilo narobe. Mislite da so krivi kaksni driverji al se zajebava Nero. Naj povem se to da mi to naredi ko snemam direktno s cd ja na cd. Mogoce se kaj zafrkava cdrom.
Kaj menite vi.
Hvala in lp
Pa poskusi najprej narediti image na disku. Neposredno snemanje je pogosto razlog za težave. Če namreč pride do motenj pri branju in prenosu podatkov, se snemanje prekine.
Očitno je tudi z Nerotom nekaj narobe, saj navadno ne javlja tega, kar omenjaš. Katero verzijo Nerota imaš?
Lahko je kriv Nero…Tudi jaz sem imel podoben problem, in po 10 unicenih cd-jih,ko sem zamenjal snemalni program je popolnoma izginila ta tezava …
Vsekakor je pa lahko tezava tudi pri direktnem snemanju iz cd-ja na cd ..Odvisno od programa do programa se pri tem dela image file na HD, tako da ni popolnoma direktno snemanje iz cd na cd, ampak bolj posredno…
Jaz bi najprej zamenjal sofware, in ce se vedno ni bolje potem je pa hardware..
XPji pa niso izvor problema
M
Daj točno napiši kaj ti javijo winsi
in ne snemaj iz cdja na cd, če nimaš primernega računalnika za to
Forum je zaprt za komentiranje.