Težave s sosedi
Pozdravljeni!
Imam težave s sosedi, ki so v najemu. Gre za 3-člansko dužino, s približno 4 leto starim otrokom. V najemu oz. v tem stanovanju živijo že precej let. Zadnje čase so zelo glasni in moteči; otrok skače in teka po stanovanju, ropotajo pri zapiranju oken, vrat, ipd. To se dogaja praktično dnevno, tudi po 22. uri zvečer. So tuji državljani oz. albanskega porekla. Sama sem jih že dvakrat opozorila, prav tako sem na izjemno moteče stanje opozorila tudi lastnika. Naletela sem na hladen tuš, v smislu, da do 22. ure lahko počnejo kar želijo. Situacija se po pritožbi praktično ni spremenila.
Kaj mi predlagate oz. s čim bi lahko bila uspešna, razen tega, da bi se kot zadnje alternative poslužila sodne poti s pričami in ostalimi dokazi?
Hvala za vaša mnenja.
Ni druge kot da se preselis…zal je tko…to je problem skoraj v vsakem bloku…pac neodgojeni otroci,ki jih starsi nic ne ucijo
Lastnik ima prav. Lahko počnejo karkoli želijo do 22:00. Se vaši sosedi strinjajo, da preveč ropotajo? Po Sloveniji se pojavlja veliko primerov sosedov, ki delajo dramo glede hrupa pa se na koncu izkaže, da sploh ni tako hudo.
Bodi še bolj nadležna od njih v zakonskih okvirih, pa se bodo oni odselili. Kako kaj podaljšana adaptacija s pričetkom ob prvi dovoljeni jutranji uri?
Forum je zaprt za komentiranje.