Najdi forum

Težave s tiskalnikom.

Kot že naslov pove, imam težave s tiskalnikom, ki je tip HP 640 C. Pojavljajo se razne napake pri tiskanju:
-pri grafih iz Excela: mi prelomi in zamakne kakšno številko ob oseh ali pa črke “stisne” skupaj tako, da je beseda nerazpoznavna
-včasih, ponavadi pri podnaslavljanju slik (Word) mi izpusti besede ali pa odreže zgornji del vrstice
-pri izpisu iz Acrobat Reader-ja spremeni pisavo, ki je prvotno drugačna na ekranu, potem pa manjkajo kakšni č,ž-ji.
To se mi je že zgodilo pri tem tiskalniku, bil je v garanciji, torej sem ga dala popravit (menda neko ploščo zamenjat). Fora je pa ta, da se mi je enako zgodilo tudi pri prejšnjem tiskalniku HP 410C, ki ga potem nisem popravljala.
Vprašanje: ali je krivda, da se tiskalniki kvarijo, na mojem računalniku, morda programih (bi jih morala še enkrat naložit/druge verzije) ali pa so ti tiskalniki tako slabi, da se kar naprej kvarijo? (Tiskalnik bom verjetno tako ali tako morala dat popravit.)
Če kdo ve, naj mi prosim razloži. Hvala za odgovore.
LP

Podobne težave se pri nekaterih HP modelih res pojavljajo. Najprej poskusi poiskati nove gonilnike na internetni strani HP.
Potem deinstaliraj stare in naloži nove.

Če ne bo nič pomagalo, bi morda kazalo razmisliti o nakupu novega tiskalnika. Cene nekaterih modelov so sedaj tako padle, da se servisiranje starih modelov komajda še izplača. Če računaš, da zraven dobiš tudi novi kartuši in da bo tudi izpis bistveno boljši, odločitev morda ne bo težka.

Novi modeli HP imajo odličen izpis na navadnem papirju, opozoril pa bi te, da je barva zelo draga. Torej, morda Epson?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close