Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Tezave z barvanjem

Tezave z barvanjem

Punce, prosim, nujno rabim pomoč!

Pobarvala sem se z barvo Poly Blonde ultra. Vse po navodilih, a barva je obupna. Belo rumena. Tako sem nesrečna. Kaj naj naredim? Naj se pobarvam s temnejšo, katero, ali naj se4 kar pobrijem na balim?!
Prosim punce za pomoč, ker umiram od žalosti!

pozdravček, Petrca

Če nočeš poslabšati vse skupaj se takoj odpravi k frizerju. Če boš sama nekaj popravljala, ti garantiram, da be bo OK.

Par let nazaj se mi zgodilo isto, le da sem barvo nanesla samo na par pramenov. Na konicah, ki so bile že razbarvane je barva lepo prijela, tam kjer je bil narastek pa je bila groza. (zlatorumena barva.). naredila nisem nič. Na srečo je bilo poletje in so se lasje s časom tudi tam pobelili, čez mesec dni pa sem si pobarvala z drugo barvo.
Priporočam ti obisk frizerke, da ti naredi kakšen preliv.

Jaz se ves čas barvam s to barvo, pa je čisto lepa blond barva. Verjetno je odvisno kakšne lase si imela prej. Sicer pa mene vedno pobarva frizerka. Sama se ne spuščam v barvanje.

Punce, hvala za odgovore. Sem že naročena pri frizerju, ki me bo nazaj polepšal.Saj se mi ne bi tako zelo hudo mudilo, a kaj, ko nostopim frug teden z novo službo 🙂

pozdravček, Petrca

New Report

Close