Najdi forum

težave z netom

Čao!
Že kaka dva meseca se mi dogaja, da me zelo pogosto (včasih tudi na tri minute!!) “meče” dol z neta, povrhu vsega pa mi določenih stvari noče odpirati, pa mi jih prej je, ko pa pridem na svoj Yahoo inbox, mi ves računalnik zablokira in ne preostane mi nič drugega, kot da vso zadevo resetiram (še dobri stari ctrl+alt+delete ne deluje več). {Na računalnikih od mojih kolegov je vse lepo in prav, tako da sklepam, da ni nič narobe z Yahoo-jem samim.} Kaj za vraga se dogaja?!!! Pred dvema tednoma je bil pri nas en tip, ki se s tem ukvarja, pa je rekel, da ni nič takega, da računalnik je zmogljiv in sodoben (vse smo pred dvema letoma posodobili, tako da ne vem kako zastarel vendar ne more biti – vsaj za operacije, ki bi jih jaz uporabljala), le z arnesa me je dal na voljo – in zdaj je še slabše!!!!!!
Meni se že počasi meša in vse skupaj mi gre tako na živce, da bom zdaj zdaj ponorela.
Ase morda vam kaj sanja, kaj bi to bilo? Ne vem, jaz nekako sumim, da je z računalnikom nekaj narobe, po drugi strani pa se mi tudi to zdi čudno, saj je vendar vse novo…
HELP! In hvala…

Možen je problem s softverom oz. programsko opremo. Dvomim da je težava v tem, da si prestavljena iz arnesa na voljo. Poskusi še kak drugi računalnik doma, vklopi se na net z tvojim passwordom in preizkusi zadevo. Lahko imaš prepoln disk in računalnik nima prostora za začasne datoteke ali pa kakšen virus.
Kdaj je pametno uporabiti formatiranje in potem vse skupaj preizkusiti na novo, NE POZABI PREJ SHRANITI VSE POMEMBNE DOKUMENTE IN GESLA ZA NET IN PODOBNO!!!!

kot je že feniks zgorej omenil, tle se ne splača živcirat, ampak samo sistem še enkrat nalož na comp …

Inštaliraj si zadnjo verzijo internetnega brskalnika (šestko). To je tudi zaradi virusov sedaj zelo priporočljivo.

No ja virus ravn to ni. Mogoce le nimas kasne stvari omogocene kot je sprejem piskotkov. Vcasih tut zarad tega ne dela kasna stran, vsaj men se je 1x tko zgodil, dokler nism tam omogoce sprejem piskotkov:)) Drgac pa pomoje za to ni kriv racunalnik temvec le kaksna malenkost u nastavitvah. Kaj tocno je, pa ne bi znou povedat ker mors to enostavno vidt in probat:))

HVALA! :)))

Igor 30 je pisal/pisala:
>
> Inštaliraj si zadnjo verzijo internetnega brskalnika
> (šestko).

Ravno te ne, ker je še preveč nova in nepreizkušena.

> To je tudi zaradi virusov sedaj zelo priporočljivo.

IE 5.5SP2 + ustrezni popravki iz WindowsUpdate so edino pravo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close