Najdi forum

Ojla,

z veseljem prebiram forume a imam stalne težave. Namreč: ko odprem forum se mi prikaže stran, z že ful starimi posti (pol meseca starimi). Opcijo mi ponudi le – starejša sporočila. Kdo od vas ve zakaj se to dogoja in zakaj mi noče odpreti novih? Danes sem izvedela, da obstjata dva nova foruma, pa mi jih sploh ne pokaže v seznamu forumov. Kaj je to? Kje ju lahko najdem?

Hvala za kakršenkoli namig!
LP Mateja

Mateja,

problem nastane večinoma pri brskljalnikih, ki uporabljajo chaching, torej shranjevanje vsebine spletnih strani, in s tem pripomorejo k hitrejšemu nalaganju / odpiranju strani, ko se sprehajate po internetu. Vsaj tak naj bi bil namen tega 🙂 MS Internet Explorer je ZELo znan po tem, da malce pretirava s tem in da ne zazna vedno pravilno, ali je vsebina strani spremenjena in zato ponudi tisto, ki jo ima shranjeno na lokalnem disku.

Rešitev? Preprosta! 🙂 V IE torej le pritisnite SHIFT-F5 ali pa CTRL-F5 in stran naj bi se odprla s svežimi podatki.

Netscape naj nebi imel teh problemov, če pa se pojavi, pa pritisnite RELOAD.

Poglejte tudi v Tools/Internet Options/General/Temporary Internet Files/Settings … tam se da te stvari bolj optimalno nastaviti.

Problem je torej v aplikaciji, ne v sistemu. Po moje 🙂

Princ

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close