težave
Pred časom sem imela fanta, ki je imel spolni ud kar debel in tudi dolg.
Predvsem takrat ko je odnos trajal dolgo me je občasno bolelo in peklo.
Fanta sem nato zamenjala, vendar je razlika sedaj v tem, da ima ta
premajhnega in mi tudi ni v redu, ker ga komaj čutim in ne uživam, ker sem bila prej drugače navajena in je nožnica bolj razširjena. Razmišljam, da bi fanta spet zamenjala, vendar se bojim, ker mislim, da je z mano kaj narobe.
———————————-
…ker mislim, da je z mano kaj narobe.
———————————-
Je, ja, ampak ne telesno. Se pa da popravit.
🙂
YEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!
potolaži se- s teboj ni nič narobe. Le v glavi malo poštimaj pa bo. Mislim pa, da fanta zato še ni treba menjati-zaupaj mu svojo težavo in najbrž bosta našla rešitev.
Predlagam da zamenjaš fanta. In novega si pred uporabo dobro oglej, da ne bomo sčasoma vsi prišli na vrsto.
Delaj Keglove vaje, da boš utrdila nožnične mišice. Zadrži, kot bi hotela ustaviti seč in delaj to večkrat na dan. Po nekaj mesecih boš opazila spremembo. Lahko si kupiš tudi japonske kroglice, ki jih vstaviš v vagino in moraš uporabljati mišice, da ti ne padejo ven.
Probajta kakšen položaj, kjer bo nožnica bolj stisnjena. Mogoče položaj od zadaj in noge imej skupaj. Lahko ležiš na trebuhu, noge skupaj in iztegnjene on pa na tebi. Probajta in ne menjaj kar tako zaradi dimenzij penisa. Predvidevam, da tudi prejšnjega nisi zamenjala zaradi cm.
LP
Vem, kaj boste rekl, ampak jst pa to razumem.
Lahko še tolk debatiramo o tem a je velikost pomembna al ne…
Zame JE. In iskreno – ne vem, če sploh poznam katero, ki ji RES ni pomembno, a ga čuti al ne. In kljub temu, da je zame ljubezen na prvem mestu pa potem sex in vse ostalo in moraš met pošlihtan pri sebi kaj čutiš do človeka – ampak kvaliteta sexa oz. “ljubljenja” (da me ne bo kdo napadal) JE odvisna od tega kolk ga čutiš.
Če ga bolj malo, se lahko še tko trudiš na druge načine in položaje…pa ne bo nikol tko kt s tistim, ki je pač malo bolj obdarjen. Pa dam velik več na predigre, roke – uf roke delajo čarovnije…
Zato jo razumem. Moški sicer lahko kompenzira, ampak…
Sori, samo moje mnenje…
Najbolš da vse probaš bomo mel še mi kej od tega da se nam novjo sam sline cedile hm ja….
Forum je zaprt za komentiranje.