Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek težek dan…

težek dan…

Predvsem naporen…Začel se je zjutraj,ko so na vse možne načine nekateri dokazovali,da so šefi v majnih flaškah s cuclji v ustih in plenico na riti…hehehe.Potem cel dan muzika in zabava…Zdej ko je službe konec ojej tist taprav kofe čakam…Pa mi voda uide na štedilnik,na steklokeramični,tista cukrana voda se začne zgati in omamno diši..heheheh..Potem ko le letim in rešim štedilnik pred tistim najhujšim in zakuham črno lepotico..ojej…mi gre vse skupi spet čez…hehehe in da je mera polna,ko odprem hladilnik…NI MLEKAAAAA!!! In jaz kave brez mleka ne pijem….:((( No pač je dober za hudo silo tud sojin mlek,ki ga imam za tamalga..he kaj čem v sili hudič tud muhe je…EKO!!
Mal sem se olajšala..Po kavici pa penzel v roke oz.mačk pa juhej na farbanje….:))))

P.s. a najraj bi padla dol……ahhh ja…((( Dans sem pa res utrujena…))))

hehe šefi s cuclji , jih vidim u živo , hecno si to napisala. Sama sem imela lažji dan , ker sem nekaj urejala zase. Lepo mi je , ker te vidim dobre volje .
lp k tebi domov in cmooka.

Nauš verjela,kaj se nam navadnim ljudjem zgodi…Ko gremo zadnje minutke preden zaprejo trgovino nakupovat…No in sem sama bila v trgovini.Prodajalke so že brisale vitrine in pospravljale.Jaz in tamal v eni mali štacunci k nam povedala katere (nam delala reklame..heheh) …no in pride en stric s kravato v trgovino.zelo nahitro je bilo.Pa slišim da se moj sine s tem gospodom pogovarja…Malo pogledam in vidim znan obraz…ki sprašuje malega kaj je kupil in kako je…hehehe
No in ta gospod pogleda še mene potem pa tako skrivnostno kot je prišel zgine…..
In bil je sam gospod šefe…Mogočni podjetnik in lastnik cele verige trgovin…Heheh jep…In potem se zgrne množica firbcov v štacuno,češ kako tak visok obisk..he prodajalke šokirane,niso ga pričakovale,sam debelo so gledale…In moj tamal he je naredil intervju z njim…Mislim a ni ???!!!

ta teden imam dopust in lahko počnem, kar hočem :-)))))))
no, vsak dan grem tudi kolesarit in peljem se mimo hiše, v kateri stanuje starejši par. Nikoli še nisem z njima govorila, le pozdravim ju, ko drvim mimo.
No, danes je bilo mičkeno bolj hladno in ko me možakar zagleda, da se peljem proti njemu, mi začne mahati, naj ustavim.
Pravi, da je preveč hladno, da bi se “ena taka lepa pa mlada,” hehehe prehladila in me povabi na čaj, ki ga je že skuhala njegova žena.
Bolj kot v želodcu mi je bilo toplo pri srcu……

Lep večer vama (vam) želim

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

moj dan pa ni bil nč posebnega :)))

edin dan za dnem opažam .. kolk je moj večji sine že velik, pa resen, pa samostojen .. pa zdej ne vem al se mi sam zdi tko ko cel dan malega gledam pol pa se mi tavečji zdi že toooolk velik … al dejansko cajt tolk laufa da komaj dohajam :))

mal bluzim 🙂

B.

OOO pa je pomemben,viš vse te drobne stvari,ki pomenijo ogromno..In to dejstvo da otroci prehitro ratsejo in še hitreje odfrčijo iz pleničk,potem iz gnezda…da bi človek res sam imel otročke še in še…al pa en mal ustavil čas…
In še nekej pismo,staramo se staramo..ravno danes ob kofetu ( pijem ga tudi zdajle-tistega tapravega) v službi ugotavljamo,in ugotovim madona da sem stara….ufff pa lih kar sem jih mela okroglo..zej je pa že krepko dve čez..jebela blizam se drugi okrogli cifri..ojej ojej..čas gre kot bi mignil….
Uživaj s svojim miškom..ma jest bi tudd..še enega…..

Zaaaajčeeek!
Cmoka!
Peeeeeejmo u hribe !?

Jodljuuuuuuuuuuuuuhhhuuuuuuuuuuuu!!!

niobaaaaa moja…kavica te čaka,mmmm kak diši….taveliko šalico?

Jo že držim,hvala ti.
Danes je pa meni malo prekipela,viš,ne morem več stvari hkrati delat,kuhanju kofeta se je pa treba z ljubeznijo posvetiti,a ne.
..včasih sva ga tudi z muco kuhali…je bil tudi dober hahaha.
…jaz sem danes še posebej vesela,da je petek,ker je petek.
Lepo lepo se imej danes !

heheh vem da sta ga,mi je povedala……Men pa dons ni prekipela…Zdej pa pod tuš,pa smk v obleko in na delo…
lep dan ti želim…še lepši vikend….cmočka!

Niobčiiiiiiii cmoka *

pa jutro

jodldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii………………….sonček nas čaka nad hribi………sam pejmo gor bolj počas…

blagor vama , meni se ga skuhat še ne da ……..

Lej,eno nekaj sem našla in zdi se mi dobro:

Učenec se je nekoč pritoževal učitelju:

»Pripoveduješ nam zgodbe, nikoli pa nam ne razložiš njihovega pomena.«

Učitelj je rekel:

»Kako bi ti bilo všeč, če bi ti kdo ponudil sadje, pa bi ga prežvečil, preden bi ti ga dal?«

Lep,lep,lep,lep,lep!

” Kadar si nečesa res želiš ,
strmi vse stvarstvo k temu ,
da bi se ti sanje uresničile , “

….mu je govoril kralj .

Ko je pogledal po zapuščeni tržnici , ni več čutil takega obupa kot prej . Svet , ki ga je videl pred seboj , ni bil več čuden svet .
Bil je nov svet .

Nenadoma je začutil , da lahko gleda na svet kot nesrečna žrtev , ali pa kot pustolovec , ki išče svoj zaklad .

( Alkimist ) Paulo Coelho

Dobro jutro zajček!
Kar laže je dihat,ko se človek pozabi v razmišljanju…a ne ?

Lep petek !!!

Jutro

Sej bo Perla sej bo. Na konc boš vidla, da bo vse poplačano

Jutro Nioba
Hajdemo u planine
Jer tamo nema zime ….

Jutro

A si spet utrujena

ja in na koncu , kako hudo otožno bi bilo brez knjig …pa brez možnosti razmišljanja anede…

Pol pa križanke rešuješ

jutro
Ja , namreč ne morem se znebit te vročine ki me trese vsake tolko časa pa sem potem čisto zanič , komaj se vlečem.
Ko pa je dobro , bi lahko šla kamorkoli….

A spet bolna. Veš katero zdravilo ti lahko pomaga. Sicer je bil že večkrat napisan: Spermal S

ja velikokrat , se mi zdi da mi bistrijo um 🙂

ja ja sej vem :)))))))))))))
norc

V določenih primerih pa tut poneumlajo

New Report

Close