teženje
Zdravo punce!
Dejte prosim mi pomagati. S fantom sva se včeraj skregala, glede enih potnih nalogov……no in potem je rekel, da mu samo težim in da ne bo več z mano ter da naj ga ne kličem več.
Moje mnenje je, da mu ne težim čist brez veze in da pač mora vsaka veza temeljiti na tem, da si drug drugmu pomagava ne pe da ko prideva do problema on ugotovi, da nisva za skupaj in bi najraje pustil vse.
Povejte mi prosim, kako naj mu dopovem, da v vseh stvareh pa le on nima prav, pa da ne bo ob vsakem problemu ugotavljal, da nisva za skupaj.
Brez zamere, ampak zdaj, ko sta skregana bi mu šla ti še ‘težiti’, “da v vseh stvareh pa le on nima prav.” ???!!!
Raje ga pusti par dni, da se ‘ohladi’ (saj veš, moški rabijo nekaj časa, da premeljejo vse te zadeve), nato pa ga povabi na ‘nevtralno območje’ in ga ne napadi takoj, ker se bo potem itak spet branil in umaknil, ampak ga raje vprašaj, kako si on predstavlja zvezo in reševanje problemov in kje je zanj meja med ‘teženjem’ in običajnim pogovorom.
zdravo!
ok, na to temo bi se dal pa dost povedat! men se zdi, da smo tko al tko vse zenske okarakterizirane s tem, da sam tezimo… in to cist vse… mislm, vsaj tiste, k mamo kej v glav in se to upamo povedat! ker zakaj hudica bi ga tm poslusal kako serje ene bedarije, zraven pa se govoril, ja lubi, itak da mas prav… to je pravzaprav zatiranje samga sebe…
ampak, po drugi strani so pa moski taka bitja, da itak da morjo met skoz prov! in ce jim to odvzames, je konc… znorijo, se kregajo, se derejo, in predvsem, na konc mi izpedemo, da tezimo! in pol mormo vedno mi narest prvi korak, se opravict, ga mal pocrkljat, ker da bi se on opravicil, neeee, to ni sans… mislm, in tist kar je napisala šeril, da ga je treba pustit, da se mal ohladi, ker itak da pol bo pa vse v redu…. pa zakaj hudica?
a nas kdo kdaj pusti ohladit se? a o nas kdaj kdo mislm, sej ma sam slab dan, se bo ze pomirila, jutr bo boljs….? prosm lepo!!!! nikol! mi takoj dobimo v glavo da smo zatezene! in pol se ena stvar! vse te nase zenske revije (sej so fajn pa vse, pa vse se prebere pa tko), ampak a se je keri kdaj ze zazdel, da vsi tisti nasveti so sam zato, kako tipom odpustit vsako bedarijo, k jo nardijo… kako je bogi, kako mu je treba vlivat samozavest, pa akko ga pocrkljat, pa kako ga potolazt, k on zajebe, ker konc koncev, on ne ve kaj mi mislimo in tko naprej… vse sam o tem kako z njimi najleps delat v rokavicah! ker da oni so pa tko dragoceni in krhki, da bog ne dej, če bi jim kdaj rekl, da kero stvar nimajo prav!
a majo oni mogoce kksne revije, kjer pise, kako je treba ignorirat in se sam nasmehnt, k ti zena rece da pejt pospravt svoje umazane štumfe….? no, prosm, pol pa ne s takimi….
kdaj pa kdaj morjo pa tut oni kej za nas narest!!!! in kar se tega tice, da hoce pol takoj nehat in tko… pol mu rec, pa prov, da ce je tok primitiven, da dela take drasticne samo zarad enih potnih nalogov, pol se pa ti tut ne misls vec z njim pogovarjat, ker kdo pa da hoce tazga kolerika za fanta!
ti si sam povedala svoj mnenje, to je blo pa tut vse!
pa bod mocna, ker v takh primerih je treba bit! drgac te sam pohodjo!
lp
biksi napisal:
> … mislm, in tist kar je napisala šeril, da ga je treba
> pustit, da se mal ohladi, ker itak da pol bo pa vse v redu….
> pa zakaj hudica?
….
Nisem napisala, da bo potem pa vse v redu, ampak da pač moški potrebujejo nekaj časa, da zadevo premeljejo v glavi, da razmislijo, da se nakulirajo … nato pa so PRIPRAVLJENI NA POGOVOR (kar spet ne pomeni, da so pripravljeni na ŽENSKI NAPAD)! Moški in ženske se razlikujemo po odzivanju v kritičnih situacijah in zato niti pod razno ne moreš reči “a nas kdo kdaj pusti ohladit se? “, ker tega ženske pač ne potrebujemo – smo bolj impulzivne in hitreje odreagiramo (včasih tudi precej nepremišljeno, ampak take smo – vsaj večina) v ekstremnih situacijah.
Tukaj ne gre za nobeno crkljanje, popuščanje, ‘dajanje nekomu prav’ ali kar koli podobnega, pač pa zgolj za to, da damo človeku čas in nato pogovor …
Ma zgleda, da nama ni pomoči. Zdej se pa še na telefon ne javlja. Če se pa javi pa tuli name, da se vtikam v njegovo firmo, pa da to mene nič ne briga. Pol ga pa vprašam, da se dejva pogovoriti o nama pa pravi, da zdej ne ker ga boli glava pa da se drugič slišiva.
Jao meni
Pusti ga, naj uživa s svojo firmo. Če te ima toliko rad, da si še želi biti s tabo, bo že prišel do tebe. Škoda tvojega časa, da rineš v njega – narediš lahko več škode kot koristi. Če se vrne, pa odpikaj njegovo firmo, raje se ne ubadaj s tem, saj vidiš, kam to pelje. Naj dela, kar hoče in zna, saj je velik fant.
Moški so zelo občutljivi na žensko kritiko in nasvete, ki so sicer lahko dobronamerni, ampak moški hitro dobijo občutekl manjvrednosti in nato je najboljša obramba – jasno – napad.
Pokaži mu, da si samostojna in lahko uživaš v svojem življenju brez njega, velikokrat moški po takem nauku hitro da v “rikverc” in pridirka nazaj.
Hitro s kakšno kolegico na kavo, zvečer pa magari sama v kino ali kam na fitnes oz. aerobiko, ful pomaga.
čao
Razmisli o vajini vezi. Imaš sploh še občutek, da te ima rad? Ljubeč moški se neobnaša takole. Pa ne rini vanj, če mu to ni všeč.
Ja jaz bi ga tudi na tvojem mestu pustila pri miru. Naj razčisti sam pri sebi. Potem pa te bo že poklical. Drugače pa, pusti pri miru njegovo firmo, če ga to tako moti.
Forum je zaprt za komentiranje.